2020. április 15., szerda

Maradj otthon! 5.rész - Rendeld meg, olvass! Newskids Kiadó

Maradj otthon! sorozatomban a  következő Kiadó pedig nem más, mint Newkids Kiadó lesz, a kiadónál nem csak magyar írók könyveivel találkozhatsz, hanem rendhagyó érdekes, szívszorító történetekkel is. Írók meleg regényeket írnak nekünk, akik szeretik ezt a fajta zsánert. Én például nyitott, vagyok erre a témára, hiszen ugyanúgy éreznek ők is, mint mi heterok a másik iránt. Szerencsésnek mondhatom, hogy a kiadó egyik írójától Hayden Moore-tól már olvashattam egy könyvet, a Csendkirályt. Imádtam a történetet és többek között azért is, mert nem csak meleg volt a karakter, hanem siket is. Ezért is tudtam könnyedén belehelyezni magam a karakterben, hiszen én hallássérült vagyok. Ezért arra gondoltam, hogy miért ne kerülhetne NewKids Kiadó a rovatomban. Hiszen annyi csodás könyv van itt is, amit jó magam is szívesen olvasnék, illetve ajánlanék nektek is. Kérlek támogasd a NewKids Kiadót és szerzőit a vásárlásoddal!





Carol Souya:
Évszakok


Tartalom:
Mindennek ​az alapja a ritmus. Ritmusra lélegzünk, arra ver a szívünk, arra forog a Föld is. És ahol van ritmus, ott van tánc is. Izmaink szinte maguktól mozdulnak, hogy eggyé olvadjanak a zenével. A tánc az élet. Érzelmeket fejez ki, kapcsolatokat épít, gyógyít testet és lelket. Sasha is tudja ezt. Egész életében balett-táncosnak készült, és most ott áll álmai kapujában. Lassan értelmet nyer a sokévnyi gyakorlás, a fájdalmakkal átvirrasztott éjszakák, minden munka és lemondás, ami közelebb vitte a céljához.Kyle sorsa a mozdulatlanság. Autóbalesete után megszűnt a létezés azon formája, amit ismert és szeretett. Maradt a kiszolgáltatottság, a kilátástalanság. És a zene… A zene az egyetlen, ami most is ott van, hogy áthidalja a szürke valóság és a színes álmok közötti szakadékot.De vajon létezik-e közös dallam két ember számára, akik ennyire különbözőek? Elég-e, ha egy ritmusra dobban a szívük?Carol Souya bemutatkozóregénye bátor és merész, egy lebilincselő lelki utazás. Magában hordozza a legfontosabb üzenetet: A boldogság akkor is megtalálhat, ha te nem keresed!

Hayden Moore:
Nem játékszer


Tartalom:
“A ​lélek szabad.” 
Adam mottója talán egyszerűen hangzik, mégis annyi mindent sűrít magába. 
Egészen mást jelent ez ugyanis egy költőnek, egy rabnak és egy prostituáltnak. 
Adam kurva. 
Az anyja is az volt. Sokan talán azt hiszik, ez valami örökletes dolog, ahogy a melegség is. 
De egyik sem az. A melegséget nem választhatod, vagy annak születsz vagy nem, de néha arról sem te döntesz, hogy áruba bocsátod-e a testedet. 
Mert mi van akkor, ha a testeden kívül semmi másod nincs, és a túlélésed a tét? 
Adam megköti a saját alkuját, kiegyezik a sorssal. Cserébe nem kér mást, csak azt, hogy gondoskodhasson a mostohatestvéreiről. Csakhogy ezért is állandóan küzdenie kell. 
Kamaszévei gyorsan tovatűnnek, és ő a felnőttlét küszöbén találja magát, kiégve, elhasználtan és reménytelenül. 
De az élet mindig tartogat meglepetéseket, és a legnagyobb vihar után is kisüt a nap. 
Adam, bár lassan, lépésről lépésre, de mégis kezd hinni abban, hogy a sorsa jóra fordul. 
Aztán ismét minden összeomlik, és a boldogság, a szerelem, a hit és a remény ugyanúgy tűnnek el a semmiben, mint egy-egy felvillanó kép a diavetítőben. 
Talál-e kapaszkodót, és talál-e magában elég erőt, hogy tovább harcoljon az életben maradásért, és kijusson a fényre, vagy mindent feladva engedi, hogy lehúzza és elnyelje a mocsár? 
Vajon kivívja-e lelkének a szabadságot?

Becca Prior:
Tanítvány sorozat


Tartalom:
A fikciós történet egy kiemelkedően tehetséges, fiatal egyetemi professzor és azonos nemű tanítványa között kibontakozó, perzselő szenvedélyről szól, sajátos formában. A vonzalom, az önmarcangolás, a beismerés és a beteljesülés fázisait mindkét főszereplő szemszögéből láthatja az olvasó, betekintést nyerve abba, mi játszódik le egy fiatal fiú lelkében, aki ráébred, hiába futott eddig a lányok után, most mégis egy férfi iránt táplál eddig soha nem tapasztalt, olthatatlan vágyat.A tanítvány tabukat döntöget, kendőzetlenül tárja az olvasó elé a szexuális beteljesülés legintimebb részleteit is, de bebizonyítja, a szerelem azonos neműek között is lehet ugyanolyan elsöprő, mint férfi és nő között. A szerző az elsőkönyves Becca Prior, aki nem megbotránkoztatni, hanem szórakoztatni szeretné olvasóit, és elvinni egy olyan világba, amely ugyan rengeteg embert érdekel, mégis nagyon ritkán merünk beszélni, sőt olvasni is róla.

Becca Prior
Festett Testek sorozat


Tartalom:

Elijah kényszerből vállalja el az aktmodell szerepét egy mesterkurzuson. 
Leonard Chambers, a sikeres festő ugyanis köztudottan seggfej. 
Arrogáns, beképzelt és elviselhetetlen. 
Mégis annyira vonzó, hogy Ely az első pillanatban beleszeret. 
Csakhogy a férfi tartós kapcsolatban él, Elijah pedig rejtőzködik. 
El kell titkolnia a másságát, mert a nevelt fia gyűlöli a melegeket. 
Ráadásul mindketten mást akarnak: Leon futó kalandot, Ely életre szóló szerelmet. 
Becca Prior új sorozatának első kötetében ismét helyet kap a romantika, a bizsergetően nyers erotika és a humor is.


Becca Prior
Stockholm – szindróma
(Második kiadás)


Tartalom:
Mikor ​elrabolják, Brian Hayes pontosan abba az életbe csöppen, amit mindig is szeretett volna elkerülni. Bár apja az alvilág koronázatlan királya, Bry eddig azon volt, hogy ő más emberré váljon, és megfeleljen halott édesanyja egykori elvárásainakAz élet azonban mindig tartogat meglepetéseket, és a leggondosabb számításba is hiba csúszhat. Briannek fel kell idéznie a gyermekkorában tanultakat, ha túl akarja élni a borzalmakat. Arra azonban nem lehet felkészülni, hogy épp akkor éri utol a szerelem, mikor a puszta léte is veszélybe kerül. Pláne arra nem, hogy a fogvatartója lesz a szíve választottja. 
Elrablója, Jake Harris egy jelentéktelen alak, aki az öccse életéért cserébe elvállal egy munkát, de arról fogalma sincs, mibe keveredik. Mikor szembesül a zord valósággal, és rájön, hogy nemcsak a testvére, hanem a saját biztonsága is veszélybe kerül, olyan döntést hoz, amivel mindkettejük életét kockára teszi. Csakhogy nincs választása…Ez azonban nem csak egy egyszerű krimi. Sokkal inkább az emberi természet sokszínűségéről szól, és arról, hogy a múltbeli események mennyire meghatározzák mostani döntéseinket. 
Brian és Jake szerelme, sorsuk nem várt fordulatai, az őket körülvevő világ történései rengeteg izgalommal és érzelemmel töltik meg az oldalakat. 
Becca Prior már megszokott, szókimondó stílusában, rengeteg erotikával, humorral és akcióval fűszerezett története egy olyan világot mutat be, ahol a rosszfiúk is lehetnek szerethetők. 
Azoknak ajánljuk, akik nyitottak a meleg-erotikára, és szeretik az feszültséggel teli, gyorsan pergő jeleneteket.

Carol Souya:
Angelo

Tartalom:
Öt ​év magány. Öt év kilátástalanság. Öt év kirekesztettség. 
Egy szörnyű balesetben Gergő testének nagy része megég, de a legborzasztóbb, hogy az édesapját is elveszíti. Magába zárkózik, falakat épít a külvilág ellen. Csak édesanyja, Vera kap bebocsátást a zárt ajtók mögé. Ők ketten szimbiózisban élnek, együtt küzdve, egymásra utalva. 
Egy anya azonban mindig többet és jobbat akar a gyermekének. 
Vera ráveszi Gergőt, hogy költözzenek az édesapja rokonaihoz, Carrarába. 
És az új élet – bármilyen hihetetlen a fiúnak – új barátokat és új kihívásokat tartogat.

Soha ne mondd, hogy soha! 
Gergőnek be kell látnia, hogy bár sablonos és közhely, mégis igaz. 
Hiába vagy “fasírtfej”, hiába gondolod, hogy veled már nincs terve a sorsnak, mégis jöhet valaki, aki szelíd szeretettel, türelmes kedvességgel csalogat ki a csigaházadból. 
Az őszszemű fiú tiszta, üde lelke gyógyír lehet-e Gergő sebeire? 
Egy angyal puha szárnyai vajon kifaraghatóak-e a kőkemény márványból?

Hayden Moore:
Üvegkalitka


Tartalom:
Hayden ​Moore, a Csendkirály szerzőjének újabb kötetében egy amerikai kisváros látszólagos nyugalmába repít minket. Egy világba, ahol mindenki templomba jár, és mosolyogva feszít az ünneplőruhájában, egészen addig, amíg otthon magára nem csukja az ajtót.
David egy olyan családban él, ahol az erőszak és a vallás remekül megfér egymás mellett. Egyetlen mentsvára Corey, aki szelíd szeretettel, kitartó gondoskodással és őszinte barátsággal ajándékozza meg.
A gyermekkor azonban gyorsan véget ér, és szembe kell nézni az újabb nehézségekkel. A kamaszodó Davidnak egyre keményebb csatákat kell megvívnia bigott, zsarnok apjával, aki agresszióval próbálja helyes úton tartani a fiait.
A két kamasz barátságát átszínezi az idő, de David nehezen vallja be magának is, hogy immár mélyebb érzéseket táplál Corey iránt. Vajon szembe mer-e szállni az értékrenddel, amit belévertek az évek alatt? Vajon legyőzi-e önmagát és ezzel együtt basáskodó apját, hogy egy utolsó harcban a saját boldogsága legyen a tét?


Becca Prior:
Lélekjelenlét



Tartalom:
2254. ​Föld bolygó.
Megszűnt a pénz, nincsenek betegségek, nincs veszély. Nem létezik hatalom, korrupció. Az emberiség megtalálta a boldog jövő felé vezető utat.
Vagy mindez illúzió, és az ember továbbra is önző, hiszékeny és manipulálható?
Uriah Spencer egy önmagát kereső fiatalember, aki rájön, hogy a kiüresedett emberi kapcsolatoktól nem sokat várhat. Rendel hát magának egy humanoidot, hogy enyhítse magányát.
Ivey egy tavaszi napon érkezik meg az életébe, és abban a pillanatban átír mindent, amit Uriah valaha gondolt.
Vajon a tapasztalatlan, mindenre rácsodálkozó, és emberi mértékkel mérve még gyermeki ártatlanságú Ivey szemüvegén keresztül Uriah is másként látja majd a világot?
Meddig tart az ember, vagyis a kérdés inkább az, honnantól ember valaki? Egy mesterséges intelligencia elnyerheti-e az egyenlőséget? A lélek jelenléte elegendő indok-e arra, hogy felülbíráljuk a szabályokat?



A könyveket itt tudjátok beszerezni:
Newskids Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése