2020. április 16., csütörtök

Könyvtrailer 6.rész: Marilyn Miller

Könyvtrailre következő bejegyzésemben Marilyn Miller írónő eddig megjelent könyveiről hozok nektek videókat. Szinte majdnem mindegyiket olvastam, és nagyon imádtam. Kivéve a Keserűen édes és A királynő még várat a sorára. Írónőnek jelenleg 7 eddig megjelent kötetei vannak.


Marilyn Miller:
Hozzád láncolva
(Hozzád 1.)


Keyla táncos lány egy klubban. 
Egy olyan világban él, ami szigorú szabályok szerint működik, ahol a döntéseket nem ő hozza, és ahol pénzért bármi megvehető. Mikor a remény elveszni látszik, hogy egyszer szabad lehet, belép az életébe egy férfi, és minden megváltozik.

Daniel gazdag és nagyhatalmú ember, amit gátlástalanul ki is használ. 
Azonnal felfigyel Keylára, vonzza a lány bujasága és elérhetetlensége. 
Szabadságot ajánl neki, de a szabadságnak ára van! 
Szenvedélyes, és korántsem hétköznapi kapcsolat alakul ki köztük, ami kezdetben szükségen és testiségen alapul.

De lehet-e ez egy napon több? 
Több, mint egy üzleten alapuló kapcsolat…

„Egy elfojtott vonzalommal kezdődött minden. 
Majd egyszer csak azt vettem észre, 
hogy ő uralta a vágyaim és az álmaim.”

A királynő
( A vezér c. könyvnek a folytatása.)


Serena ​Salvatore vagyok, és ez az én történetem. 
Egy olyan világ részévé váltam, ahol egy szabály létezik: a hűség. Egy olyan világ részévé, amely nem ismeri a könyörületet, ahol mindennap meg kell küzdeni az életben maradásért. Félre kellett tennem az elveimet, azt, aki voltam, hogy azzá az emberré válhassak, aki ma vagyok. 
Egy maffiavezér felesége. Szerelme. Társa. Bizalmasa.

Hogy féltem-e? Igen. Hogy akartam? Az már nem számít, mert ezt az életet választottam. Egy maffiavezért. Egy férfit, akibe visszavonhatatlanul beleszerettem. Már az övé vagyok. Az alvilág része vagyok. 
Én vagyok A KIRÁLYNŐ.

„Mikor megérint, világok dőlnek romba. De leginkább az én világom erősnek hitt pillérei. Olyan ez, mintha csak ekkor élnék igazán. Mintha az érintése nélkül egy haldokló test lennék, ami a sötétséget vágyja.”

Marilyn Miller újra az alvilág kegyetlenségébe taszítja az olvasóit A vezér c. könyv folytatásában, választ keresve arra, hogy egy hétköznapi nő, hogyan képes az alvilág egyik legmeghatározóbb személyévé válni.

Küzdj velem


Két ​ellentétes világ és egy szenvedélyes szerelem.

Egy bokszoló, Derek Deckart, aki elismert sportember, és persze igazi nőcsábász. Egy férfi, akit körülvesz a csillogás, akinek mindene megvan, amire egy férfi vágyhat. Az élete azonban teljesen megváltozik, amikor megismerkedik Naomival. Két ellentétes ember, két ellentétes világ, ami bizony hamar megmutatkozik. Naomi nem tudja elfogadni Derek brutális világát. Ám a kettejük között lévő vonzalom annyira erős, hogy a határok, melyek elválasztják őket egy napon elmosódnak. Izgalmas és szenvedélyes szerelem alakul ki köztük és mindkettejük élete megváltozik. Mikor azt hinnék a boldogság örök, a sors közbeszól, és egy tragikus napon minden megváltozik. A boldogság szertefoszlik és álmok hullnak darabokra. 
És az igazi küzdelem még csak most kezdődik…

Feladhatjuk-e az álmainkat, vagy önmagunkat azért, hogy a másik boldog lehessen? Küzdhetünk-e akkor is, ha minden elveszett, amit egykor szerettünk?

„Amikor eléred az elérhetetlent a lelked szinte szárnyakat kap. Erősebb leszel, mint valaha, nem lesz olyan, amit ne bírnál ki érte. Mert adjon a Sors újabb és újabb pofonokat, te állni fogod, 
mert legbelül érzed, hogy érte megéri KÜZDENI!”

Keserűen édes



Az ​életem megváltozott azon a napon, amikor hamuvá égett minden, amit úgy szerettem. A napok keserűek és fájdalmasak lettek, nem hittem, hogy létezik számomra is boldogság. Tévedtem. A sors az utamba sodorta Eric Taylort, akibe menthetetlenül beleszerettem. Nem volt bennünk semmi közös, én mégis őt akartam. Az igaz szerelem, amiben vakon hittem egy napon mégis eltiport, és az elképzelt jövőm darabokra hullott…

Elfutottam, felejteni akartam és új életet kezdeni, de nem gondoltam volna, hogy újra szerelembe esek. Ian maga volt a tökéletesség. Engem szeretett. A sebeimmel és a titkaimmal együtt.

Hogy lehet-e két embert egyszerre szeretni? Igen. Mert nincs két egyforma szerelem. 
Egy napon mégis döntenem kellett. 
Egy biztos, a boldogságért mindig nagy árat kell fizetni, és én megfizettem…

„Az igaz szerelem kapocs, mely egy életre összeköt két szívet, akkor is, ha az élet rögös útján elveszítik egymást. Mert a szerelem halhatatlan, lángja örökké ég abban a szívben, mely igazán tud szeretni!”

A rabság gyönyöre


Egyszerű nyaralásnak indul az egész, ami rémálommá válik. 
Egy barátnő. Egy ház. Ahol semmi sem az, aminek látszik. 
Egy titkos buli, ahol Aisha elveszíti a legfontosabbat. 
A szabadságát. 
Az élete már nem az övé, más rendelkezik vele. 
Olyan életet kell élnie, amit nem ő választott, hanem amibe belekényszerítették. 
Minden napja szenvedés, amiből egy kiút látszik. 
Ám a pokolból nem ilyen egyszerű a menekülés. 
Egy majdnem tragikus találkozás mindent megváltoztat, szabadságának kulcsa Roman Raine kezébe kerül. Egy olyan férfi kezébe, akihez még vonzódni is veszélyes. 
Azonban az ellentétek ellenére feltámad a vágy, a határok, amik elválasztják őket, 
egy napon elmosódnak, hogy átadhassák magukat a gyönyörnek. 
A rabság gyönyörének.

„ Semmi mást nem akarok ebben a pillanatban, csak a karjaiban darabokra hullni, hogy a végén csak azokat a darabkákat szedhessem össze, amik fontosak. Azokat, amikben ő már benne él.”


A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése