2017. november 2., csütörtök

Anne L.Green: Elvarratlan szálak

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni az Álomgyár kiadónak és Szerzőnek Anne L.Green – nek, hogy elolvashattam a könyvet. Végre az utolsó kötetet elolvastam. Alexander Cross fogadott fia Aidenről szól a történet. Az történetét a múltját ismerhetjük meg.


Anne L.Green: Elvarratlan szálak



Tartalom:

A ​szerelem a legveszélyesebb fegyver

Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődött. Az anyja halála után alig pár hónaposan az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje oltalma alatt felépítheti saját életét. Az új, szeretetteljes környezetnek hála, boldog lehetne, ám mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik. A múltjának titkai lassan benne is felszínre törnek, így visszatér olasz gyökereihez, hogy ráleljen önmagára.

Baleseti sebészként helyezkedik el egy római kórházban, ahol nemcsak a hivatásába vetett hitét kapja vissza, de rátalál a szerelem is. A tökéletesnek hitt boldogságot azonban beárnyékolja a balsors. A mindennapok részévé válik a megfélemlítés, zsarolás és korrupció.

Aria Bianchi határozott, ambiciózus rezidens, akinek életében az egyetlen fontos tényező: a munkája. Ám ez akarata ellenére hamar megváltozik, amikor feltűnik az új felettese Aiden személyében. A férfi humora, lazasága, lázadó életfelfogása lenyűgözi és magával ragadja a fiatal lányt. Közös jövőjük építésének útjában azonban egy leküzdhetetlennek tűnő akadály áll: a maffia. 


Véleményem:

5/5

Szavak nincsenek mennyire jó volt olvasni a könyvet. Kicsi Aiden, igazi sármőr lett belőle. Igazi férfi, aki veszélyeket nem ismer. Elkényeztett kis maccsó volt, de később meg fog változni. Meg tapasztalja milyen a szerelem, félteni valakit s önmagáért szeretni. Bízni valakiben.

Ebben aztán mindent megkaptam, szerelmet, akció, romantikát, izgalmat.
Elképesztő! Csak úgy faltam a lapokat. Annyira élveztem.
Ebben a történetben Aiden sajnos nem tudd a múltja elől menekülni. De nem egyedül teszi. Ott lesz mellette a szépséges Aria. Aki ő is eleinte harcolt az érzelmei ellen. Aiden bebizonyította igen is meg érdemli ő is a boldogságot, szerelmet a nyugodt békés életet. Aiden igazán vicces, humoros, aki könnyedén veszi az életét.  Furcsa volt szülőként olvasni Alexet és Lexie-t. Olyan aranyosak.

Mindig tudod csavarni a történeten az Írónő. Ettől olyan jó, izgalmas. Imádom nagyon.


Alexander Cross (még, ha nem vérszerinti) fiaként örökölte a csökönyösségét, humorát, lazaságot s mindketten észvesztően jóképűek. Csepp Rossi vérvonal sincs benne. S ez későbbiekben Aiden is rájön majd. Aria-val együtt néznek szembe minden akadállyal, ami az élet elé gördít.  Nagyon élveztem az olvasást. Le sem lehet tenni a könyvet. Bátran ajánlom , aki szereti romantikát, viccet és akciót.


Ídézetek, kedvenc jelenet.:

" - Adok egy jó tanácsot - fordult felém. - Köss csomót a farkadra. Az isten szerelmére, ne dugj meg minden nőt, aki veled szembe jön."

" Ha rajtam múlna, nem fecsérleném még az  interjúra sem a drága időm. Lerítt róla, hogy nem veszi komolyan az életet. Olyan laza volt, majd szétesett.  Ide nem kellenek  az ilyen orvosok. Erről a fazonról messziről ordít, hogy hanyag, felelőtlen, megbízhatatlan, és egy valódi szoknyavadász."

" - Miért füstől a kórház kéménye? - kérdezte, de nem érkezett rá válasz.
 - Senki? Akkor elárulom. Mert fő az egészség! - és kitört a nevetés. A szemeimet forgattam az ócska poénon. Ha- ha -ha. A fejem ráztam hitetlenkedve, hogy ezen tényleg nevetnek.
- Marco, ezt talán te ismered - intett a szülészorvos felé.
- Miért szaporodtak el az ikerszülések?  - szegezte neki a kérdést.
- Nem tudom - rázta a fejét az érintett.
- Mert ilyen közbiztonság mellet már az újszülötek sem mernek egyedül a világra jönni - újabb kacagás tört ki"


A könyvet itt tudjátok megvásárolni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése