2017. október 21., szombat

Könyv ajánló ,avagy miket olvasnék

Sziasztok!

Hosszú hétvége miatt ajánlok pár könyvet nektek mit érdemes beszerezni az ünnepekre.Miket olvasnék én. 
Szóval kezdődjön az első könyv nem más ,mint :

Leda Schwartz: A harmadik szerető 



Tartalom:


Létezik-e ​férfi és nő között érdek és testi vonzalom nélküli barátság? Mi számít egy házasságon belül megcsalásnak, és mi nem? Miért jár egymással karöltve a szerelem, a féltékenység és a birtoklási vágy? Válaszút elé állva, mire hallgass inkább: a szívedre, vagy az eszedre? Érdemes-e felrúgni egy több mint tíz éve tartó, megállapodott, nyugodt, komoly kapcsolatot egy hirtelen fellobbanó, fékezhetetlen szalmaláng kedvéért?
Leda Schwartz szenvedéllyel tűzdelt romantikus regényében nyomon követhetjük egy felnőtt nő életének két óriási tusáját. A belső vívódást a saját érzelmei, a szerelem ellen, amit nem a férje, hanem egy másik nős férfi iránt érez, valamint a meddő nő ádáz küzdelmét a gyermekáldás érdekében, a lombikprogramok sikertelenségeivel átitatott reménytelenséget, a feleség irdatlan fájdalmát, aki nem biztos, hogy arra született, hogy valaha ő is anya legyen.
„Egy nő két dologért képes bármit megtenni a világon. Azért, hogy legyen gyereke, illetve azért, hogy ne.” Mauriceau (1637-1709) francia szülész szakorvos


Nagyon izgalmasnak találom a történetet. Igyekszem ezt a könyvet is elolvasni. Bátran tudom ajánlani nektek. Romantikus szerelmi történet. 

A könyvet meg lehet vásárolni a Szerző oldalán.