2020. április 27., hétfő

Maradj otthon! 7.rész - Rendelj,olvass otthon! - Szivárványálom könyvek Kiadó

Mai bejegyzésemben Szivárványálom könyvek Kiadó következik. Bizony újabb meleg regényeket fogok bemutatni, szintén magyar szerzők tollából. A kiadónál eddig Erdőss Alex: Kereszttűzben c. könyvét olvastam el, illetve olvasom Hajnal Kitti: Falak címmel. Ez utóbbi nagyon szórakoztató történet, azt hiszem a kedvencemmé fog válni. De majd kiderül a végén.
Na, de kanyarodjunk vissza a kiadó többi könyveihez. Maradjunk otthon! rovatom 7.részéhez érkeztünk. Bízom benne, hogy ezzel a rovattal tudok segíteni a kiadóknak, szerzőknek. 
Viszont szeretném jelezni, hogy ahol (E) jelzés van, azaz jelenti, hogy előrendelhetőek a könyvek. Kérlek támogasd a kiadót és a szerzőiket a vásárlásoddal!




Sam Wilberry:
Rush


Tartalom:
Zámori ​Alex vagyok. Álomutazó. 

Régen ráébredtem már, a valóság úgy szívás, ahogy van… 

Folyamatosan kísértenek a múlt árnyai, de én elmenekülök előlük. 

Menthetetlen vagyok. 
Heroinfüggő. 
A régi életem emléke teljesen elhomályosul. Már csak az addiktív keresés éltet. Az, hogy rövid időn belül minél több szerhez jussak… 
Azonban egy átlagos pesti délutánon berobban az életembe Garay Ábel. 
Csak egy véletlen találkozásnak köszönhetem, hogy megismerem, de az a nap mindkettőnk életét átírja… 
* 
Garay Ábel a nevem. Alex előtt minden a festésről szólt. 
De hamar a rabjává válok, és nem akarom elengedni. 
Én vagyok a képkeret, ő pedig a vászon. 
Esélyt kapok, hogy boldoggá tegyem. El akarom hitetni vele, hogy mindig lehet jobb! De ő csak álmodozó festőnek gondol, aki rendületlenül hisz a csodákban. 
Talán nehezebb lesz a bizalmába férkőznöm, mint azt elsőre gondoltam… 
Két fiú, akik küzdenek önmagukkal, a belső démonaikkal, és a társadalom ítélkező szörnyeivel… 
Vajon Ábel megmenti Alexet? 
És vajon mi jelenti Alex számára a szerelmet? 
Ábel vagy a heroin?


Sam Wilberry
Csillagvizsgáló


Tartalom:
Nem csak egy Univerzumban létezünk, hanem mi magunk is azok vagyunk.”
Édesanyja váratlan halála kifordítja a négy sarkából Aaron világát. A fiú létrehoz egy blogot, ahol kiírhatja a fájdalmát, ahol önmaga lehet, és szép lassan felépül egy olyan közösség, akiknek mindent elmondhat.
Lehet-e az írott szó valódi gyógyír? Milyen út vezet az önmegvalósításig?
A blogbejegyzéseken keresztül Aaron lelke legyezőként nyílik ki, és mutatja meg az érzéseit, a gyászt, a félelmeket, a kimondatlan titkokat. És amikor rátalál a boldogság, csak egyetlen feladata van: megőrizni azt.


Hajnal Kitti
Falak


Tartalom:
Te hazudtál már magadnak? Próbáltál valaki más lenni?
Áronnak egészen jól megy, amikor azonban új albérletbe költözik, a lelke mélyén sejti, hogy teljesen fel fog fordulni az élete, és nem csupán új, hanem régi kihívásokkal is szembetalálja magát.
A főbérlője, Márk nyíltan meleg, és abszolút úgy él, ahogy neki tetszik. Áront először megdöbbenti, majd elvarázsolja ez az őszinte hozzáállás, amikor pedig megismeri Márk barátait, olyan útra lép, amire korábban sosem mert volna…


Hajnal Kitti
Hinta


Tartalom:
„Olyan, mintha hintán ülnénk, ingázunk, mindig változik a viszonyunk.” 

Hányszor szerethetünk igazán? Megölheti-e a szívet egy feldolgozhatatlannak hitt veszteség? 

Patrik lassan két éve temette el Imit. A gyászon szülei és barátai igyekeznek átsegíteni, az ő kedvükért létezik, igyekszik túlélni a hétköznapokat. A tomboló ürességet azonban egyre inkább kezdi kitölteni Márk. A jelenléte, a mosolya, minden, ami csak ő, lassanként új jelentést kap Patrik szemében. Tíz év barátság után változik a kép, úgy tűnik, egy viszonzatlan szerelem irányába…

Hajnal Kitti (E)
Főnix


Tartalom:
Kaphat-e főnixként szárnyra hamvaiból egy kapcsolat? Képes-e egy erősnek indult szerelem túlélni az idő, a titkolózás és a kimondatlan szavak, okozta sebeket?

Jake tizenkilenc éves. Három szenvedélye van: a festés, a motor, és Noah. Három éve alkotnak egy párt, Jake épphogy tizenhat múlt, amikor elcsábította a férfit, aki a tanára volt. A kapcsolatukat így több okból is titokban kellett tartaniuk, a négy fal azonban nemcsak köréjük nőtt, egy idő után közéjük is állt. Az egyre több súrolódás egyre több veszekedést szült, Jake ráadásul egy vitájuk hevében elkövetett egy súlyos bűnt, ami tovább mélyítette közöttük a szakadékot. Amikor azonban Noah életében feltűnik valaki más, és elszánja magát a szakításra, rá kell döbbennie, hogy ők ketten képtelenek elengedni egymást…


Sam Wilberry (E)
Flash


Tartalom:
Túlléphetünk-e egy kapcsolaton, ami az életet jelentette számunkra? Meddig lehet parancsolni a szívnek?

Ábel nem találja önmagát az űrben, ami Alex után maradt.

Minden róla szól, képtelen szabadulni az emlékétől, fogva tartja. Igyekszik egy új életritmus szerint élni, lefoglalja magát, betáblázza a hétköznapjait. Egyszóval: túlél. Aztán váratlanul jön valaki, aki mellett úgy érzi, ismét van értelme a boldogságát kutatni…
A múlt vissza-visszaköszön rá. Vajon le lehet-e zárni a legerősebb szerelmet?


Erdőss Alex
Keresztűzben


Tartalom:
Beni élete a magyar tinik álma: jóképű, vagány, körberajongott sorozatsztár. Titokban azonban a saját neméhez vonzódik, és a sorozat vezető operatőrével jár. Marcellnak meg is felel a titkolózás, amúgy sem fűz nagy reményeket a kapcsolathoz, meggyőződése, hogy csak futó kaland Beni számára. A fiúnak viszont kezd elege lenni a bujkálásból és a magánéletét firtató kérdésekből. Egy interjú során tett meggondolatlan kijelentése következtében elinduló lavina pedig mindkettejüket maga alá temeti…

Sam Wilberry – Tira Neal – Betty Forester:
Lélekcseppek
(Antológia)


Tartalom:
Kedves Olvasó! 

A Szivárványálom könyvek sorozat első kötetét tartod a kezedben.

Ezt a verses- és novelláskötetet azért találtuk ki, hogy egy kicsit megismerkedhess szerzőinkkel, és az első regényeiket úgy tudd a kezedbe venni, hogy már találkoztál a nevükkel és a stílusukba is betekintést nyertél.
Reméljük, elnyeri a tetszésed ez a kis kedvcsináló, és a továbbiakban is bizalmat szavazol a kiadványainknak.
A kötetben olvashattok egy bónusznovellát Hajnal Kittitől is.

A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése