2017. október 12., csütörtök

Sütő Enikő: Sötét Mennyország sorozat Recenzió

Sütő Enikőnek szeretnék megköszönni,hogy újabb könyvet kaphattam. Izgatottan vágok bele újabb szenvedélyes,izgalmakban bővelkedő történetben. 


 Törékeny szerelem ( Sötét Mennyország 1 )




Tartalom:

„Úgy vágytam rá, mint éhező egy falat kenyérre. Minden vonzott benne a külseje,a hangja,a bűnre csábító sötét tekintete. Akartam őt minden lehetséges módon, ahogy csak megkaphattam.Egy cél vezérelt csupán, hogy magamhoz láncoljam. Minden nap azért imádkoztam, hogy a kínzó múlt el ne szakítson egymástól. Eközben észre sem vettem, hogy körülöttem talán senki sem az, akinek látszik.” 
Celina élete legnehezebb időszakán próbál túljutni, és nem vágyik kapcsolatra.Úgy érzi soha többet nem fog tudni megbízni a férfiakban. 
Egy nyaralás során megismerkedik a jóképű, magabiztos, zavarba ejtően kedves, és zárkózott Aidennel. 
Hirtelen minden megváltozik körülötte, és magáénak akarja a férfit bármi áron. Vajon a férfi vonzalmát is csak a szenvedély mozgatja? Vajon van e jövője a szerelemnek a megismert múlt árnyékában? 
A váratlan fordulatokban bővelkedő regény választ ad, minden izgalmas kérdésre.


A szerelmed kincs ( Sötét Mennyország 2 ) 




"Minden vonzott benne, a külseje, a hangja a bűnre csábító sötét tekintete. Egy cél vezérelt csupán, hogy megtartsam őt bármi áron.” Az érzéki szerelmi történet folytatódik. Aiden veszélyes, akár a kábítószer. Szenvedélyt kelt, és függőséget okoz. A szerelméért nagy árat kell fizetni. Vajon mennyit lehet kibírni? Celina úgy gondolta, soha többet nem lesz szerelmes, amíg meg nem ismerkedett a jóképű, és szexi Aidennel. A férfi, akinek megadta magát, mert mindent megtestesített, amire valaha vágyott. A közös jövőjük tele volt ígéretekkel, amíg a múlt rejtve maradt. De a sötét titok felszínre tőrt, és elpusztítani készül az életüket. Hamarosan ráébrednek, hogy a szeretet azt jelenti, mindent kockára kell tenni. Mert az összeomló életük lehetőséget ad arra, hogy kijavítsák a hibáikat… vagy örökre elveszítsék a másikat. Egy nő, aki megadta magát a szerelemnek. Egy férfi, aki bármi áron megvédené a nőt. Két élet, melyet hamarosan át kell vizsgálni… és az utolsó titokig lemezteleníteni.

A könyveket itt tudod megvásárolni:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése