2018. június 7., csütörtök

Anne L. Green: Ördögi Kisértés

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Anne L. Greennek és Álomgyár Kiadónak a lehetőséget, hogy elolvashattam ezt a fantasztikus, imádnivaló könyvet, Ördögi kísértést.
ALG név  garancia mindenki számára.



Anne L. Green: Ördögi kisértés


Tartalom:

Reggie ​Reynolds a Las Vegas-i rámenős csirkefogók gondtalan életét éli: szórja a pénzt és gátlástalan módon használja ki a nőket. Minden este hatalmas összegeket kockáztatva teszi meg a tétjeit a Bellagio kaszinó játékasztalainál. Az életet játéknak fogja fel, elszántan hiszi, hogy kivétel nélkül mindent ő irányít. Hozzászokott a fényűzéshez, és ahhoz, hogy neki senki sem mondhat nemet.
Egy napon azonban szembesül a visszautasítással, amikor Victoria Sawyer szemrebbenés nélkül fordít neki hátat. Abban a pillanatban, ahogy Reggie belenéz Vicky haragos, igéző zöld szemeibe, a játszma elkezdődik. Gyors, szenvedélyes, spontán és kíméletlen módon kívánja leigázni vágyai tárgyát. A csábítás hazai terep számára, és bármire képes, hogy minden megkezdett partiból nyertesen kerüljön ki. Egy olyan játszma veszi kezdetét kettőjük között, aminek a kimenetele azonban még előtte is homályos.
Reggie-t sokként éri, hogy az ő életét is egy felsőbb hatalom befolyásolja. Rá kell ébrednie, hogy ő sem mindenható. Azok a dolgok ugyanis, amelyek a felismeréshez vezető úton fontossá válnak számára, mint az egészség, a szabadság, a szerelem és a boldogság, pénzzel nem megvásárolhatók. Kemény leckét kap a barátságról, megbocsátásról, és arról, hogy az élet törékeny, és nagyon gyakran igazságtalan.

Véleményem
5/5

Elvesztettem. Megfogott. Nem engedett el.
Fantasztikusan izgalmas és rém szórakoztató lett a könyv. Imádom, amikor megy a macska-egér játék. És tagadják maguk és mások előtt is, hogy bizony nem szerelmesek, nem éreznek a másik iránt semmit. Pedig még a vak is látja.
Letehetetlen volt a könyv. Egy nap alatt befaltam az egészet. Anne történetei már csak ilyenek. Elvarázsolnak, és fogva tartanak. Nem hiába imádom az írónő stílusát.
Ebben a történetben most kicsit több olyan mondatok vannak, amin elgondolkodtam. Előző köteteihez képest ez több volt, mint szórakoztató. Izgalmas, fordulatos, szenvedélyes és izgató.
Reggie Reynolds az önfejű, beképzelt fickó, aki azt hiszi pénzzel mindent, megvehet. Csak hogy szembe találja magát Vickyvel.

Reggie, az élet rövid és egy napon azon kapod majd magad, hogy végtelenül magányos vagy. Eljön majd az idő, amikor a húszas lányok észre sem fognak venni.

Azzal, nővel, aki az életet teljesen feje tetejére állítja. Mindketten hordoznak mély és fájdalmas titkokat. Vicky szégyelli bevallani élete legsötétebb titkát. Van egy húga Kelly, aki hálátlan kis perszóna. Nem igazán kedveltem meg. Igazából annyira nem tudtam a mellékszereplőkre figyelni, mert teljesen lefogott Reggie és Vicky hadakozása, játékossága és, hogy Vicky akár mennyire is tiltakozik ellene a teste mást, mond. Akarja őt mindenestül.

Engem nem szokás levegőnek nézni.

Történet előre haladtával Reggienek be kell látnia, hogy bizony őt is elkapta a szerelem nem is kicsit. Visszatért régi kedvencünk Drew és Chrissi. Olyan jó volt kicsit róluk is olvasni. S naná, hogy zöld szemű szörnyeteg felbukkant Vickynél. Aranyos volt nagyon, hogy féltékenykedett. Tetszett, mert akkor neki sem közömbös Reggi.

Az a férfi még nem született erre a földre, aki engem birtokolhatna. A barátnőm fogalmazott úgy: "Vicky, te rosszabb vagy, mint a betonoszlop. Aki téged ledönt majd, az előtt én is mélyen meghajolok"

ALG név garantált szórakozást nyújt minden kedves olvasónak, aki kezébe fogja a könyvet. Izgalmas nagyon, mert sok akadályokon és sok félreértéseken kell keresztül menniük. Sokan együtt, de külön is vesztüket akarják. Mindenhol veszély leselked rájuk. Viszont a szerelemük egyre erősebb, akárhogy akarják egymás előtt titkolni. Nagyon élveztem a csipkelődős, piszkálódós beszélgetésüket. Néha már – már direkt csinálják, és mintha élveznék is egymással a csipkelődést.

Nem teheted ezt velem, velünk! Majd én leszek a lábad, ha úgy érzed, nincs erőd járni. Én leszek a karod, ha nem lesz erőd felemelni. Én ott leszek, éjjel és nappal is. Küzdeni fogunk! Nem adjuk fel!

Hosszú lesz az útjuk mire egymás mellett, kötnek ki. És ez az út alatt derülnek ki kik az igazi barátok, ellenségek. Az utolsó oldalakon is tartogat némi meglepetést a szerző. Kívánom a szerzőnek még sok - sok ilyen izgalmas, szenvedélyes történetet. Minden háziasszonynak, hajadonnak és aki imádja a romantikát ajánlom ezt a könyvet.


A könyvet itt tudod beszerezni: