2017. október 11., szerda

Sütő Enikő: Nem törhetsz össze ( Nem tarthatsz vissza 4.része)


~~~ Recenzió ~~~

Szerzőtől megint klassz könyvet tarthattam a kezembe. S nagyon megtisztelő,hogy továbbra is elolvashattam Kedan és Brianna történetét. Nem is tudom szavakban foglalni,hogy ők ketten mennyire egymáshoz tartoznak . Kiegészítik s ezt sajnos néhányan nem veszik észre. Nem látják mennyi gonddal küszködnek. A múlt annyira rájuk telepszik,hogy képtelenség nem figyelmen kívűl hagyni. 

Részletes véleményem a Tartalom alatt találod. Enikő folytasd mindenképpen. Várom az utolsó lapokat,hogy miként lesz vége a történetnek. Olvasónak pedig bátran ajánlom. 


Sütő Enikő: Nem törhetsz össze ( Nem tarthatsz vissza 4.része)




Tartalom:

Kaden ​mindent elkövet egy normális életért 
Brianna mindent elkövet, hogy hátra hagyja a múltat. 
Van e számukra közös jövő vagy a múlt titkai felemésztik őket?

"Csak nyugodtan veszem a levegőt. 
A megoldásokra fogok összpontosítani 
Nem fogom hagyni, hogy a félelem irányítson 
Nem fogom hagyni, hogy a fájdalom összetörjön. 
Csak bátran veszem a levegőt, és rendben leszek. 
Mert a történtünknek még nincs vége."

A gyógyszer, a drog, és az ital volt a mi függőségünk. 
Saját testünk rabjaként éltünk vágyak, álmok, boldogság nélkül. 
Megváltozott éltünk abban a pillanatban, amikor tekintetünk összekapcsolódott. 
Veszély, vágy, tűz kezdett lángolni testünkben. Ismeretlen ösvényen haladtunk, de minden lépés szenvedélyt, és forrósságot ígért. 
Akkor változott meg minden, amikor egymás szemében felfedeztük a szerelmet. 
Többé már nem akartunk azok lenni, akik voltunk. Valami többre vágytunk, valami jobbra. Valódi boldogságra. 
Hogy jó nekünk ez a változás? 
Szerelem ez vagy egy újabb függőség?


Véleményem:
5/5
2017. október 6., 22:24 → 2017. október 10., 22:24

Uhh ez a könyv. Nagyot ütött. Ennyi titkot felfedni.. nem semmi. Mindenre gondoltam már,de erre aztán nem. Most tényleg nem értek egyet Kedan-el. Brie-nek tudnia kell az igazat. Még ,ha őrült fájdalmas lesz. Scott-ot meg agyon tudnám csapni. Komolyan. 
Azért valahogy a múlt még mindig vissza rántja őket. Próbálnak kettesbe lenni,de mindig van aki akadályozza őket. Nagyon tetszett a történet. John végre bevallja kicsoda ,ki Amy és miért van itt. 
Most totál meglepett engem az Írónő. Mert nem erre a titokra számítottam. Egy olyan titok,amit valóban összetörheti Brie-t. Vártam a nagy leleplezést,de csak kis szeletkék jutott. S a végére sem ezt vártam. Újabb csavar a történetben. Nem jutok szóhoz. Illetve csak annyi,hogy ez most miért?? 
Nagyon kiváncsi vagyok ezek után mi jön. Milyen lépés következik. Visszatér Brie? Kaden megbocsátja-e Scottnak a történteket? John és Amy visszatér-e? Kaden anyja boldog lesz-e valaha? 
De legeslegfontosabb kérdés. Brie meg tudhatja -e valaha a teljes igazságot,ha igen mi lesz ezután? Sok kérdés fogalmazódott meg bennem. S várat magára a történet,hogy ezek a kérdések választ találjanak.

Kedves Enikő,
Köszönöm ezt a csodálatos könyvet. Igazán nagyon élveztem. Ebben a könyvben meg van minden. Erotika,dráma ,titkok,szerelem ,izgalom.

18 év felettieknek bátran ajánlom. Nem csalódnak.

Megvásárolható:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése