2017. október 15., vasárnap

Könyves Ajánló-avagy miket olvasnék

Sziasztok! 

Ezúttal minden héten vasárnap fogok ilyen postot készíteni,miket olvasnék én. Amolyan kis ajánló nektek.Hogy lássátok minden evő vagyok s szívesen elolvasnám. Hátha tudok ebben segíteni nektek,hogy ti eldöntsétek mit olvasnátok. Nos ma 4 könyvet hoztam el. Mind a 4 egy érdekes, izgalmas romantikus történet.
Sam Wilberry: CageTartalom:

Egy jó kis mozizás nem árt, igaz?!

Car szinte minden pillanatot megragad, hogy a folyamatosan otthonülő, 
begyepesedett meleg barátját kirángassa a négy fal fogságából. Louis 
Richardson eléggé zárkózott. Amolyan jó fiú. Szereti a jazzt, a forró kakaót, 
a Disney meséket… Egyszóval mindent, ami kissé eltér a megszokottól.

Egy bizonyos este azonban mindent felforgat…

A mozivásznon a tökéletes férfi mintaképe jelenik meg előtte. 
Mr. Adams tehetsége felülmúlhatatlan. Vajon akkor is érdeklődni 
fog Lou, ha megismeri Harry életét? Mi az igazság?

Egy leplezetlenül erotikus regény, amit érdemes elolvasni, 
ha egy kis kikapcsolódásra vágysz.

A kötet a szerző első regénye.

A könyvet itt tudod megvásárolni.: Becca Prior : A ​tanítvány ( A tanítvány 1 )
Tartalom:

A fikciós történet egy kiemelkedően tehetséges, fiatal egyetemi professzor és azonos nemű tanítványa között kibontakozó, perzselő szenvedélyről szól, sajátos formában. A vonzalom, az önmarcangolás, a beismerés és a beteljesülés fázisait mindkét főszereplő szemszögéből láthatja az olvasó, betekintést nyerve abba, mi játszódik le egy fiatal fiú lelkében, aki ráébred, hiába futott eddig a lányok után, most mégis egy férfi iránt táplál eddig soha nem tapasztalt, olthatatlan vágyat.

A tanítvány tabukat döntöget, kendőzetlenül tárja az olvasó elé a szexuális beteljesülés legintimebb részleteit is, de bebizonyítja, a szerelem azonos neműek között is lehet ugyanolyan elsöprő, mint férfi és nő között. A szerző az elsőkönyves Becca Prior, aki nem megbotránkoztatni, hanem szórakoztatni szeretné olvasóit, és elvinni egy olyan világba, amely ugyan rengeteg embert érdekel, mégis nagyon ritkán merünk beszélni, sőt olvasni is róla.


A könyvet itt tudod megvásárolni:Becca Prior · Hayden Moore
Talált ​CelEB / Nem játék
Tartalom:


TALÁLT ​CELEB

Arthur Chapman egy médiabirodalom feje. Fiatal, sikeres, és elviekben a legkapósabb agglegény a városban. De ha leveszi az álarcát, akkor inkább egy félénk, rejtőzködő fiú, aki retteg, hogy leleplezik a homoszexualitását. 
Amikor véletlenül elüti a kis tacskót, nem is sejti, hogy az élete pillanatok alatt káosszá változik. 
Szövevényes bűntény nyomára bukkan, majd rejtélyes körülmények között elveszti egy barátját. Nyomozni kezd az ügyben, bár tudja, hogy hatalmas kockázatot vállal. 
Segítségére sietnek a Külvárosi Állatmentők, azonban az események így is nem várt fordulatot vesznek. 
A szerelem is váratlanul érkezik, de Art még bizonytalan, és nehéz döntéseket kell meghoznia. Rájön, hogy más értékeket kellene szem előtt tartania, mint amiket eddig fontosnak érzett. 
Izgalmakban bővelkedő, mégis kellemesen bizsergető történet, Becca Prior megszokott, nyers stílusában, sok erotikával és humorral.

NEM JÁTÉK

Egy ostoba műsornak indult az egész. Wesley Sullivan sosem vállalta volna el, hogy versenybe száll a Nagy Ő kegyeiért, ha nincs megszorulva, és nem reméli, hogy a műsor új lendületet adhat megrekedt karrierjének. 
Mire észbe kap, már ott áll szabott öltönyében, huszonnégy, mindenre elszánt versenyzőtársa mellett. Egy dolgot határoz el: hogy senkit sem enged közel magához. 
Anthony Woodward sem fogadta volna el a tévés valóságshow főszerepét, ha a coming out, a fájdalmas szakítás és az idegösszeomlás nem tépázza meg felfelé ívelő karrierjét. Abban pedig egészen biztos, hogy összetört szívét senki nem dobogtathatja meg. Aztán mindkettejük elhatározása egy másodperc töredéke alatt foszlik semmivé, amikor először akad össze a pillantásuk. 
Két sebzett fiatal találkozik lehetetlen körülmények között. Két tehetséges srác keresi saját magát a hollywoodi hazugságok sűrűjében. Vajon sikerül megharcolniuk önmagukkal, egymásért?

A könyvet itt tudjátok megvásárolni:Rácz-Stefán Tibor
Mikrofonpróba (Szállj a dallal! 1.) 

Tartalom:Hanna, ​a magányos könyvmoly tragédiaként éli meg, amikor a tanár bátyjával egy vidéki kollégiumba költöznek. Ám ott két fiú is megdobogtatja a szívét.

Lehet-e választani álmaid pasija és életed legnagyobb meglepetése között?

Mátét a zene éltette, de egy szörnyű eset miatt vége mindennek. A fiú keserűségében másokat sebez, de amikor megismeri Hannát, a szócsatáik közben elfeledett érzések ragadják magukkal.

Bunkó srácból is lehet álompasi?

Dávid és Áron túléltek egy iskolai lövöldözést, és már két éve együtt vannak. A problémáik viszont egyre égetőbben törnek a felszínre, miközben elkeseredetten próbálják a kapcsolatukat egyben tartani.

Az első szerelem tényleg az utolsó marad?

A kínai származású Xiara egyetlen menedéke a tánc, ahol mindig békére lel a szülei vagy éppen a társai meggondolatlan szavai elől.

De vajon képes lesz valaha elfogadni önmagát?

Az öt barát összefogva, egymást támogatva küzd a démonaival, és összefognak, amikor szeretett kollégiumukat a bezárás fenyegeti.

Van egy pont, amikor a zene lehet az egyetlen megoldás...

A szerző könyvét itt tudjátok megvásárolni:


Igen jól látjátok ezek LMBT téma. S különben is sokkal jobb téma,mint heteros szerelmi történeteket olvasni. Ne értsetek félre mindegyik könyv szuper jó. Csak adni kell esélyt minden könyvnek. Én bizony megadom minden könyvhez az esélyt,hogy bebizonyítson milyen élvezetes olvasni. Túl szép c.könyvet elolvastam s mondhatom nagyon jó volt. Bátran tudom mindenkinek ajánlani. Szóval őket ajánlom nektek. Vegyétek meg s olvassátok el.