2017. október 7., szombat

Sütő Enikő interjú

Köszönöm szépen,hogy elfogadtad ,hogy válaszolsz néhány kérdéseimre. Meg tisztelő,hogy veled beszélgethetek.
Szeretném meg egyszer köszönetet mondani ,hogy elolvashattam a könyved. Kaden és Brianna története elvarázsol,gyönyörű és forró. De ugyanakkor tele fájdalommal,lelki traumák kísérik végig. Mindig az a kérdés motoszkál bennem,hogy vajon túl jutnak? Brianna végre talpra áll? Szerelmük elég erős lesz-e?


A Szerző megjelent könyvei:







1. A környezet, családod hogyan fogadta a történeteid? 

Hobbiként tekintenek az írásra, ahogy én is  A legnagyobb rajongóim és egyben a legkíméletlenebb kritikusaim is.

2. Mesélnél egy kicsit a jövőbeli terveidről, ha vannak?

Tervek mindig vannak. Lesz még egy rész egy jelenleg futó sorozatból. Lesz egy új hátrom ŕészes sorozat. Az egyik könyvem fog egy második kiadást, melyben bővitem és átdolgozom a történetet. Illetve napvilágot fog látni tőlem egy pszichothriller is.

3. Mint ismert, hamarosan új könyvvel leped meg az olvasókat. Már a címét is tudhatjuk, Nem törhetsz össze / Nem tarthasz vissza folytatása/. Mire számíthat majd az olvasó ebben?

Igen, ez a rész a pénteki naptól már kapható is. Ebben a részben választ kapunk arra, hogy Kaden és Brianna képesek  e együtt maradni. Megtudhatjuk ki is az a John Mitchell és kicsoda Amy és Brianna titka is napvilágot lát.

4. Mennyire szoktál a saját életedből meríteni, mint író? Milyen helyzetek fognak meg, hogy papírra vesd őket? 

Nyilván mint minden iroda a saját életemből, tapasztataimból merítek. De a történetek nagy része csak kitaláció. Ez nagyon változó. De a Nem tarthatsz vissza sorozatból jól látszik hogy csaladon belüli erőszak és a függőségek kártékony hatásai nem hagynak hidegen.

5. Mesélj a történeted fogadtatásáról kicsit. 

Akik elolvasták szeretik és legalább annyira izgulnak Kadenert és Briannaert mint én.  Mindenképpen azoknak kedvez a történet, akik szeretik az erotikus történeteket, mert minden komoly téma és mély érzés ellenére mégiscsak az, és az erotika dominál is a történetben.

6. Hány részből áll a történet?

Valójában 4, de a rövid ingyenes betekintő is végül önálló ŕesz lett igy 5.


A könyveket itt tudjátok megvásárolni:

Sütő Enikő Hivatalos Szerzői Oldala


Köszönöm ,hogy vállaltad az interjút .További sok sikert kívánok.