2020. április 1., szerda

Jim Row: Az Orion Terv - "Olvasás közben arra gondoltam,hogy olyan mintha Tom Clancy regényt tartottam volna a kezemben."

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm Ágenda Kiadónak, hogy elolvashattam Jim Row: Az Orion Terv c.könyvét. Számomra nagyom izgalmas, könnyed olvasmányt kaptam. Egyszerre van krimi és romantika és titokzatosság a történetben.

Jim Row:
Az Orion Terv



Tartalom:

Jack Collins biztonsági járőr Los Angeles-ben. Egy különös gyilkosság folytán az FBI célkeresztjébe kerül, és segítőtársai segítségével halálos játszma veszi kezdetét. A szálak a Pentagon legfelsőbb körébe vezetnek. Vajon meg tudják-e akadályozni, hogy a titkos projekt életre keljen? 
A könyv erre ad választ.


Véleményem
4,5

Őszintén megmondom ez 108 oldal számomra kevés volt. Mármint történetileg szempontjából. Én még olvastam volna. Tetszett a történet ,ahogy írta és összefonódott az a pár karakter a végére. Wao! Nem is gondoltam volna,hogy minden össze ér a végére. Könnyed kis krimit kaptam,de több is lehetett volna.
Viszont látok potenciált az íróban! Máskor is olvasnék tőle, hiszen egyik kedvencem ez a zsáner ,ahol titok van,tudósok és katonaság. Ezeket nagyon szeretem és örülök,hogy van ilyen író aki ebben a zsánerben ír. Csak azt sajnálom,hogy nagyon rövid volt.
Nyugodtan írjon sokat,több oldalnyit. Mert van miből,miről írni.Olvasás közben arra gondoltam,hogy olyan mintha Tom Clancy regényt tartottam volna a kezemben. Nem bánná,ha mi kis hazánkban is ilyen volumen író lenne.  És ,ahogy fentebb írtam látok potenciált. Szerintem van még történet ott,ahol ez az Orion terv létrejött.
Sokat gondolkodtam,hogy menyire is értékeljem 4,5 vagy 5-re. Mert bár tetszett az alapötlet,történet 108 oldal kevés volt. Bátran írhatott volna többet,viszont úgy érzem nem ez lesz az első kötet. Szerintem lesz több is,mert ez csak kezdet és még izgalmasabb történettel fog meglepni,amit én nagyon várok.


Szívből ajánlom azoknak,akik szeretik a krimiket,titokzatosságot és egy csipetnyi akciót.

A könyvet itt tudjátok beszerezni, jelenleh e-könyvként kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése