2017. november 30., csütörtök

Hayden Moore: Csendkirály

Újabb ajánlót hoztam nektek. 

Hayden Moore: Csendkirály c. könyvet. Egy csoportban láttam meg és olvastam bele részletet a könyvből. Máris megfogott. A történet és a szereplők nagyon jól el lettek találva. Különösen Jamie tett mély benyomást. Baleset következtében vesztette el a hallását. Könnyen bele éltem magam a helyzetében, hiszen én sem hallok tökéletesen. Igaz egy kis készülék segít nekem,de az ő helyzete nem könnyű. Nagyon tetszik a történet, ahogy két ember mennyire akarnak tartozni egymáshoz. Jamie és Alex kapcsolata, ahogy olvastam nem egy zökkenőmentes lesz. Két férfi, aki küzd kettejükért. A szerelmükért. Nagyon kíváncsi tett a történet. Már tartalom miatt és persze a borító miatt is megéri elolvasni. Én tuti elolvasom.Hayden Moore:

CsendkirályTartalom:

Alex ​Seeley sikeres fotós, aki már régen rájött, hogy a pénz nem teszi boldoggá. Keresi a kihívásokat, és állandóan úton van. De nem csak a kalandvágy hajtja, sokkal inkább menekül a múlt árnyai elől. Édesanyja halálát sosem tudta feldolgozni, ezért inkább messzire elkerül mindent, ami felidézheti az emlékeket. 
Jamie Cameron nem teheti meg, hogy elmenekül a démonjai elől. Ő a saját elméje foglya, ahol a belső hangokon kívül soha, semmi sem töri meg a csendet. 
Autóbaleset következtében vesztette el a hallását, és azzal együtt a korábbi életét is. 
Nincs zene, nincsenek kedves szavak, csak az örök némaság. 
Ebbe a hangtalan magányba robban bele Alex, és bár a kapcsolat hatalmas zökkenőkkel indul, fáradhatatlanul küzd kettejükért. 
Csakhogy Jamie nem elégszik meg a szerelemmel. Ő vissza akarja kapni a hallását, és véget akar vetni a fájdalmas némaságnak. 
Kockázatos beavatkozásra szánja el magát, amiért akár az életével is fizethet. 
Vajon mit választ? A lemondással teli, mégis boldog életet, vagy mindent egy lapra tesz fel?


Ha felkeltettem a kíváncsiságod a könyv iránt itt tudod megrendelni: