2017. október 7., szombat

Anne L. Green Eltitkolt ​múlt

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm szépen Álomgyártól a lehetőséget,hogy elolvashattam. Külön köszönet Anne L. Green Szerzőnek,hogy meg írta ezt a csodás könyvet. Nagyon élveztem és imádtam minden egyes sorát. 


Anne L. Green újabb izgalmas regényét tarthattam a kezembe. Álmomban nem gondoltam,hogy lehet még fokozni az izgalmat. De lehet.  Örömmel vetettem bele magam az olvasásban. Alexander Crossra kiváncsi voltam,hogy végre eltalál-e szerelem ámor nyíla.


Anne L. Green: Eltitkolt ​múlt




Tartalom:


Megszelídülhet ​egy vérbeli szívtipró?

„Alexander Cross vagyok, egy veszedelmes és vakmerő csábító, a határtalan gyönyörök legfőbb rajongója. Az erotikus hódításaimat hobbinak tekintem, a kapcsolataimból kizárok minden lehetséges érzelmi kötődést, életem elsődleges célja újabb és újabb nő meghódítása. Szándékaimat sosem titkoltam, éppen ezért nem is értem, mit esznek rajtam olyan nagyon a nők? Tényleg ennyit jelentene a külső? Az előkelőség? A gazdagság? A szép szavak? A szemtelenség valóban lefegyverző lenne? Vagy talán csak a rossz, a bűn, a gonoszság izgalma csalogatja őket?”

De mi történik, ha egy ilyen férfi beleun az addigi egyhangú, felszínes és érzelemmentes életébe és önmaga elszámoltatása közepette véletlenül elüti azt a nőt, aki életében először másképp tekint rá? 
Amikor Alex belenéz szépséges áldozata kék szemeibe, minden megváltozik, függővé válik. Megtapasztalja, milyen szeretni, gondoskodni és szeretve lenni. Idővel ráébred azonban, hogy Lexie nem az a nő, akinek hitte, múltja tele van szenvedéssel, titkokkal és fájdalmas rejtélyekkel, ám addigra már késő: elnyeli őt a mély, őszinte érzelem, amit a lány iránt táplál.

Vajon a múlt sötét titkai engedik a fiatal szerelmeseket új életet kezdeni?

Véleményem: 

5/5



Hihetetlen ,hogy nagy Alexander Cross a nőfaló,milliomos férfi meg tudd változni. Igen, meg is változott. Hiszen találkozott élete legnagyobb kihívásával.  Ebben a történetben most sem hiányozhat tűzes,forró szerelem. Izgalom,humor. Újra találkozhatunk Amy-vel és Matt-el,akik immár nagy családosok táborát erősítik. Alex Amy támassza volt amikor nagy baj volt,akkor jött rá mi hiányzik az életéből. Bele kóstolt milyen lehet családként tartozni. 
Amíg meg nem ismerte Lexie-t  ,élete fájdalmakkal volt teli. Lelkét évekkel ezelőtt megsebezték. De aztán jött Lexie és cserfes kisfiával Aiden,akik gyógyír lett Alex lelkének.
Lexie-nek sötét titka van a múltjában,mely félt felfednie. Végre találkozik egy jóképű,gazdag férfival aki elfogadja őt és kisfiát. 
Mindkettejüknek kemény harcokat kell megvívniuk,hogy a világ és a barátaik elhiggyék szerelmük erős,biztos talajon áll. 
Mind mindig ebben a történetben sem marad ki a humor. 
Alex napról napra változik meg. S úgy Lexie is Alex mellett. 
Plusz pont számomra,hogy ott van kis vidám,duracell gyerek Aiden. Aki soha nem pihen és feltett szándéka,hogy Alex apukája legyen számára. Olyan jó olvasni,hogy Alex végre apaként viselkedik ráadásul élvezi is. 
Lexie eleinte félt közeledni. De Alex udvarlása,közelsége feloldotta védelmi ösztönét. Kockáztatott.  Milyen jól is tette.  Későbbiekben nem hiányoljuk Adam-et Amy testvérét,majd barátnőjét Cat-et. Család többi tagjai is feltűnnek a könyvben. Azt hiszem méltán mondhatom,hogy cseppet sem unatkoztam. Bőven van itt minden. Csak ajánlani tudom.
Bátran kezdjétek el olvasni.

Kedvenc ídézet,jelent:




Alex


"Kezdhetném a történetemet azzal ,hogy ki is vagyok én valójában, de sajnos erre a kérdésre már én magam sem tudom a választ. Sokáig azt hittem, tudom ki Alexander Cross. Egy igazi , vérbeli macsó, akit gyűlölnek, ugyanakkor irigyelnek a pasik, és imádnak a nők. "




Lexie

"Megtorpant , és mélyen egymás szemébe néztünk. Biztos vagyok benne, hogy tátott szájjal meredtem rá,mert olyan karamellszínűnek tűnt a tekintete az ablakon beszűrődő fénytől, hogy az ember el tudott veszni benne. A legínycsiklandó reggeli tejeskávé jutott róla az eszembe. Pechemre odavoltam a kávéért."



Alex

"Ott álltam az óvoda kapujában, mint aki nyakon öntöttek egy vödör hideg vízzel. Tanácstalanul pislogtam.  Ez a nő egyszerűen egy szó nélkül tényleg faképnél hagyott? Aú!  Ez most fájt! Ez a nő totálisan belegázolt a férfiúi büszkeségembe. Azért valljuk be , ez nem sűrűn fordult elő velem, sőt ha egészen pontos akarok lenni, még soha azelőtt.  Eltartott egy percig ,amíg magamhoz tértem. Engem most tényleg elhajtottak, vagy csak rosszul hallottam?"


Alex

"- Ha az én véleményemre kíváncsi: a szex izgalmas,frenetikus és testileg igencsak kielégítő tudd lenni akkor is, ha érzelmek nélkül veti bele magát az ember, de én hiszem, hogy akkor is lehet lebilincselő és élvezetes minden,ha már több éve ugyanaz valakinek a partnere. Egy szeretettel teli párkapcsolatban a szex lehetőséget teremt, hogy a társak együtt fejlődjenek , és együtt váljanak jó, egymásnak a legteljesebb gyönyört adó szeretőkké. Talán az alkalmi szex izgalmát nem fogják átélni, de sokkal többet kapnak,nagyobb lehetőségük van egy teljes testi,lelki kielégülésre. Megélik az összetartozás, a bizalom, a kölcsönös szeretet, a harmónia és a teljes érzését."


Kicsi Aiden 

"- Aztaaaa,mekkora cickója van a néninek! - Naná,hogy köpni-nyelni nem tudtam, és persze az említett recepciós lány is csak tátogott a döbenettől. Néhány tizedmásodperces hallgatás után halkan megszidtam.
- Ejnye, Aiden, nem szabad ilyet mondani, emellett illetlenség másokat megbámulni!
- De Alex, ennek a néninek majdnem kiesnek a mellei a pólójából. Nem kellene szólni neki,hogy fordítva vette fel?
-ha ez mással történik, akkor könnyes szemmel röhögök, de a csaj rosszalló pillantásának kereszttüzében csak tanácstalanul pislogtam.
 - Ez direkt ilyen - súgtam oda neki."


Lexie

"Alex néha nagyobb gyerek volt, mint Aiden. A minap is felhívott a vezető óvonő,hogy tájékoztasson, hogy s kedves apukávsl kisebb összetűzésbe került. Állítólag Aiden kicsit elevenebb volt,mint máskor, és  nem állt be a tornasorba többszöri felszólításra sem. Megkérte Alexet,hogy rázza gatyába. Erre a "férjem" flegmán közölte vele:
-Sajnos csak ketten vagyunk otthon,nem tudjuk gyakorolni a tornasorba állást - az óvónőt mélyen felháborította ez a hozzáállás. 
Mérges voltam rá,ugyanakkor melegséggel töltött el, hogy a védelmébe veszi a fiamat, így csak cinkosul jegyeztem meg neki az esti vacsoránál egy kacsintás kíséretében:
-Megköszönném, ha szabadidőtökben gyakorolnátok egy kicsit a tornasorba való beállást is, hiába vagytok  csak ketten."



Alex

"Hogy ki is vagyok én? Alexander Cross,  a férfi, aki már tudja, ki ő valójában. Egy apa, egy férj és egy jó barát. Már tudom,mit is akarok az életben,már tudom, mi az életem értelme."



Megvásároltható Álomgyár Könyves boltban is. 

Anne L. Green:Eltitkolt múlt

Anne L. Green Szerző oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése