2017. november 1., szerda

Ééés a kedvenceim. M. G. Brown könyvei

Hát igen mese nincs  olvasni kell. De azonnal. Nagyon - nagyon vártam már erre. Végre itt a második kötet,M. G. BrownVérvörös Rózsaszirmok. Hihetetlen, hogy 1 éve kb megvettem az első részét. Azóta bővítettet is megkaptam. Igaz azt nyertem... Hehe. S itt a második rész. Bízom benne többi is ilyen gyors ütembe jön. Nagyon várom. S biztatok mindenkit bátran kezdje el olvasni. Hát itt vannak kedveskéim:M.G. Brown : Kavargó Rózsaszirmok 1 rész ( Bővített )

Tartalom:

Mi történik velem? Feladom a legbecsesebb kincsemet azért, hogy egy rejtélyes idegen pofátlan módon belerángasson az angyalok és boszorkányok titokzatos világába. Abba a világba, amitől szülőanyám – mesterien szőtt hazugságokkal – egész életemben próbált távol tartani. Nem elég, hogy hibát hibára halmozok, felrúgva ezzel az egész korábbi életemet, még menekülnöm is kell, nem beszélve a felderítésre váró családi titkokról, melyek az életemet vagy a halálomat jelenthetik. Engem persze a szerelem sokkal jobban érdekel. De vajon ki lesz az igazi? Az, aki megszerezte a testem vagy az, aki fogva tartja a lelkem? A nevem Catherine Elwood, habár már ebben sem lehetek teljesen biztos.


M. G. Brown: Vérvörös Rózsaszirmok 2.rész

Tartalom:

Épphogy visszacsöppenek abba a titokzatos világba, ahová mindig is tartoznom kellett volna, máris egy kibontakozó félben lévő csetepaté kellős közepén találom magamat, ami nem sok jóval kecsegtet, tekintve, hogy egyértelműen én vagyok a világ legbénább boszorkánya. Hogy az életem még véletlenül se legyen egyszerű, még Daniel volt barátnője is kipécéz magának, nem beszélve Davidről, aki villámcsapásszerűen robban be újra az életembe, hogy megkeserítse a mindennapjaimat. Ráadásként a családom is újra összeáll, kiegészülve olyan családtagokkal, akiknek még a létezéséről sem tudtam. De, legalább életem szerelme mellettem van, és immár kétségem sincs afelől, hogy minket az égiek szántak egymásnak. Csak ne kapnánk azt a borzalmas jóslatot…


A könyveket a szerző oldalán tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése