2020. április 19., vasárnap

Elyn Vee. N: Jake (Zivatar 1.) - "Egy nyár, ami mindent megváltoztat."

~~~ Előolvasás ~~~

Szeretném meg köszönni Elyn Vee N. Írónőnek, hogy elolvashattam megjelenés előtt Jake (Zivatar 1.) c. könyvét, megtisztelőnek érzem, hogy megjelenés előtt olvashatok egy könyvet. Különösen Elyn könyvét. Nem tudom elégszer elmondani, hogy mennyire szeretem a történeteit. Egyszerre vidám, szórakoztató és lélektani történetei vannak. Csak ajánlani tudom.

Elyn Vee. N:
Jake
(Zivatar 1.)


Tartalom:

„Tisztán emlékszem arra, amikor először találkoztam Summer Westonnal. Szigorúan konzervatív és kőgazdag család tagja volt, aki mellettem bontogatta szárnyait, amit én nem mellesleg rohadtul élveztem is. Legalábbis addig, amíg rajta nem kaptak minket… Ennek már egy éve, most pedig itt áll a verandámon, hogy elmagyarázza, miért lépett le minden szó nélkül, egy kicseszett levelet hagyva maga után…”

Véleményem
5/5

Hát ez... ez... Fenomenális történet volt. Olyan jól szórakoztam rajta. Elyn könyvei mindig kikapcsol, szórakoztat és beszippant rendesen. Amikor először olvastam könyvet az írónőtől, már akkor tudtam, hogy nagy tehetség szorult belé. Jókat nevettem Jake esetlen tettei, Summer bénázásain, viszont a kettejük kapcsolata, érzelmei egymás iránt olyan valóságosak. S ebben a történetben annyi, de annyi titkok és csavarok voltak benne, hogy csak kapkodtam a fejem.
Icipicit gondban vagyok, mert nem akarok olyat írni, amit elspoilereznék belőle. Szóval igyekszem úgy írni. Voltak kedvenc karaktereim, mint pl Jake tesói, imádnivalóak, Summer öccse Dex. Vagy Summer apja. Nem semmi egy ürge. Na meg Jake nagyanyja... Bírtam az öreglányt. Voltak mondatai, ami a kedvenceim voltak.
A másik, honnan az öreg úristenben szedi az írónő a beceneveket... Ezeken olyan jókat vigyorogtam. Sum41, Sellőfiú (Jake, mint Sellőfiú?? Ugyan, már..) Zsebibaba... Olyan aranyosak, tetszenek.
Maga történet, ahogy elkezdődött, és ahogy haladtam végig úgy érzem tudott újat mutatni, most, mert csavarokat tenni a történetben. Végig azt, hittem Belle áll minden, na meg Stella. Alapjáraton ők voltak a gyanúsak. Na, de végére minden kiderült. Lestem rendesen is, mert pont ő rá nem gondoltam.
Eleinte alig tudtam meg valamit, hogy mi történik Summerrel és Jake-el. Elején az elejtett megjegyzések a múltra, titkokra kellően fel csigázta az érdeklődésemet, és tovább olvastam. S ráadásul olyan gondolatokat írt, hogy kedvet csinált ahhoz idézeteket gyártsak belőlük. Írónőtől már nem az első könyv, amit olvasok, és nagyon remélem folytatni, fogja tovább, mert ezzel a történettel nagyon oda tette magát. Sokkal jobb lett az eddigi könyvei közül és nagyon várom a következőt. Bízom benne, hogy még jobban felülmúlja majd ezt a történetet
Szóval Elyn ne hagyd abba, írj többet és többet is.

Kiknek ajánlanám? Akik szeretik a romantikát, titkokat, sebzett lelkeket, a humort, csipkelődéseket. Ajánlom neked. Olvasd el!

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése