2017. október 11., szerda

Carrie Cooper: A szemtanú

Nyáron kölcsönöztem ki ezt a könyvet. Kiváncsian fogtam bele. Először nem tudtam,hogy Magyar. De később utána néztem. Nagyon megörültem. Mert szuper volt a könyv. Imádtam olvasni.
Tartalom:

Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát? 
Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak? 
Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.

Carrie Cooper kalanddal, érzelemmel, humorral és váratlan fordulatokkal teli története során végigizgulhatjuk, hogy egy teljesen hétköznapi lány mit tesz olyan cseppet sem mindennapi helyzetek sodrásában, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét.

Véleményem
5/5

2017. március 23., 22:25 → 2017. március 30., 21:16

Első rangú könyv. Rég élveztem ennyire jól egy krimit. Imádtam minden egyes sorát. Eleinte teljesen abban a hitben voltam,hogy Lili John-nal jön össze. De nem! Padlót fogtam. Ahogy haladt a történet úgy vált egyre izgalmasabb. Szinte faltam a sorokat :). 

Picit kiváncsi lettem volna ,mi lett Johnnal :)? Végig Lili helyzetébe tudtam képzelni magam. 
Nagyon nagyon jó könyv. Ajánlom mindenkinek! Aki szereti a romantikát,akciót :). Carrie Cooper köszönöm a lehetőséget,hogy elolvashattam. Továbbra is várom a következő történetet :).Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése