2017. október 29., vasárnap

Könyv ajánló, avagy miket olvasnék 2.rész

Mira Sabo Birtoklás sorozat írónőjével kezdem. Olvastam már róla, de eddig nem tudtam , hogy Magyar szerző. Így azt gondoltam, hogy ajánlóként tökéletesen itt a helye.

Tehát a következő sorok Mira Sabo könyveiről lesz szó.



Mira Sabo: Amíg ​kinyílik a szemünk ( Birtoklás 1. )




Tartalom:

"Ez nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, helyezd vissza a polcra, és felejtsd el! Ha mégis kinyitottad, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül! 
Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, erotika, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, szexszel ízfokozva. 
Olvasol vagy lemaradsz?"



Amíg ​kijutunk a fényre (Birtoklás-trilógia 2.)



Tartalom:

Mira Sabo legújabb bestsellerében minden adott egy valódi élet-halál harchoz, amit az izgatóan sármos, gátlástalanul hatalommániás, vad és féktelen milliárdos, Tamássy Áron szít.

A férfi mindent megpróbál kézben tartani – a politikai életet, az üzleteit –, de legfőképp gyönyörű feleségét, Szófiát, akik ő és a bátyja, a talán még nála is veszélyesebb Zsolt, valamint a Tamássy család sötét titkai megmásíthatatlanul átformálnak.

Pusztító szenvedélyek örvénylenek hármuk között. A fiatal nő olyan tapasztalatokat szerez a két férfi fizikai és érzelmi fogságában, melyek a szexualitás, a fájdalom és megalázottság legmélyebb bugyraiba vetik alá.

Szófia azonban nem adja meg magát, és veleszületett küzdőképességével megpróbálja a Tamássy testvérektől tanultakat a visszájára fordítani.

Vajon képes lesz felvenni a harcot a testvérekkel? 
Egyáltalán túléli?



Amikor ​elszabadulnak az indulatok (Birtoklás-trilógia 3.)



Tartalom:


Szófia és a Tamássy fivérek története mindent felülmúló izgalmakkal és fordulatokkal jut el a megdöbbentő fináléig.


Mira Sabo: Dr. Farkas bárányai ( Budapesti ragadozók 1 .)




Tartalom:

Baszódj ​meg! 
Azon már túl vagyunk, Farkas, csak gondolom, te nem emlékszel rá.

Dr. Farkas Tamás a sztárügyvéd éppolyan összetett személyiség, mint bármelyikünk. Olykor a szenvedélyes, lobbanékony, mindig támadásra és küzdésre kész, szexéhes Farkas, máskor meg az eminens, érzelemgazdag jófiú, Tamás, aki természetéből adódóan mindig háttérbe szorul, amíg a vadállat kiéli vágyait. 
Elérkezik a pillanat, amikor a sok egyéjszakás kaland után felbukkan A Nő, akitől még Farkasnak is tátva marad a szája, de most Tamás szerelemre gyullad. Megbabonázza a fiatal lány tisztasága, és felerősödik benne a stabilitás utáni vágy. Ám a lecke sem marad el, és visszaköszön a sötét titkokkal teli múlt, hogy Farkas megértsen, túléljen, átértékeljen.
Vajon sikerül megszelídíteni a Farkast? Összhangba tud kerülni a személyiség két fele, hogy dr. Farkas Tamás egy életre elköteleződjön egy nő mellett? Vagy alulmarad Tamás, és végleges győzelmet arat a benne szunnyadó vadállat?

Mira Sabo, az Amíg kinyílik a szemünk című bestseller szerzője legújabb regényében tovább követi a budapesti elit erotikával, droggal és pénzzel felpumpált luxuséletét, a rá jellemző szókimondó, és lebilincselő stílusban.




A könyveket itt lehet megvenni: