2017. november 4., szombat

Egri Zsanna könyvei

Egri Zsannát szerintem nem sokat kell bemutatni. Ha mégis akkor ismerkedjetek meg vele Romantikus történetek szerzőjét. Igazán sokszínű s nagyszerű helyekre viszi el kedves szerzőt, az olvasót. Számomra igen érdekesek a könyvei. Némelyikbe bele olvastam s nagyon tetszettek. Szeretném nektek bemutatni Zsanna néhány romantikus könyvét.



Egri Zsanna: Az ördög lánya – I. Szilvia Arab világa


Tartalom:

Hogy kerül egy magyar lány a gazdag arab sejk hajójára? 
Szilvia huszadik születésnapján szembesül azzal, hogy az apja a helyi maffiafőnök. Nem marad más választása, mint elfogadni az arab utazást, amely csak újabb veszélybe sodorja. Ali sejk jachtjáról nem mindennapi módon távozik, és egyenesen egy beduin faluba vezet az útja, ahol végre barátokra talál. A nyugalmat kereső lánynak mégis vissza kell térnie Magyarországra. Vajon mi vár rá? Magára kell öltenie a maffia-királynő köntösét, vagy szembeszállnia bűnözőkkel, rendőrökkel? 
Némi bűnügyi szállal átszőtt eseménydús történetet olvashatunk, ami nem nélkülözi a kalandot, romantikát. Egri Zsanna mesés tájakra, egzotikus helyszínekre kalauzolja el az olvasóit, miközben egy pillanatra sem hagyja lankadni figyelmüket

Egri Zsanna: Az ördög lánya – II. Beduin sólyom


Tartalom:

Hogy lesz egy magyar férfiból beduin sejk? Húsz év után Ali sejk magával viszi Szilvia és Jafar gyermekeit, akaratuk ellenére, egy világtól elzárt villába. A kétségbeesett anya Jafarral együtt a fiatalok megmentésére siet, de egy baljós esemény folytán Szilvia fiának nyoma vész. A súlyosan sérült, emlékezetét vesztett férfit egy beduin táborba vezényli a sors. Az immár Ramel nevű fiatalember semmit nem tud előző életéről, ahogy a sérülése előtti érzéseire sem emlékezik. Vajon visszatér az emlékezete, és rátalál az édesanyára, és a szerelmére? Minderre fény derül az Ördög lánya II. könyvében, ahol egy különleges, egzotikus világot ismerhetünk meg, tele túlfűtött érzelmekkel, vágyakkal, csalódásokkal


Egri Zsanna: Az ördög lánya – III. Meghalsz a szerelemért


Tartalom:

Egy jóslat, egy eltűnt menyasszony, ennyi elég az Erős Pistának becézett férfinak, hogy elinduljon az arab sivatagba. Nem is sejti, hogy egyszer csak elnyeli a sivatag homokja, és mire magához tér már Indiában van. Közben menyasszonyát, a feltűnő szépségű Jázmint, egy régi szerelem arab vidékre szólítja, ahol pillanatok alatt egy hajón találja magát. 
A luxushajó tulajdonosa, Jázmin anyját, Szilviát zsarolja, akinek harcba kell szállnia a lányáért, meg kell küzdenie a múltjával, sőt még az életét is kockára kell tennie. 
A sorozat igazán kalandos, izgalmas résszel zárul, amelyből nem hiányozhat a romantika, szerelem, szenvedély sem. Aki nem olvasta az első két részt, annak is különleges élményt nyújthat a történet. Az egzotikus helyszínek, idegen kultúrák, magyar szereplők egy különleges világba röpítik az olvasót.

A könyveket itt tudod megvásárolni:






További könyveket itt találhatjátok: Szív - Hangok könyvek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése