2017. november 23., csütörtök

M.G. Brown: Vérvörös Rózsaszirmok

Sziasztok!

Meg hoztam a véleményem a könyvről. Szerző tudott még csavarni a történeten mondhatom. Valami szuper jó lett. Sokkal jobb, mint az első. Bővebb a tartalom posta alatt olvashatjátok.




M.G. Brown: Vérvörös Rózsaszirmok



Tartalom:

Épphogy visszacsöppenek abba a titokzatos világba, ahová mindig is tartoznom kellett volna, máris egy kibontakozó félben lévő csetepaté kellős közepén találom magamat, ami nem sok jóval kecsegtet, tekintve, hogy egyértelműen én vagyok a világ legbénább boszorkánya. Hogy az életem még véletlenül se legyen egyszerű, még Daniel volt barátnője is kipécéz magának, nem beszélve Davidről, aki villámcsapásszerűen robban be újra az életembe, hogy megkeserítse a mindennapjaimat. Ráadásként a családom is újra összeáll, kiegészülve olyan családtagokkal, akiknek még a létezéséről sem tudtam. De, legalább életem szerelme mellettem van, és immár kétségem sincs afelől, hogy minket az égiek szántak egymásnak. Csak ne kapnánk azt a borzalmas jóslatot…


Véleményem

5/5

Fantasztikus ez a könyv. Szavak nincsenek, hogy fejezzem ki, mennyire jó volt. Imádtam olvasni. Sőt jobban élveztem, mint az első részt. Linda egy eszméletlen csaj. Nem semmi szöveget tudd lenyomni. Cathy-t sem kell félteni. Neki még jobb szövegei, van. És itt van férfiak gyöngye Daniel. Olyan édes, aranyos.
Ez a könyv felér egy köteg nyugtatóval. Komolyan minden egyes oldalt végig nevettem. Volt itt minden dráma, szerelem, féltékenység, egy kis angyal, egy kis boszorkány. Varázslás.  Én még ilyen jót nem olvastam. Totál kikapcsolt.  Ahogy haladt a történet úgy derültek ki a titkok. Szerző mesterien alakította a történeteket. Hiszen utolsó lapokon sem lehettem biztos, hogy mindenki az aki. Tartogat meglepetéseket.
Nagyon nagyon ajánlom mindenkinek. Hiszen minden egyes betűkön, sorokon látszik, hogy szerző imádta írni a történetet. Annyira átjött. Én is imádtam. Csomó kedvenc jelenetem van. Pl kezdve a 69 póz, ami nem sikerült. Bál, amikor Lindát házasítani akarták. Amikor majdnem baba lett s Linda lekevert egy nagy sallert.   De tudnék még sorolni. 

Szóval ajánlom nektek. Eszméletlen egy könyv. Sokkal, de sokkal jobb lett az első résznél.  Felülmúlta nem is kicsit..  Már várom a 3-ig részt.
Egy szóval nekem nagyon bejött. Ne hagyd abba. Írj tovább. Tehetséges vagy. 


A könyvet itt tudod megvenni:


Mivel írtam ,hogy sok kedvenc jelenetem van. Így bátorkodtam régebbi postomat megosztani, ami a könyvben is benne van. 





S, ha kiváncsi vagy még a további részletekre és kulisszatitkokról csatlakozz a csoportjához.