2017. november 9., csütörtök

Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban ( Lili Green 2 )

Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban ( Lili Green 2 )

~~~ Recenzió ~~~

Mai nap folyamán fejeztem be a könyvet. Most sem csalódtam, hiszen az első része is meg vett rendesen. Igaz azt könyvtárból kölcsönöztem ki. 
Ez pedig Recenzióként kaptam meg. Amit nagyon köszönök Álomgyár kiadónak és Carrie Cooper-nek a lehetőséget. Nagyon imádtam elolvasni. Amint lehetőségem lesz az első részét is, beszerzem, s újra olvasom majd. 



Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban ( Lili Green 2 )




Tartalom:

Lili Green megtapasztalta, hogy a sors egy váratlan fordulattal milyen könnyen a feje tetejére állíthatja az életét. A felkavaró kalandok után örömmel veti bele magát az erőszaktól és gengszterektől mentes, békés hétköznapokba. A nyugalom azonban nem tart sokáig: ezúttal Lili maga ugrik fejest egy FBI-akcióba, hogy segítsen megmenteni egy barátja életét. A megbízás nem mindennapi kihívások elé állítja: az éjszakai bárok erotikával túlfűtött világában kell elvegyülnie, majd a nyomok egy elit klub rejtett drogüzletéig vezetnek. A kezdetben sem egyszerű ügy egyre veszélyesebbé válik, és Lili – híven önmagához – pillanatok alatt ismét az események sűrűjében találja magát, az érzelmei pedig csak tovább csomózzák az amúgy is szövevényes szálakat.
Képes lesz Lili a tapasztalataira és az ösztöneire támaszkodva megállni a helyét egy olyan ügyben, amelynek sikerén egy jó barátja élete múlik? Vajon a váratlan kalanddal a sors a szerelmesek pártjára áll, vagy végleg elszakítja őket egymástól?
Az Ügynök tűsarkúban a nagysikerű Lili Green-sorozat második epizódja, amely önálló regényként is letehetetlen olvasmány, tele izgalommal, fordulattal és szenvedéllyel. A sorozat első részéért (A szemtanú) Aranykönyv díjra jelölt Carrie Cooper ismét különleges kalandot ígér a romantikus krimik kedvelőinek.


Véleményem

5/5

2017. november 2., 20:49 → 2017. november 9., 12:43

Carrie fejet hajtok előtted. Elképesztő. 
Krimi a javából. Nem is emlékszem, hogy olvastam-e valaha olyan krimi könyvet, ahol női szerzője lett volna. Gratulálok! Megmaradt annak,ami először olvastam. Vicces, dráma, romantika s vérbeli akció és krimi. Itt minden volt benne, maffia, drog, gyilkosság. Nem mellékesen egy romantikus szál is belefért. Majd elfelejtem az egész történetben, ahogy másik könyvben is John újra megjelenik. Elképesztő ez a férfi. Imádom. A szövegei, amiket lenyom. Felejthetetlen.
Lili és Nikosz története nem egy átlagos kapcsolatról szól – szóltak. Nehezen tudták elfogadni, hogy Nikosz nem egy átlagos munkahelye van. S persze azt se felejtsük el, hogy honnan is indult a szerelmük. Annyira, mélyre ható,intezív volt hogy velük éreztem mindent. Külön válást, majd újra egymásra találás és újra külön váltak. 
Letehetetlen, sodródó történet. Viszont én élvezni akartam. Kivárni a végét. Most először nem akartam, hogy véget érjen a történet. S pontosan emiatt tartott 7 napig
Gyönyörű méltó befejezés Lili és Nikosz szerelmi történetének.
Bátran ajánlom A szemtanút és Ügynök tűsarkúban c könyveket.
A könyv végén tartogat némi meglepetés az olvasóknak. Hiszen egy kis betekintést nyújt majd Nikosz / Darren életében. S ehhez persze Lili sem hiányozhat.


Kedvenc jelenet, idézetek

„– Hol a fenében vagy: Már több mint fél órája várunk rád a Scarletben! Sosem késel, úgyhogy nagyon remélem, nem próbálod meg elmismásolni a ma estét!
- Sajnálom, Shopie, teljesen kiment a fejemből – vallotta be Lili.
- Hogy lehet egy ilyen programot elfelejteni?! Mibe, hogy megint otthon akartál gubbasztani! Tedd le azt az unalmas könyvet a kezedből, emeld fel a feneked a kanapéról, és indulás készülődni! 
- Lili a mellette fekvő „unalmas könyvre „nézett, aki csukott szemmel és szórakozott mosollyal hallgatta a párbeszédet.
- Pedig tényleg nagyon izgalmas könyvet találtam… - mondta Lili, mire Nikosz szája még szélesebb vigyorra húzódott.”

„– Még jó, hogy anno a pincében azt mondtad, hogy ha lehet, kerülöd a veszélyes helyzeteket. Ám ahogy látom, ennek pont az ellenkezője igaz, mert ha éppen nem leselkedik rád semmilyen veszély, hát fejest ugrasz a hozzád, legközelebb állóba „

„– Tényleg igazad volt, amit a párkapcsolatokról és a munkádról mondtál. Nem tudlak újra meg újra elveszíteni. Nekem ez nem megy. Az az élet, amit élsz, számomra egyáltalán nem feldolgozható. Túl sokat jelentesz nekem ahhoz, hogy csak órákat vagy netán napokat kapjak, miközben azon járhat az agyam, hogy éppen milyen veszélyben vagy, és kivel fekszel le. Ne vedd, számonkérésnek vagy szemrehányásnak, hiszen nem ígértél semmit, de attól én még így érzek. Azt hiszem, talán most utoljára képes leszek megbirkózni azzal, hogy ismét különválnak az útjaink, de többször már nem hiszem, hogy menni fog. Egyszerűen nem bírnám ki többet a szívem. Hiába érzem magam félembernek nélküled, azzal, hogy mindig el kell, engedjelek, minden alkalommal többet viszel magaddal belőlem, és ha így folytatom, nem marad belőlem semmi. Üres leszek.”

„ – De nem fogsz halálra unni magad? Némiképp aktívabb és izgalmasabb élethez szoktál.
- Melletted unatkozni? Drágám, te úgy vonzod a bajt, mint az alkoholistát, az italmérést! És ha esetleg lesz néhány nyugodt óránk, amit nem pihenéssel akarunk eltölteni, akkor sem hiszem, hogy ne találnánk pillanatok alatt valami izgalmas elfoglaltságot magunknak. Erről jut eszembe! Hol is töltöm az ma az éjszakát?”


A könyvet itt tudjátok megvásárolni: