2018. június 10., vasárnap

89. Könyvhét 2018. június 10. Beszámoló

89. Könyvhét 2018. június 10.


Nehéz is lesz szavakban foglalnom, hogy milyen érzés végre feljutni Budapestre, a Könyvhétre. Hiszen eddig nagyon nem is számítottam rá, hogy sikerül. Arra meg végképp nem számítottam, hogy ennyire fognak örülni nekem. Az egészet úgy képzeltem el, hogy oda megyek, bemutatkozom és kész ennyi. Nem az, hogy egyből fotóznak velem és megölelnek… Kicsit megilletődtem és zavarban is voltam. Nem gyakori esett ez nálam. Sőt mondhatom, hogy engem még igazán örömmel nem fogadtak, öleléssel sem. És ez az egész annyira, de annyira szuper volt. Még most hatása alatt vagyok. Találkozhattam végre személyesen Álomgyár egyik szerzőjével R. Kelényi Angelikával. Viszont szerettem volna Katie  Franciose szerzővel is találkozni, de nem tudtuk megvárni. Dedikálta a könyvet, ami nemrég jelent meg. Nagyon kedves, barátságos volt. Örült ő is, hogy végre személyesen találkozhatott velem, mint Magyar Szerzők Könyvei bloggerként. Aztán apummal elkezdtünk keresni Ik standját. Kétszer kellett körbe menni, mire rájöttem, hogy nem 102, hanem 141-es standnál vannak. Na akkor újra körbe kellett menni. Hála istennek Halasi Miklós Krisztin plakátját megismertem, hehe… Így megtaláltam. Krencz Nóra, L. J. Wesley, Robin O’Wrightly, Halasi Miklós, Leda D’Rassi és Mason Murray szerzőkkel találkoztam és fotóztam, illetve inkább ők fotózgattak velem. Szinte el is, felejtettem magamnak is fotózni. Krencz Nóra el is küldte a képeket. Hátha Halasi Miklós is elküldi. Tökjó lenne. Kellemeset csalódtam. Nagyon kedvesek és jó fejek voltak. Nem is tudom, miért féltem annyira. Egy szóval szuper volt minden. Sajnáltam, hogy csak egy Álomgyár Titkos – Álom csomagot tudtam venni. Könyvet most nem tudtam venni. Olyan jó lett volna pár könyvvel hazajönni. De majd jövőre

Itt van pár kép,ahogy beléptem: 

Álomgyár és Titkos-álom csomag

Álomgyár Stand

R.Kelényi Angelika dedikálta nekem. Nagyon köszönöm.Gyémántfelhő Kiadót is megtaláltam vele együtt Ella Steel könyveit is. 


Imádom a könyveket Stand


Egy kis szelfi két szerzővel
Leda D'Rassi és Mason MurrayTovábbi fotók

Krencz Nóra szerzővel


Krencz Nóra és Robin O’Wrightly szerzők


Halasi Miklós SzerzőHalasi Miklóssal is le lettem fotózva. Hátha megkapom tőle a képet. És akkor pótolom itt . 

Twister Mediát is megtaláltam, ha már meg van lefotózom a könyveket,amit kinéztem magamnak később...

Krausz Emma.: Osztálykép és Frey Éva: Allegórium őket néztem ki. Mindkettő [Bekezdés] nyertes pályázók.Azt hiszem ez életem egyik legszebb délutánja. Csak azt sajnálom, hogy nem maradhattam tovább. Szerettem volna többi szerzővel is találkozni, beszélgetni. Legfőképpen Álomgyár szerzőivel. Remélem ,azért jövőre majd újra felmehetek és tovább maradhatok majd. Nagyon köszönöm Édesapámnak, hogy elkísért és nektek, hogy szebbé tettétek a napomat.