2017. október 2., hétfő

Sütő Enikő: Nem tarthatsz vissza II.

~~~ Recenzió ~~~

Sütő Enikő: Nem tarthatsz vissza II.



Nemrég olvastam ki a könyvet. Mondhatom sokkal jobb lett.Csak ajánlani tudom. Véleményem a tartalom után olvasható.


Tartalom:

„Az életem nagy része szívás volt. A gyógyszerek voltak az én szenvedélyem, de soha nem voltam egyetlen férfi rabja sem. Az nem függőség, ha élvezem minden egyes percét az együtt töltött időnek. Még hogy én rabságban? Hogyan is lehetnék, hisz nem is létezem. Nem vagyok más, csak egy élettelen test, egy mesterségesen megalkotott karakter. Nem lehet valamit fogságban tartani, ami nem is létezik.” 
Megváltozott az életem abban a másodpercben, amikor megpillantottam. Veszély, vágy, tűz kezdett lángolni testemben. Ismeretlen ösvényen haladtam, de minden lépés szenvedélyt, és forróságot ígért. Akkor változott meg minden, amikor rám pillantott, és megláttam szemében a szenvedélyt. Többé már nem akartam az lenni, aki voltam. Valami többre vágytam. Hogy jó e nekem ez a változás? Nos, azt majd az idő eldönti.

Véleményem:

5/5

2017. szeptember 27., 21:49 → 2017. október 2., 04:42


Hajnalba fejeztem be a második részét. Még mindig kicsit magam alatt vagyok. Ahogy haladt a történet , úgy vált bizonyossá a kettejük szerelme. Nem tudnak egymás nélkül meg lenni. Szinte olyanok voltak egymásnak ,mint egy drog. Végig ott volt a tűz,szenvedély kettejüknél. De a múlt az ami beárnyékolja. Brianna még mindig szenved. Szenved a lelki traumától. Az apa,amit vele tett.
Kaden fájdalma,hogy Birannat elveszítheti minden rezdülésben ott van. Mindketten félnek szembe nézni a múltjukkal. De legfőképp Brianna fél. Nem gondoltam volna,hogy lesz még egy olyan könyv,ami kiszakítja szívem egy darabkáját. Ez a történet mindenről szól. A reményről,fájdalomról,szenvedélyről, tűzes szerelemről. Sóvárgás a tiltott szerek után. Félve,hogy valamelyiküknek kicsúszik a talaj a lába alatt. Egy hajszálon függnek.
Ebben a történetben megismerhetjük Kaden múltját,családját. Meg annyi szenvedés után igazán ráfér a boldogság Kaden-nek.
Tammy most mintha kezdené elfogadni Brianna barátját. Viszont Scott érzésein döbbentem meg. Kár,hogy többet lát bele,mint valójában. De bízom benne,hogy megváltozik.
Bátran ajánlom :).


Meg vásárolható:
Publioboox
Illetve Sütő Enikő Szerzői Hivatalos oldalán is kérhetsz dedikált könyvet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése