2017. október 14., szombat

Sütő Enikő : Nem tarthatsz vissza I.rész

Sütő Enikő: Nem tarthatsz vissza 1.részéből egy is részlete. 



A szerző engedélyével teszem ki. 




"- Haza tudok menni egyedül is! - jelentettem ki, bár elég nevetségesnek tűnt, mert még a lábamon se bírtam egyedül megállni. Sértett büszkeségem beszélt belőlem, és nagyon igyekeztem egyenesen állni.
- Azt látom! - mondta Tammy, és egy üveg vizet nyújtott felém. – Igyál, Brie, jobb lesz, aztán hagyd, hogy Kaden haza vigyen!
A víz ugyan jól esett, de megint rám jött a hányinger. El sem hittem, hogy még van bármi is a gyomromban, amit kihányhatnék. Nem is ettem egész nap semmit. Ugye a vacsora is elmaradt Tammyvel, mert engem fűtött a
vágy, hogy ide jöhessek. Lassan az epe kesernyés íze érződött a számban, ami csak újabb öklendezéshez vezetett.
Nem sok választásom volt, így betuszkoltak Kaden autójába. Lehúzták az ablakot, én pedig behunyt szemmel élveztem, ahogy a hűvös szellő az arcomba vág. Egyáltalán nem szándékoztam hozzá szólni. Éreztem, ahogy lassan a lábamra teszi a kezét, és végigsimítja. Elhúztam, és egy kicsit az ajtó felé csúsztam. Pedig minden volt ez az érintés, amire csak vágytam. Feltüzelte a testemet, és éreztem, ahogy lassan átnedvesedik a bugyim. De akkor is hagyta, hogy a szemem láttára valaki más lesmárolja. Na jó, nem a szemem láttára, mert nem tudhatta, hogy ott vagyok. És ez így még rosszabb volt. Vajon mi történhet itt estéről estére?
„ Nem vagy a barátnője, Brianna!”
Emlékeztettem magam, hisz a féltékenység szinte marta a lelkem. Hallottam, ahogy halkan felnevet, csak azt nem tudtam, mit tart olyan viccesnek.
- Ne csináld, Brianna! - mondta halkan, és ismét megpróbált hozzám érni. Továbbra sem nyitottam ki a szemem, és próbáltam nem figyelni rá.
- Nem csinálok semmit!
- Csak hatalmas ügyet egy kis semmiségből!
- Neked az egy kis semmiség, hogy mindenféle nők csókolnak észvesztve?- vetettem rá egy lesújtó pillantást, de pontosan láttam, hogy mosolyog.
- Ugyan, Brianna, részeg volt, reggelre nem is fog rá emlékezni! Nem jelentett az egész az égvilágon semmit!
- De én igen!
- Miért rosszabb lesz velem a szex ezután?
- A MI ennyit jelent neked? Szexet? - kérdeztem, de nem néztem rá. Nem bírtam ránézni, mert a szememet könnyek égették. Igaza volt, hisz valójában soha nem volt MI, csak az őrületes szex. De ebben az állapotomban képtelen voltam kontrollálni a gondolataimat és az érzéseimet. Így előbukott belőlem az, amit igazán szerettem volna. Kizárólagos igényt tartottam rá, és azt akartam, hogy mindenki előtt a
pasim legyen. Hogy megjelölhessem, ami az enyém. És az ilyen cafkáknak szó nélkül kitéphessem a haját.
- Nem is tudtam, hogy van MI! Azt hittem, hogy ezt akarod, Brianna, őrületes szexet!
- Ezért csinálod az egészet? - néztem rá döbbenten, ahogy megvilágosodtam. - Valamiféle perverz hálából? A randik, a szex… Ennyit jelentett az egész? Mert én nem vártam tőled semmit cserébe. Különösen nem hazugságokat vagy megjátszott érzéseket. Te voltál az első, akinek megengedtem, hogy nálam töltse az éjszakát, vagy megnézze a hegeket a hátamon, mert… de nem számít! - mondtam, és úgy ugrottam ki az autóból, mintha tüzet gyújtottak volna alattam"

Ha tetszik a részlet a Szerző oldalán meg is vásárolhatod a könyvet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése