2019. szeptember 13., péntek

Dee Dumas: Piszkos titkok (Szerelem vihara 2.)

~~~ Recenzió ~~~

Mint,mindig most is köszönöm Álomgyár Kiadónak és Dee Dumas Írónőnek, hogy elolvashattam Piszkos titkok (Szerelem vihara 2.) c. könyvét. Számomra ez a két kötet nyár egyik legizgalmasabb romantikus könyve volt. Nagyon – nagyon megérte várni erre a kettőre. Dee Dumas írj még, kérlek. Mert imádom, ahogy írsz, írod a történetet. Újabb kedvencet avattam.


Dee Dumas:
Piszkos titkok
(Szerelem vihara 2.)



Tartalom:

 Semmi sem maradhat rejtve 
A megpróbáltatások még nem értek véget Zakaria és Zoé életében, hiszen hamarosan egy több évtizedes titokra derül fény, mely nemcsak Zakaria és családja életét változtatja meg, hanem a legjobb barátjáét, Gibrilét is. S ha ez még nem lenne elég, felbukkan egy nő is a múltból, aki semmitől sem riad vissza annak érdekében, hogy tönkre tegye Zakaria és szerettei életét. Majd egymást követően két tragédia is beárnyékolja a kapcsolatukat, így az izgalmak a tetőfokukra hágnak. 

Vajon létezik kiút ebből a reményvesztett életből? S ha igen, visszaállhat-e a béke a családok között? Tarts velem, hogy együtt bogozhassuk ki a titkoktól hemzsegő szálakat, Párizstól Egyiptomig.


Véleményem
5/5

Teringették, ez a második rész nagyon überelte az elsőt. De még, hogy.... Mennyi titok lappang ebben a történetben, szinte kiáltott, hogy derüljenek ki. Két főszereplőnk Zak és Zoé már - már azt hitték, hogy nyugodtan élhetik tovább az életüket. Ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna nagyot. Olvasás közbe felmerült bennem, hogy tök jó lenne megfilmesíteni. Giblirt, ahogy az előzőnél sem csíptem, most meg pláne nem csípem. Hihetetlen egy férfi, ennyire nem lehet... Le sem írom. (Elnézést kérek az Írónőtől,de ez a pasi kicsapta nálam a biztosítékot.)
Ahh, utálom.

Zak, istenkém mintha a jóisten se akarná, hogy boldog legyen. Pedig annyi mindenen átmentek már, de újabb csapás éri őket. Már nem csak az ő boldogságukat veszélyezteti ez a titokzatos nő, hanem Fatimé és Gibril párosát is. Sajnáltam Fatimét. Egy szülőnek sem kellene átmennie, mint neki. Főleg, így. Gibrilt pedig egyenesen utáltam, hogy nem állt ki mellette és képes volt Zak barátságát, oly módon elárulni, hogy más épeszű ember nem tenné… Mindez a miatt a nő miatt, aki Zak és Zoé házasságát tönkre tette.

 Felkavaró és egyben magával ragadó történetet kaptam. Alig tudtam letenni. Olvastatta magát nagyon beszippantott, annyira filmszerűen pörögtek az események, hogy csak fogtam a fejem. Mi jöhet még? Kérdeztem magamtól. Dee Dumas írónő ékesen bebizonyította, hogy ez a téma az arab világ és a romantika jól áll. Erről kellene írnia, nem mást. Ezzel a két kötettel megvett engem. S szívesen olvasnék még többet. Hiszen ez a történet nemcsak Zak és Zoén keresztül meséli el…
Nagyon sajnáltam, hogy hamar vége lett, annyira olvastam volna még. Nem mondom, hogy némelyik emberkét nem nyúztam volna meg. De, hát ez van. Ilyen mély érzéseket váltott ki bennem.  

Ha olvastad az első részét, akkor megsúgom, hogy ebben a történetben is lesz ám jó sok csavar, hogy szószerint függővé tesz téged. Engem biztosan! Kíváncsian várom, hogy Dee Dumas legközelebb milyen könyvvel fog előrukkolni és fogja-e überelni ezt a két kötetet.


Nagyon köszönöm még egyszer! Szívből ajánlom nektek ezt a sorozatot. Nagyon megéri elolvasni. Igazán most látni az egyéniséget, jellemet, hogy nagyon tehetséges. Sőt, ha szabad ilyet mondanom, az előző kötetei elbújhatnak e mellett. Mert ez számomra etalon! 


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése