2020. április 29., szerda

Maradj otthon! 8. rész - Mogul Kiadó - Rendelj, olvass otthon!

Ezen a héten a Mogul Kiadó következik, Maradj otthon! 8. részében.
Olyan könyveket válogattam, amiket én szívesen elolvasnék és persze némelyiket már meg is rendeltem.  A rendelt könyveket részemre június végére fognak megérkezni. Ahol (E) jelzés van, az azt jelenti, hogy előrendelhetőek a könyvek.
Támogasd a kiadót és a szerzőit a vásárlásoddal.








Renáta W. Müller (E)
Lázadó
(Lázadó 1.)


Tartalom:

Egyszer még a legfelhőtlenebb gyermekkornak is véget kell érnie. Amina al-Hosani azon a napon válik brutális hirtelenséggel felnőtté, amikor apja közli vele, kijelölte számára a jövendőbelijét és hamarosan férjhez kell mennie egy idegenhez. Addigi gondtalan élete pillanatok alatt darabjaira hullik. Amikor egyre több titok kerül napfényre valódi származásáról és múltjáról, a szülőföld eddig biztosnak hitt talaja végképp meginog a lába alatt. Aminának szívszaggató döntést kell hoznia. Fejet hajt apja akarata, a család kívánsága és a tradíció előtt, vagy szakít addigi kiváltságos helyzetével, és új életet kezd egy idegen országban. Miként birkózik meg egy szigorú hagyományok között felnőtt lány a nyugati világ szabadosságával? Mi történik akkor, ha szívét követve, saját lelkiismeretével is szembe kerül? Lehet-e egyszerre két férfit szeretni? 
Ez Amina igaz története két világ, három szív, hagyományok és előítéletek összecsapásáról.


Leda D'Rassi
Mindörökké 2.
(Boszorkánydinasztia 4/1)


Tartalom:
A ​gonosz gyengéje a múlandóság, a jó ereje az öröklétben rejlik.
Ever magányosan él, egyre apját várja, aki nemes harcot vív a gonosszal. Egyhangú napjait egy váratlan találkozás szakítja meg. Úgy hiszi, a kék szemű harcosban megmentőjére lelt, és közben fogalma sincs, találkozásuk milyen veszélyes játszma kezdetét jelzi. A lánynak sok dologról nincs tudomása. Még arról sem, ki ő valójában.
Constantine az alakváltók hadvezére, a király második embere. Életébe egyszerre költözik áldás és átok, amikor megtalálja a lányt. De milyen sors vár arra a szerelemre, mely egy csatatéren szökken szárba? A férfinak hazudnia kell, és ameddig lehet, megakadályozni, hogy Ever rájöjjön az igazságra. Tudja azonban, hogy a titkok egyszer napvilágra kerülnek, és akkor épp azt veszíti majd el, amiért mindent megtenne: a lányt, és a szerelmet.
Túl lehet lépni évszázados hazugságokon? El lehet viselni, ha az embert a saját múltja semmisíti meg?
A sorozat negyedik részének első felét tartja kezében az olvasó, melyben az írónő feltárja az eddig homályban tartott részleteket. Végre bevezeti olvasóit a gyűlölt Ítész vezér múltjába is, és megmutatja, mi mindenre képes a gonosz, céljai érdekében.
De tegyen meg bármit, jobb, ha tudja: A jó kitart! Mindörökké…

Leda D'Rassi
Talán Tündérmese 
(Boszorkánydinasztia 3.)


Tartalom:
Az ​élet nem tündérmese… vagy mégis?
Fairy Sommers, a Dinasztia legtitokzatosabb és egyben legrettegettebb tagja, menekül nemcsak a múltja, de lehetséges jövője elől is. Halandó életének minden egyes pillanata a szenvedésről és a nélkülözésről szólt, amely örök sebet hagyott a lelkén. Hiába az idő gyógyító ereje, nem menekülhet az emlékei elől. Bár a Dinasztia megmenti őt, családjává lesz, sőt az Égiek még a párját is kijelölik Rhuel, az alakváltók koronahercege személyében, Fairy mégis ellenáll, bezárkózik.
A Boszorkánydinasztia felnőtt, és mi, Olvasók szembetaláljuk magunkat a rideg valósággal. Ki ne ismerné a belső démonok szorítását, vagy a múlt súlyát? Mindannyian viseljük, rejtegetjük, és ha szerencsénk van, legyőzzük őket. Ellenkező esestben örökre rabjuk maradunk.

Vincent&Vincent
Nincs új a nap alatt


Tartalom:
25 ezer Facebook-rajongó nem tévedhet!
Hogyan is éli meg egy férfi?
Ez egy különleges könyv. A te könyved! 
Miért? 
Mert férfiak írták nőkről. 
Férfiak, akikkel már te is találkozhattál! 
Ezeket a történeteket az élet szülte, nem fantázia.

Emberi érzések és kérdések, szerelemről, csalódásról, megcsalásról, lelki és testi kapcsolatokról.
Néha miért megy nagyon jól a szex, néha pedig miért nem tud működni?
Vincent & Vincent elbeszéléseiből kiderül, hogy milyen érzés, amikor egy férfi igazi Casanova, és milyen, amikor csak egy küszködő vesztes, egy szánalmas lúzer.
Tanulságokkal és sajátos humorral teli kalandokon keresztül megtudod, hogyan is éli meg egy férfi.
Legyen Tiéd ez a könyv, legyenek Tieid a történetek, és rájössz, az élet, az a nagy játékos megtanítja, hogy nincs új a nap alatt.
Veled is megtörténhet vagy könnyen lehet, hogy már meg is történt!

Marie M
Ahol a mesék véget érnek
(Marie M. 2.)


Tartalom:

Hancúrcica társra talált 2006-ban…
Amikor elköszöntünk Marie M-től az előző naplókönyv végén minden rózsaszínűnek tűnt. Vajon tényleg így volt és így is maradt? Lehet létjogosultsága egy neten szövődött románcnak? Vajon a sok kaland teret enged-e a monogámiának? A valóságban is létezik örökkön-örökké?
A mesék általában egy boldog pillanattal érnek véget, ahol a jövő valamiféle homályos lila ködbe vész, sugallva, hogy már minden nehézségen túljutottak a szerelmesek, minden rossz, ami történhetett, már megtörtént velük. És mindaz, ami még előttük van, az csakis jó lehet.
Épp ezt szeretjük a mesékben, vagy akár a romantikus regényekben, filmekben. De vajon mi történik a „happy end” után? Arról mindig mindenki mélyen hallgat. Pedig onnantól történnek az igazán izgalmas dolgok.
Marie M. lerántja a leplet, és elmeséli mi is történik vele a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” után.
Higgyünk a mesékben?

Riley Biker (E)
A Happy End után
(A Happy End utan 1.)


Tartalom:
Kisha Raids vagyok, évekkel ezelőtt balesetet szenvedtem, aminek következtében elveszítettem az emlékeim nagy részét. Mondjuk, mivel nem emlékszem rájuk, így olyan, mintha meg sem történtek volna… Ahh, nem, ez nem elég drasztikus! Tehát újra: évekkel ezelőtt egy tragikus baleset áldozatává váltam, aminek következtében nem csak az emlékeimet, de önmagamat is elveszítettem. Fojtogat az üresség, úgy érzem, nem találom a helyemet.
"– Mi az, amire vágysz? 
– Csak szeretném visszakapni az elveszett emlékeimet. Mi több, újra akarom élni őket! 
– Biztos, hogy ez az, amire vágysz?" 
Igent mondtam, azonban jó pár dologgal nem számoltam.

Mit tennél, ha előre tudnád, hogy el fogod veszíteni azt a személyt, aki újraírta a jövődet? Beletörődnél, vagy küzdenél a sorsotok ellen?
“Egyszer minden történet véget ér, csak sajnos van, amelyik hamarabb.”

Marysol K’Owes (E)
A Chagall ügy
(Shirley Mysteries 1.)

 
Tartalom:
Négy fiatal nő, kinek élete összefonódott, miközben életútjukat titokzatos halálesetek övezik. Amikor azt hinnénk, már mindent tudunk, jön egy újabb csavar, valamint rejtélyesnek tűnő személyek, akik valahogy kapcsolódnak a történésekhez. Lassan minden és mindenki gyanús, amikor bekövetkezik még egy haláleset, és bimbózásnak indul egy románc.
A barátság vajon erősebb bárminél? Az igazság valóban legyőzi a szerelmet? És mi köze mindehhez egy kávézónak, és egy híres festménynek?
Minderre választ ad a lebilincselő Chagall-ügy históriája, az ezoterikus krimiírónő tollából. Marysol K’Owes olvastat. Részletgazdag képi világával eléri, hogy filmként peregjenek az események minden olvasó előtt.
A négy barátnő nem mindennapi történetének első kötete a fiatalabb generációnak is tökéletes olvasmány.

L. J. Wesley (E)
Hetedhét Birodalom


Tartalom:
És boldogan éltek, amíg meg nem haltak. A mesék mindig így érnek véget, de a happy end csak addig tart, amíg a függöny össze nem zárul. Ideje megtudni, mi történt Hófehérkével a boldogító igen után. Beleszerethetett a hercegbe első látásra, vagy csak a hála vezérelte? Mi történt a saját országával? És persze, mi van a többi hercegnővel, akikkel egykor osztozott a mesekönyvek lapjain? 
Íme egy könyv, ami pontosan ott kezdődik, ahol a mesék véget értek. 
Egy komor, sötét történet, ami nem a szende kislányoknak íródott.


Tomcsik Nóra (E)
Tél Berlinben


Tartalom:

A húszéves Franz maga módján lázad a rendszer ellen. Bohém életet él, swing klubokba jár, és céltáblának használja a Hitlert ábrázoló plakátokat. Egy este megismerkedik a kissé magának való, orosz származású Borisszal, akinek minden vágya, hogy egy napon a nagy írók soraiba léphessen. 

Bár kevésbé nem is hasonlíthatnának, különleges barátság alakul ki közöttük. 
A háború azonban már a küszöbön áll… 
Hat évvel később Franzot az SS századosaként Berlinbe helyezik, hogy felszámolja a városban szerveződő ellenállási mozgalmat. Amikor azonban kiderül, hogy épp egykori barátját kellene a Gestapo kezére adnia, Franz választani kényszerül: végzetesen megadja magát az általa annyira gyűlölt rendszernek, vagy felvállalja egykori elveit, még ha ennek meg is kell fizetnie az árát.


A könyveket itt tudjátok beszerezni:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése