2017. október 10., kedd

R. Kelényi Angelika: Bűnös örömök városa (Az ártatlan 2.)

Pár hete volt egy Facebook-os játák a szerző oldalán.Like-oltam,hozzászóltam ezzel le is tudtam. Csak,hogy hétvégén lestem a falamon,hogy az én nevem díszeleg kisorsolva. Alig akartam elhinni,hisz igazából rég el is elfelejtettem. Nagyon örültem neki. Egyeztettem is Szerzővel,ma meg is kaptam. Íme a könyv.:R. Kelényi Angelika: Bűnös örömök városa (Az ártatlan 2.)Tartalom:

1610-ben, ​egy borzalmas évet maga mögött hagyva, Fabricius Flóra kénytelen Velencébe utazni. A bűnös örömök városába érve egy ismert és az urak által gyakran látogatott házban találja magát. Vendéglátója nem más, mint a híres kurtizán, megmentőjének édesanyja.

Velence urai hamarosan versengeni kezdenek az ártatlan lány kegyeiért, ám ő csupán egyetlen férfi után vágyakozik, Lorenzo Marianit azonban nem könnyű örökre rabul ejteni. 
Flóra úgy dönt, segít neki egy gyilkosság leleplezésében, noha az áldozatot egy cseppet sem szívlelte. 
A szálak a legmagasabb körökbe, a Collegió tagjai közé vezetnek, akik közül a legfiatalabb consiglieri bármit megadna, hogy a szép magyar lányt a magáénak tudhassa. 
Képes lesz-e Flóra ellenállni a gazdagság és a hatalom csábításának?

R. Kelényi Angelika, Az ártatlan című könyve második részében, egy izgalmas, kalandos és romantikus utazásra invitálja az olvasókat a 17. század Velencéjébe. Ahogy azt már megszokhattuk, a regény története a hatalom, a vágy, a bűn és a szerelem gyilkos kombinációja, történelmi korba ágyazva.

És milyen szép a belseje. Az első részt mindenképp meg szerzem. 
Ha szeretnéd megvásárolni itt meg teheted.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése