2017. október 4., szerda

Sütő Enikő:Nem rázhatsz le ( Nem tarthatsz vissza 3.)

~~~ Recenzió ~~~

Szeretnék köszönetet mondani Sütő Enikő Szerzőnek,hogy meg adta lehetőséget,hogy mind a 3 rész könyvét elolvashattam. Igazán szerencsésnek mondhatom magam. Meg ismertem Brianna és Kedan történetét.S igazából ezzel a kötettel nem lett vége. Izgatottan várom a folytatást. Tartallom után olvashatjátok a véleményem. 

Még egyszer köszönöm Sütő Enikőnek.


Sütő Enikő:Nem rázhatsz le ( Nem tarthatsz vissza 3.)



Tartalom:

Brianna mindent elveszíthet. Kaden semmi mást, csak Brianna-t. A nehéz kezdet után vajon lesz e folytatás? Az életem nagy része szívás volt. Az ital volt az én szenvedélyem, de soha nem voltam egyetlen nő rabja sem. Az nem függőség, ha élvezem minden egyes percét az együtt töltött időnek. Még hogy én rabságban? Hogyan is lehetnék, hisz nem is létezem. Nem vagyok más, csak egy élettelen test. Nem lehet valamit fogságban tartani, ami nem is létezik. Megváltozott az életem abban a másodpercben, amikor megpillantottam. Veszély, vágy, tűz kezdett lángolni testemben. Ismeretlen ösvényen haladtam, de minden lépés szenvedélyt, és forróságot ígért. Akkor változott meg minden, amikor rám pillantott, és megláttam szemében a szenvedélyt. Többé már nem akartam az lenni, aki voltam. Valami többre vágytam. Hogy jó e nekem ez a változás? Nos, azt majd az idő eldönti.


Véleményem:

5/5

2017. október 2., 04:43 → 2017. október 3., 23:04

Hát nem is tudok mit mondani. Azt hittem,hogy végre kiderül minden Brianna múltjával kapcsolatban. De helyette kaptam egy bizalmatlan , féltékeny és önző nőszemélyt. Tulajdonképpen azt vártam,hogy talán végre erőt vesz magán és bevall mindent. Kaden már annyi mindent megtett már. Izgalmas volt ez a harmadik rész is. Végre Tammy és Scott egyenesbe jött. 
Most Kaden szemszögéből olvashatjuk a történetét. Mit gondol,érez. Kaden és Brianna is sokat szenvedtek. Ideje lenne már boldog normális kapcsolatra. Tetszett a stilus,ahogy ír a Szerző. De lehetett volna picit kevesebb hiszti jelenet Brianna részéről. Nekem ez a személyes vélemény.n Olyan hamar vége lett… Itt még nincs vége,korántsem. Azt hiszem most kezdődik igazán Brianna harca. Felbukkanó férfi,egy anya aki békülni akar.. Egy kislány aki nem tehet semmiről.. 
Végülis egy szenvedélyekkel tűzteld történetet kaptam. Mely mindketten küzdenek lelki traumától. Egymásba kapaszkodnak,de még így is kevés. 
Kiváncsian várom a következő részt. Már csak azért is,mert Brianna titka még mindig titok maradt. Nem fedte fel teljesen.

Köszönöm ,hogy elolvashattam. Bátran ajánlom mindenkinek mind a 3 részt. Remélem lesz folytatása.


A szerző oldalán meg lehet vásárolni a könyvet sőt dedikálásra is van lehetőség. 


Meg vásárolható:
Publioboox

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése