2020. április 24., péntek

Erdőss Alex: Kereszttűzben - (...ki ne akarná boldogan, szabadon élni azzal, akivel szeret.)

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Szivárványálom Kiadónak és Erdőss Alexnek, hogy elolvashattam Kereszttűzben c. könyvet. Azt hiszem mindenki, egyetért abban, hogy Alexnek semmiképpen sem szabad abbahagynia az írást. Ezzel a kötettel megnyert magának egy újabb rajongót. Ezek után szívesen olvasnék még tőle. Ki nem hagynám.

Erdőss Alex
Kereszttűzben



Tartalom:

Beni élete a magyar tinik álma: jóképű, vagány, körberajongott sorozatsztár. Titokban azonban a saját neméhez vonzódik, és a sorozat vezető operatőrével jár. Marcellnak meg is felel a titkolózás, amúgy sem fűz nagy reményeket a kapcsolathoz, meggyőződése, hogy csak futó kaland Beni számára. A fiúnak viszont kezd elege lenni a bujkálásból és a magánéletét firtató kérdésekből. Egy interjú során tett meggondolatlan kijelentése következtében elinduló lavina pedig mindkettejüket maga alá temeti…

Véleményem
5/5

Elképzelni sem tudom milyen, lehet, ha valaki felvállalja a másságát, és ennyi gyűlölettel kell szembe találnia magát az embernek. Ráadásul úgy, hogy naivan hisz, hogy az emberek jóságosak és elfogadóak, befogadóak. Pedig nem!
Erdőss Alex rávilágít arra, hogy mennyire előítéletesek vagyunk másokkal szemben. Beni saját bőrén tapasztalja meg ideje korán az emberek gyűlöletét, a mocskolódásait. Nagyon meg tudtam érteni a tetteit, érzéseit. Hiszen ki ne akarná boldogan, szabadon élni azzal, akivel szeret. Még most is napokig ezen a könyvön agyalok. Annyi érzés van bennem, hogy nem is tudom, hogyan fejezzem ki magam.
Marcell egyszerre szeretem és utálom. Leginkább, amikor kellett, cserbenhagyta Benit. S mindenért Benit hibáztatta, holott ő is ugyanúgy hibás.
Bár sok félreértés adódott kettejük között végére minden kiderül, de milyen áron. Ritkán mondok ilyet, de számomra ez könyv iskolapéldája az emberi viselkedésének. Mennyire önzőek, gyűlölködőbb. Nagyon élethűen, valóságosan írta le ezeket, a dolgokat, az érzéseket. A szülők reagálása, munkatársaké, barátoké, és itt mutatkozik meg, hogy kik is valójában az igaz barát. Amikor ezt az értékelést, véleményt írom a könyvet már több napja, fejeztem be. Nem tudtam azonnal neki állni és megírni, mert kavarogtak bennem az érzelmek. Eddig ez a második, hogy napokat kellett várnom, hogy kitisztuljon a fejem és megírjam.

Köszönöm Alexnek, hogy megírta ezt a történetet. Csak azt mondhatom, hogy zseniális! Minden meg van ebben a kötetben, amiért olvasni lehet. Egyszerre szórakoztat és tanít.
Ez a könyv számomra kedvencem és szívből ajánlom nektek.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése