2019. szeptember 3., kedd

T. C. Lang: A Lámpás nyomában

T.C. Lang: A Lámpás nyomában c.könyvet egy molyos ajándékozáson kaptam meg. Aminek nagyon örültem neki, mert nekem ekönyvben volt meg. Ez volt a harmadik ilyen ekönyv, amit vásároltam. Így még jobban örültem a nyomtatottnak. Most került kezembe, így újra elolvastam a történetet. Mit is mondhatnék másodszor is elvarázsolt. Bővebben lentebb olvashatod a véleményemet.


T. C. Lang:
A Lámpás nyomában



Tartalom.

Egy ​halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.
Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt?
Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre.
Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét.
Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek – azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére…
Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos!


Véleményem
5/5

Kb 2 éve olvastam utoljára ezt a könyvet, akkor még ekönyvként vásároltam.
Egy molyos ajándékozás keretében kaptam meg nyomtatottan. Nem is gondoltam, hogy lesz nekem dedikálva T. C. Langtól.

Még mindig ugyanolyan jó, izgalmas kikapcsolódást nyújtott ez a könyv.. Amikor Ronael és Sarah elindultak a Lovasok után, nyakláncot beszerezzék végig azt vártam, mikor ugrik be Sam és Dean az Odaátból. (Vigyorgok).
Olyan feeling érzésem volt, másodszor is. Na, de kanyarodjunk vissza a könyvhez. Ronael és Sarah kalandjai igen érdekesek voltak. Bárcsak ennyire egyszerűen el teleportálhatnék. Létezik, ilyen angyal??
Ahogy megszerezték a nyakláncokat, nagyon jó volt. Vártam, hogy mikor jönnek rá a Lovasok, hogy medálok azok hamisak. Viszálynál viszont nagyon meglepett, hogy ki volt. Én az anyósra jelöltem. (Tudoom… Mindenki az anyósra szavazna… )
Izgis történet volt, de direkt lassan olvastam, mert nem akartam, hogy vége legyen. Mivel elég vékonyka volt a könyv, így hát spóroltam az olvasással. Tetszettek Ronael gondolatai a világról, ahogy beszél, hogy ő milyen volt és később mennyire meg tudod változni a történet végére. Hiszen megtapasztalta azt, amit mi emberek érzünk. A szerelmet, fájdalmat, a kínt. Én hiszek a mesékben, hogy jó elnyeri a méltó jutalmat, a gonosz pedig a büntetést. Imádom az ilyen jellegű történetek, ahol van bibliai vonatkozású részek, angyalok, ördögök és sok minden más.
Szívesen olvastam volna még, mert szerintem lehetett volna még húzni egy kicsit. Gondolom én.
Sarah! Nos, így másodjára olvasva már nem annyira szimpi, mint először. Olyan nyomulós volt kissé. De szerintem ez a jellemvonás kellett, hogy a végén pedig felnőjön a feladathoz. Hogy rájöjjön ő több, mint egyszerű halandó. Még nekem is el kellett fogadnom, hogy Sarah ilyen.  Mindenesetre másodszor izgalmas volt és egy cseppet sem találtam unalmasnak.Ahogy előzőleg írtam, mindketten megtanulták milyen az önfeláldozás, a szerelem, a fájdalom. A másik elvesztése és megtalálása

Most is 5 csillagot adok. Bízom benne, hogy T. C. Lang írja is következő regényét. Várom nagyon, hogy mit fog kihozni angyalos, ördögös történetből, már ha ez lesz a következő..

Kedvenc idézeteim:





A könyvet itt tudjátok beszerezni:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése