2017. október 30., hétfő

Julia Lewis Thomson: Többek által

~~~ Recenzió ~~~

Ezúton is köszönöm Álomgyár Kiadónak és Szerzőnek Julia Lewis Thomson, hogy lehetőséget kaptam a könyv elolvasásni. Hihetetlenül nagyon jó lett. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Tartalom alatt megtalálhatod a véleményem.

Julia Lewis Thomson: Többek által





Tartalom:
Te ​megérdemelnéd a második esélyt?
Anna mély érzésű lány, aki szeretetre vágyik. Igazán megérdemelné, hogy boldog legyen. A Defektesek dobosa, András megadja neki mindazt, amire szüksége van: szerelmet, nyugalmat és boldogságot. De vajon mindez az övé lehet anélkül, hogy megjárná a poklot? Annának nem adatik meg a könnyebbik út 
Az élet tragédiák sorozata. Anna, amikor már mindent elveszített, ráébred, hogy választania kell: hagyja, hogy végleg maga alá temesse az önsajnálat, vagy belekapaszkodik egy halvány napsugárba, és elhiszi, hogy az rá ragyog. 
Vajon Anna képes szembe nézni saját félelmeivel, és megleli azt, amiért érdemes küzdenie? Lesz-e elég bátorsága újra szeretni és az új szerelemért áldozatokat hozni? Tud-e küzdeni egy olyan férfi szerelméért, akivel a kapcsolatát mindenki helyteleníti? Vagy engedi, hogy mások irányítsák, azt remélve, hogy így nem érheti több fájdalom?

Julia Lewis Thomson valódi mélységekbe és magasságokba röpíti olvasóját. A szerző hisz abban, hogy kockázatokat kell vállalnunk ahhoz, hogy megtalálhassuk a boldogságot, amihez olykor fel kell égetnünk a hidakat magunk mögött, illetve meg kell bocsátanunk magunknak és a szeretteinknek

Véleményem
5/5



Hihetetlen rekordot döntöttem. Néhány óra alatt kiolvastam a könyvet. Mit ne mondjak. Eszméletlen jó volt. Olyan gyönyörű volt Anna és Andris története. Mindent együtt csináltak. Olyan erős volt a szerelmük. Csodálatos történetet kaptam. El nem tudtam volna képzelni, hogy olvasás közben pityeregjek.  Ugyan, mit pityeregtem inkább sírtam. Végén is. Teljesen kifosztott. Igazi mély érzelmi hullámvasút volt az egész. Előbb Andris, majd Tamás... 
  Nagyon sajnáltam Annát. Nem szabadott volna egyedül hagyniuk. Öcsikét, Csabit nem bírtam. Olyan tenyérbe mászóan beképzelt.  Foxi Maxit imádtam. Imádtam a beszólásait.  Igazából mindegyik jól el lett találva. Teljesen bele tudtam helyezni magam Anna helyében. Szívszorító volt olvasni, hogy attól fél bármikor elveszthet valakit. 

Szóval kedves Írónő nagyon - nagyon klassz  könyvet írt. Gratulálok.

Olvasóimnak pedig bátran ajánlom. Zsebiket elő..

Kedvenc idézet, jelenet.:

Andris

"
- Folytatjuk, ha leverem ezt a vasvillázó majmot. - A mondat végét olyan hangosan mondta , hogy az ellenfele is jól hallja.
_ Úri ficsúr, mit mondtál? - kérdezte Andristól a versenytársa.
- Semmit, csak dícsértem a tehenet a lábad közt.
- Szétverlek!
- Fiúk, inkább figyeljetek az útra! Álljatok a vonalhoz, és ott mutassátok mekkora macsók vagytok! - szólt közbe Zsolti bá."

"
Tényleg csak egy szó volt, ami véletlenül kicsúszott a számon. Esküszöm! Akaratlanul mondtam ki, és nincs s jelentősége. Vagy van? De olyan jó vele a vastag paplan alatt a holnapi történelemdolgozaztra készülni - a világ végéig ott maradnék vele, pedig jobb lesz, ha nem engedem, hogy elterelje a figyelmünket a tanulásról."

Tamás

"
- A főnökötök vagyok, ha elfelejtetted volna.
- Képzeld, nem felejtettem el! Mindennap emlékeztetsz rá, hogy menyire felettünk állsz, már - már elérhetetlen magasságokban.
- Met így is van.
Nem olyan régen még azt mondtad, barátok vagyunk - emlékeztettem arra a napra, mikor értem jött a temetőbe.
- Nem akarom, hogy a kollégákkal flörtölj! - nézett döhüs vadembe rként a szemembe.
- Te nem akarod?  Engem pedig nem érdekel, mit akarsz, unom már a kedélybetegségedet, és azt, hogy  egyik nap a barátodnak tartasz, másik nap pedig olyan vagy, mintha amnéziában szenvednél - fakadtam ki."

"
- Egyszer már bizonyítottál. Ismernek, látták, hogy vág az eszed.
- Az régen volt.
- Jó lenne, ha végre elkezdenéd szedni a Leszarom tablettát, ahelyett, hogy fölösleges dolgokon rúgózol.
- Te magad vagy a ,,Leszarom" megtesítője, könnyen beszélsz."



A könyvet itt tudod megvásárolni: