2017. október 22., vasárnap

Cornelie C. G. : Teremtő erő

Negyedik utazóskönyvet is ki olvastam Corniele C.G.: Teremtő erőt.  Egy csoportban olvastam a részletet a könyvből akkor meg tetszett. Mikor láttam molyon,hogy lehet jelentkezni utazókönyvre,jelentkeztem. Izgatottan vártam a könyvet. Meg is kaptam. Október 9-én meg is érkezett. Tegnap 21-én este be is fejeztem. Jó 12 napig tartott elolvasnom. Pedig átlagban 3 nap alatt olvasok ki egy könyvet.Függetlenül hány oldalas. De mindentől függetlenül szívesen ajánlom a könyvet. Lehet,hogy nekem most nem jött be,de másoknak talán bejön. Ahogy olvastam sok más molyos értékeléseket igen sokan szeretik a könyvet.






Cornelie C. G. : Teremtő erő

Tartalom:


Tiziana ​Montelloni Smith, a romantikus lelkű írónő nem vágyik másra, mint kiszámítható életre, szerető családra. Mivel társa, a briliáns elméjű ügyvéd egyik nyomozása során fenyegetések célpontjává válik, Tiziana sem maradhat ki a küzdelmekből, akaratán kívül keveredik veszélyes kalandokba.
Ha mindez még nem borítaná fel a lány békésnek és boldognak hitt életét, egykori szerelme, Anthony Wilson, a katonai múlttal rendelkező, nemzetközi elismerésnek örvendő pszichológus felbukkanása megteszi ezt.
Egy nő, két férfi és egy szenzációs felfedezés, ami forradalmasíthatná az egészségügyet.
Miközben a sorsfordító találmány körüli események izgalmas fordulatot vesznek, Tiziana saját életében is döntésre kényszerül. 
Vajon személyes ellentéteiket félretéve képesek lesznek összefogni, hogy ezt a kalandot is ép bőrrel megússzák? Sikerül nekik segítőtársaikkal együttműködve megismertetni a világgal a rendkívüli felfedezést? 
A New York pörgős világában játszódó, meglepő fordulatokban bővelkedő, szerelemmel és humorral fűszerezett történetben mindenre fény derül. 
Cornelie C. G. Érzelmi vírusveszély című kötetében életre kelt hősei ezúttal is bebizonyítják, hogy ha valaki az álmait követi, nagyot nem tévedhet. Egy valami biztos csak, a változás.


Vélemény:
4/5


Nem is tudom mit mondjak. Mikor megkaptam a könyvet, rögtön el is kezdtem olvasni. Azt gondoltam simán kiolvasom 3 nap alatt.. Hát nem jött össze,sajnos. 2 hétig tartott. Nagy lendületű,sodrodó történet hamar a közepére értem. De aztán csökkent a haladás. Valahogy már nem éreztem,hogy menne a történet. Viszont így is kiváncsi voltam a történet végére. Azt gondoltam talán később visszatér a lendület. De nem igazán. Kedvenc karakterem mindenképp John. Jópofa,aranyos viccei és beszólásai színesítették. A két férfi Tony és Philip között nem éreztem azt,hogy nagyon féltékenyek lennének a másikra ill versengés lett volna. Igazán kellemes olvasmány. Igazándiból rosszat nem tudok mondani csak épp nem az én stilusom. Néhol kicsit zavaros részek is voltak. Gondolok a találmányra,kutatóra. Nem igazán értettem. 
Meg sor más egyébbre. A vége is elég érdekesre sikeredett. Meglepődtem ki kit választ…

Lényegében egy krimit,összeesküvés elméletet,humort és romantikát kaptam. Jelenleg nekem most nem talált be ez a könyv. Ezért tartott elolvasnom 2 hétig.

Majd elfelejtettem. Ez a kötet második rész. De teljesen megáll önálló regényként is.

Minden esetre köszönöm ,hogy utazókönyvként elolvashattam.


Kedvenc Ídézet:

"-Ez kész őrület! Hogyan képes megbánítani a város forgalmát néhány hópehely? 
- Kedves Uram! - Tiziana barátságosan nézett rá. - Ha kitekint az ablakon balra, szemben találhatja magát az évszázad, vagy legalább is az évtized legnagyobb fergetegével. Ha jobbra teszi meg ugyanezt, akkor megláthatja a várakozásunk okát. A tűzoltók most szállítanak el egy felborult autót. Higgye el! Közeledünk a reptérhez. Egyre idegesebbek a vezetők, és egyre türelmetlenebbül rázzák az öklüket."

"-Pritty! Volt már olyan, hogy nem mondtál ki mindent azonnal,amint az eszedbe jutott?
- Csak ha úgy tartottam haszosnak. De ez most érdekelt."

"- Életem egyik legostobább döntése  volt az,hogy annak idején elengedtelek.Na, ez a megbocsáthatatlan. Te annyira egészségesen gondolkoztál mindig, hogy csodáltalak érte. Láttad vagy inkább érezted a jövőt magad előtt. Tizi, a te hited annyira erős, hogy azt a tisztaságot semmi nem ingathatja meg. Ne engedd most se, hogy így legyen. És egy gyerek maga a hit. Egy lehetőség, hogy valamikor , valahol jobb lesz. Ő azá teheti,ha felnő."

"- És ha már itt térdelek előtted...hm...kérlek , Tiziana gyere vissza hozzám. Ne azért mert nem tudunk egymás nélkül élni. Sajnos ez bebizonyosodott, hogy nem így van. De...mennyivel szebb és több az az élet,amit együtt töltünk el. Tizi! Belefogunk?"


A könyvet meg lehet vásárolni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése