2019. szeptember 8., vasárnap

Mike Menders: Macsóbőrben


Pár napja igazi nagy meglepetés ért engem, nem számítottam, hogy Mike Menderstől érkezik számomra legjobban várt könyv a Macsóbőrben címmel. Köszönöm Mike Menders , hogy lehetőségem nyílt megjelenés előtt elolvasnom a dögös könyvet. Igen, bizony az. Olyan Mike Menders-es történet.  


Mike Menders:
Macsóbőrben


Tartalom:

Milyen érzés lehet más bőrében ébredni? Mit tennél, ha új külsővel kellene élned? Felrúgnál mindent, vagy beilleszkednél? Tudod, ki vagy te, és ki akarsz lenni?


Véleményem
5/5

Te mit tennél, ha más bőrében ébrednél?

Teszi fel az író a kérdést máris a legelején. Jó kérdés, mit is? Igazából nem tudom. Komolyan. Tényleg...


Hadd kérdezzem meg, nem oldható meg, hogy 15 csillagot sózzak erre a kötetre? Mert annyira imádom.  Nagyon megérdemelne a 15 csillagoz. (Mosolygok magamban.)

Ez a történet igazán érdekes és izgalmas volt, mint amit eddig olvashattam. Érdekes megvilágításba helyezi a feltett kérdést. Adott egy fickó, aki máshol és más bőrében kelt fel és halványlila gőze sincs mi történt vele. Rögtön meg is jelenik lakáj emberke, aki Doktornak nevezi. Haladás. Később egy hölgy is megjelenik az úr színe előtt (kicsi irónia) és hát kellőképpen ellazította... Igazi pasi, nem mondom. Viszont, aki benne lakozik cseppet sem az a típus, aki más testét bitorolja. Ennek ellenére egy igazán magával ragadó, sodródó, pimasz, szókimondó, szexi és dögös történetet kaptam. Annak ellenére, hogy kicsinyke (Bosszankodom, mert olvastam volna még.) gyorsan ki is olvastam. Gondolkodóba estem olvasás után, hogy milyen lenne másik bőrébe bújni. Hiszen sokaknak felmerült már gondolatban ez a téma…
Viszont a történet végére megkapunk minden választ a feltett kérdésekre, ami olvasás közben felmerült.

Ha el szeretnéd olvasni, vigyázz, mert elképesztő mennyiségű erotika van benne. 

Szóval bátran ajánlom nektek ezt a kis történetet. De, ha lehet ne buszon vagy vonaton, olvassátok, mert kellően pirulás lesz a vége.

A könyv 2019. szeptember 17-én jelenik meg, de holnap szeptember 9-től már előrendelhető lesz NewLine Kiadó oldalán illetve nézz be az oldalamra Egy Hallássérült Lány Blogra vagy keresd fel Mike Menders Írói oldalát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése