2018. június 2., szombat

Emy Dust könyvei bemutatása...

Most pedig olyan szerzőt hozok, akinek legalább nyolc könyve jelent meg az elmúlt napokban, hónapokban. S az egyik kedvencem Bilincsbe zárt szerelem c. kötet. Jelenleg is dolgozik több történeten a szerző, aminek én nagyon örülök. Igazán tehetséges, kedves és aranyos. A könyvei mindegyik izgalmas, fordulatos és pörgős cselekmények tarkítják. Jelenleg Bilincsbe zárt szerelem c. könyvét tudtam még elolvasni, de a többinek is hamarosan neki fogok állni. A könyveket a szerzői csoportban olvastam részleteket belőle. 



A szerzőnek nyolc eddig megjelent könyvei:

A kezdet (Összetört jövő 1.)
Megtalállak (Összetört jövő 2.)
Szerelemmel szabadulva
Bilincsbe zárt szerelem
Több vagy nekem
A szerelem ára
Karácsonyi karakter boom (novella)
Abby Winter – Emy Dust: Csapdába csalt szerelem

Hamarosan érkezni fog Érzelmek túrája c. kilencedig kötete. Hogy mi lesz később? Az jövő zenéje,de azt bizton állíthatom még lesznek kötetei a szerzőnek.



A kezdet (Összetört jövő 1.)

Tartalom:

Lili kislányként megtapasztalhatta, milyen egyedül maradni. Csak egy valaki volt az életében, aki a legjobb barát és család szerepet is betöltötte. De létezik barátság férfi és nő között? És mi történik ha megjelenik egy másik férfi? Tudta, hogy megérkezett oda ahova mindig is vágyott, de az élet közbeszól és elvesz mindent. Mégis fel kell állnia, nem tehet mást, mert ő itt maradt. Bele kell törődnie a magányba. De van kiút a legmélyebbről? Hány tragédiát vagyunk képesek elviselni? És ha a sors visszaadja amit elvett, de nem úgy, mint amilyen volt? Beletörődik a boldogtalanságba, vagy kockáztat?


Megtalállak (Összetört jövő 2.)

Tartalom:

Sam Davis egy magabiztos sikeres üzletember, megtalálta a szerelmet egy fiatal lány személyében, az élete tökéletesnek mondható. De egy váratlan balesetnek köszönhetően elveszíti emlékeit és a múltba zuhan vissza, ahol régi szerelme csúnyán átverte őt. Amanda Cole ezt ki is használja. Mindent megtesz, hogy Sam emlékeiben a lány végleg eltűnjön.
Sikerül visszatalálnia önmaghoz és az igaz szerelméhez, aki végig ott van mellette, csak ő nem tud róla? Vagy örökre hazugságban marad azzal, aki önző módon magának akarja őt? A múltból előkerülő titkok, nagy küzdelem elé állítják.
Egy férfi küzdelme a szerelemért!
Küzdelem, hogy megtalálja önmagát!





Szerelemmel szabadulva

Tartalom:
Jack Gleeson kiváló rendőr, barát és szenvedélyes férfi. Szereti a nők társaságát, nem a szíve vezérli a kapcsolatokban. Egy nap valaki belép az életébe akaratlanul is. A lány elutasító viselkedése kihívás Jack számára, ismeretlen múltja több problémát és akadályt gördít eléjük. Lesz még valaki, aki a múltból visszatérve mindent megtesz, hogy ők ne lehessenek együtt. Képesek megküzdeni egymással, egymásért?
A Bilincsbe zárt szerelemből jól ismert Jack saját útja a szerelemhez, nevetéssel, drámával, akcióval és a tőle elmaradhatatlan erotikával.
Jack és Victoria története

Bilincsbe zárt szerelem

Tartalom:
Megan Prescott vágya, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen 
és rendőr legyen. Egy szenvedélyes éjszaka magával ragadja 
egy ismeretlennel, majd egy újbóli találkozás mindent felfordít 
az életében. Menekülne az érzelmei elől, de már késő. Nem csak 
saját magával kell megküzdenie, hanem a körülötte felbukkanó 
titkokkal és hazugságokkal. Képes lesz rá, megannyi veszteség 
és csalódás mellett, amik napról napra érik őt?
Fordulatokkal teli történet 
Akció, Szenvedély, Dráma, Erotika , Humor
Megan és Brian története 



Egyes jeleneteket Brian szemszögéből is megismerheted.

Több vagy nekem

Tartalom:


Nick Smith gyerekkori álma, hogy tengerészgyalogos legyen. 
Úgy tűnik valóra válik, amikor sikerül bekerülnie az akadémiára. 
Wanda kislány kora óta a legjobb barátjának tartotta Nicket, 
aki ráadásul a szomszédja is. Akkor ébred rá, hogy nem barátként 
érez a fiú iránt, miután Nick elmegy az akadémiára. Következő 
találkozásukkor Wanda kitárja szívét a fiúnak, de elutasítást kap, 
ami haragot kelt benne. 
Mindkettőjük élete megváltozik. Nick a bűntudatban és az 
érzésein őrlődik, míg Wanda kétségbeesetten próbálja elfelejteni 
a fiút. Rossz döntések, hibák sorozatát követik el, aminek a vége 
egy nem várt tragédia. Képesek lesznek túljutni rajta? Időben rájönnek, 
az érzéseikre mielőtt még késő lenne? Ha elég erősek talán még van 
esélyük, de van valaki, aki nem szeretné, hogy együtt legyenek.

Wanda és Nick története.


A szerelem ára

Tartalom:
Lara és Petra évek óta a legjobb barátok és szomszédok is. Ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint a legtöbb fiatal. Mindketten a szerelmet keresik. Váratlanul egy új srác jelenik meg, aki mindent fel fog borítani. Elég erős a barátságuk, hogy kitartsanak egymás mellett? Több titok és fogadás nehezíti meg mindennapjaikat, miközben fel kell ismerniük, hogy kik azok, akik, őszintén közelednek feléjük. Kalandos út áll előttük, ahogyan előtted is kedves olvasó, mert ez a két lány, minden őrültségebe belemegy. A nevetőgörcs garantált, aminek a végén talán megtalálják a szerelmet.

Karácsonyi karakter boom (novella)

Tartalom:
Ebben a rövid sztoriban az eddigi összes történetem szereplői visszatérnek.
Azoknak, akik nem ismerik még minden regényemet, spoilert tartalmazhat.
De olvashatod csupán rövid kikapcsolódáshoz is.
Jó szórakozást!

Abby Winter – Emy Dust: Csapdába csalt szerelem

Tartalom:
Alice ​Taylor egy kisvárosban született, ahonnan Los Angelesbe költözik, hogy saját életét élje, hátrahagyva a szüleit és régi kapcsolatát. Az új barátnője fejébe veszi, hogy társat talál Alicenak. A sokadik rosszul elsült randi után, Alice egyik estebajba keveredik. Félelmei miatt zsarolás áldozata lesz. Az egész élete a feje tetejére áll. Kénytelen hazudni és leplezni mindenki előtt, hogy zsarolója belekényszeríti az éjszakai életbe, ahol idegen férfiaknak kell vetkőznie. Nagy kihívást jelent az eddigi visszahúzódó lánynak helytállni, hogy elkerülje az őt fenyegető börtönt. Van esélye megszabadulni zsarolójától, aki minden egyes lépését figyeli? Vagy ki tud tervelni valamit, hogy visszanyerje szabadságát? Mégis a legnagyobb problémát a zsarolója iránt fellobbant érzelmek okozzák Alicenak. 
Egy váratlan fordulat talán mindent megváltoztat kettőjük között, amitől Alice újra reményt kap a nyugodt és boldog életre. Vagy egy ismeretlen mindent felborít, letaszítva Alice zsarolóját is, mert magának akarja a lányt a saját sötét világában? Le tudják küzdeni együtt a felbukkant problémát? Mihez kezd Alice a legnagyobb titokkal, amit csak a zsarolója tud? Megannyi titok,szenvedély és hazugság egy történetben, aminek csak úgy vethetsz véget, ha elolvasod.

Két írónő egy toll, de annál több fordulat.

A könyveket itt tudjátok beszerezni illetve a Szerzői csoportba is beléphetek, hogy minél több izgis infót kaphassatok.: