2017. november 10., péntek

Darnai Dóra: Se Veled Se Nélküled

~~~ Recenzió ~~~

Darnai Dóra: Se Veled Se Nélküled

Szeretném meg köszönni Publio Szerzői könyvkiadónak a lehetőséget, hogy elolvashassam Darnai Dóra egyik könyvét Se Veled Se nélküled címmel. 


Tartalom:


Főhősünk ​Dominic, árvaként nevelkedik egy nevelőotthonként működő házban. A srác, egy jóképű focista személyében tetszeleg, aki a rossz fiúk táborát erősíti, ám emellett a fiú szíve vajból van és imádja a vele együtt élő kis társait. Főhősnőnk Ellie, teljesen a focista ellentéte. A gyönyörű, kedves és tettre kész fiatal nő, a nevelőotthonként működő ház új felügyelője lesz. Mikor a létesítménybe lép, még nem is sejti, hogy felborítja majd minden ott lakó életét.

Így az életükből kifolyólag Dominic és Ellie találkozása elkerülhetetlen. A rossz fiú és a jó lány viszonya nem indul rózsásan, ellenben a napok elteltével rengeteg fordulatot vesz képtelen kapcsolatuk. Lassacskán megtalálják a közös hangot, de ettől még a közös jövőjük egyáltalán nem biztos. Lehet e komoly viszony egy gimnazista és egy nem rég végzett egyetemista között? E kérdésre a feleletet az irományban találjátok. Mindenesetre azt elárulom, hogy az idő sok mindenre választ ad kettejüknek, na meg persze a házban élő kis lurkók is. Hiszen ők majd jól összekuszálják az eseményeket és komoly befolyást gyakorolnak a hőn áhított közös jövőre.

A könyvet itt tudjátok megvásárolni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése