2017. október 21., szombat

Julie V.Scott: Net - kaland

Julie V. Scott másik ebook könyvet találtam megvenni K. D. Niki után. Szintén nagyon tetszett  a könyv.

Julie V. Scott: Net - Kaland




Tartalom:

Chloe komoly gondokkal küzd. Ez elsősorban abban merül ki, hogy immár három éve nincsen romantikus kapcsolata egyetlen férfival sem, így amikor az interneten rátalál egy különleges oldalra, kap az alkalmon és beregisztrál. Fülledt beszélgetésbe kezd egy huszonnégy éves orvostanhallgatóval, akiről csak néhány adatot tud. A Coop3r felhasználónevet viselő fazon azonnal bechateli magát a lány szívébe, habár fogalma sincs róla, hogy ki az illető. Ám ez hamar megváltozik. Szerelmük azonnal lángra kap, s mindketten igazán boldognak érzik magukat. Már csak a bonyodalmak hiányoznak… 
Mindketten ugyanarra vágynak, de valaki mindig közbeszól. Vajon képesek a fiatalok megbirkózni a rájuk zúduló eseménysorozattal, vagy feladják, s más mellett kötnek ki? 
Lehet életre szóló egy szerelem, ami az interneten köttetett? 
Készen állsz, hogy velük kalandozz?

Véleményem:
5/5

2017. február 24., 17:34 → 2017. február 25., 21:22


Aztaaa… 
Még,még,még… Iszonyat jó lett :). Nagyon tetszett a történet. Izgalmas,vicces. S van ármánykodás . Van egy két kedvenc jelenetem. De nem írom le.. Vegyétek meg. Megéri. Nekem nagyon. 
A vége fájó volt. :( Olyan volt mintha elment volna az áram. Annyira hirtelen lett vége. De remélem lesz folytatása. Hisz 1.résznek van irva. 
Nagyon várom ,hogyan alakul Chloe es Dylan páros. Beth és Colin. Mert tuti lesz köztük valami. :D. 
Egy hatalmas 5öst adok. Jót szórakoztam. Kikapcsolódtam. S nagyon beleéltem magam. Igazi romantikus regény :).

A könyvet itt tudjátok megvásárolni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése