2017. november 24., péntek

Ma is érkeztek könyvek.

Mai napom egy kis mini karácsony volt. Hiszen sorban érkeztek meg a könyvek. Izgatottan vártam, hogy kibonthassam s kezembe, tarthassam a könyveket. Már csak időt kell valahogy szaktani. Mert jelenlegi is olvasok egy könyvet. Igyekszem sorban mindent elolvasni. Tehát következzenek a könyvek



Mira Sabo :Birtoklás Trilóga
( Recenzió )


Mira Sabo
Amíg kinyílik a szemünk (Birtoklás-trilógia 1.)

"Ez nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, helyezd vissza a polcra, és felejtsd el! Ha mégis kinyitottad, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül! 
Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, erotika, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, szexszel ízfokozva. 
Olvasol vagy lemaradsz?"

Mira Sabo
Amíg kijutunk a fényre (Birtoklás-trilógia 2.)

Mira Sabo legújabb bestsellerében minden adott egy valódi élet-halál harchoz, amit az izgatóan sármos, gátlástalanul hatalommániás, vad és féktelen milliárdos, Tamássy Áron szít.

A férfi mindent megpróbál kézben tartani – a politikai életet, az üzleteit –, de legfőképp gyönyörű feleségét, Szófiát, akik ő és a bátyja, a talán még nála is veszélyesebb Zsolt, valamint a Tamássy család sötét titkai megmásíthatatlanul átformálnak.

Pusztító szenvedélyek örvénylenek hármuk között. A fiatal nő olyan tapasztalatokat szerez a két férfi fizikai és érzelmi fogságában, melyek a szexualitás, a fájdalom és megalázottság legmélyebb bugyraiba vetik alá.

Szófia azonban nem adja meg magát, és veleszületett küzdőképességével megpróbálja a Tamássy testvérektől tanultakat a visszájára fordítani.

Vajon képes lesz felvenni a harcot a testvérekkel? 

Egyáltalán túléli?

A könyveket itt tudod megrendelni : 




Robin O'Wrightly: Erelem (eszetlen szerelem)

Tegnap rendeltem meg. Ma meg is érkezettt. Hadd jegyezzem meg , hogy a könyv csodálatosan néz ki S a rajzok.. Szuper. Nagyon tetszik. Izgatottan fogok neki állni olvasni. 



A jóképű és kissé paranoiás adóhivatalnok beleszeret a nem csak kívül szőke, feketegazdaságban dolgozó hosztesszbe. „Ez valami vicc?” Az! 
Ez a kötet nem egy szerelmesregény paródiája, hanem az összesé. De hogy ne csupán öncélú poénkodás legyen, természetesen van mondanivalója is: nem csak mínusz centikben mérhető a legmélyebb kapcsolat férfi és nő közt. Még ha ehhez az őrület határát kell súrolni a túloldalról…


A könyvet itt tudod megrendelni:




Francesca H.Nielk: Sose engedj el!
( Recenzió)




VAN, ​AMIT SOSEM LEHET TELJESEN ELENGEDNI 
Mit tennél, ha megtudnád, hogy lehet, soha többé nem láthatod a gyermeked? Mit tennél, ha úgy éreznéd, minden a te hibád, és esélyed sincs helyrehozni azt, amit elrontottál? 
A huszonnyolc éves Jamie Evans kislánya teljesen váratlanul eltűnik. A férfinak Houstonba visszatérve nemcsak a saját lelkiismeretével, de múltjának fájdalmas emlékképeivel is újra szembe kell néznie. A ténnyel, hogy lehet, esélye sincs elbúcsúzni a négy éves kislányától. Elmondani neki, hogy mindennél jobban szerette, még ha nem is volt mindig mellette. 
Vajon hogyan képes a fiatal férfi mindezzel megbirkózni? Van rá bármi esély, hogy megbocsájt saját magának a talán el sem követett bűneiért? Vajon léteznek olyan helyrehozhatatlan hibák, amik mégiscsak kijavíthatóak? 
Francesca H. Nielk másodikként megjelenő regényében is bemutatja, hogy nincs az a reménytelen élethelyzet, amiből ne lenne kiút. Hogy olykor a legszörnyűbb dolgok is okkal történnek, ha el is veszítünk valamit, akkor is kapunk valami mást cserébe. Valamit, ami talán begyógyíthatja a gyógyíthatatlannak látszó sebeket.

A könyvet itt tudod megrendelni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése