2017. november 2., csütörtök

Interjú Mimi Taylor-ral és a csoportjáról

Különleges interjú Mimi Taylor-ral és a csoportjáról

2017. január. 16-án csatlakoztam ehhez a nagyszerű csoporthoz. Ma már semmi pénzéért nem válnék meg. Nagyon szeretem s azóta csak növekedett a tagok létszáma. Rengetek író, költő van bent. Legtöbb könyvet innen szereztem be. Itt ebben a csoportban naponta vannak Író napok, Hétfőnként olvasó napok. Péntekenként Műhelynapok ill. esetenkét Vers napok is vannak. Ebben a csoportban bátran mindenki elő adhatja maga kis szerzeményét. Segítenek egymásnak, ahogy tudnak.  Ebben a csoportba eszméltem rá, hogy mennyi Tehetséges Szerző van. Jobbnál jobb történeteket írnak. S bizony sokan nem tudják. Ezért is bátorkodtam Mimivel készíteni egy kis interjút. Egyrészt neki köszönhetem, hogy van ez a csoport, másrészt meg ismertette velem a szerzőket. A csoport  neve Romantikus / Erotikus könyvek kedvelőinek csoportja

Tehát következzen az interjúm Mimivel.

Mimi,, köszönöm, hogy egy kis időd szánsz , a beszélgetésre!
Először is hadd köszönjem meg, hogy a csoportod tagja lehettem és megismerhettem a szerzőket, köztük Téged is.


1.
Mióta vezeted a csoportod? Vannak segítőid?

Mimi: A csoportot születése óta vezetem, hiszen én hoztam létre, 2016. december 10-én. A megnövekedett csoportlétszám miatt eleinte egy, jelenleg pedig már két segítőm is van, akik moderátorként tevékenykednek a csoport életében.


2.
Gondoltad volna, hogy ekkora sikere lesz, de legfőképpen azt, hogy sok - sok szerző lesz a csoportban?

Mimi: Álmomban sem gondoltam volna, hogy idáig jutunk. Hiszen a csoportot eredetileg azért hoztam létre, 3 nappal a Fekete Bárány megjelenése után, hogy rátaláljak azon olvasókra, akik a könyvem műfaját kedvelik. De boldoggá tesz, hogy végül idáig jutottunk. 

3.
Mesélnél a kezdeti időkről?  

Mimi: Azt már említettem, hogy valójában mi volt az oka a csoport alapításának. Abban az időben mindössze két könyvimádó embert "ismertem" magamon kívül, és őket is csak virtuálisan. Ők voltak a csoport első tagjai. Aztán ők ajánlották a saját ismerőseiknek és így tovább. Időközben a sokszorosára nőtt a csoportlétszám, és hamarosan 1 évesek leszünk. Eleinte nagy volt az összevisszaság a csoportban, de úgy tűnik, hogy a bevezetett szabályok jól működnek. Azt hiszem ez mind az íróknak, mind az olvasóknak javára válik, hiszen az olvasók nagyon sok íróval legelőször ebben a csoportban ismerkedtek meg, az írók pedig közelebb kerülhetnek az olvasóikhoz. Jó érzéssel tölt el, amikor olyan dologért mondanak köszönetet, ami igazából nem is volt tervben.

4. 
Milyen műfajban alkotó szerzők vannak a csoportban?

Mimi: Eleinte csak a romantikus és erotikus műfajban alkotó szerzők voltak a csoportban, aztán ez bővült, hiszen már vannak nálunk fantasy és krimiírók is, történelmi romantikusok és költők is. És azt hiszem ez még tovább fog bővülni! :)


5.
Hány szerző tagja a csoportnak?

Mimi: Ezt nem tudnám pontosan meghatározni, mert mindig vannak meglepetések, illetve újabb csatlakozók, de a létszámuk meghaladja az ötvenet.


6. 
Mit gondolsz a későbbiekben is, fennmarad a csoport?  Ha igen, milyen ötleteid, terveid vannak?

Mimi: Biztos vagyok benne, hogy a csoport még sokáig fennmarad! Nem tervezek továbbra sem mást, mint, ami eddig volt: műhelynapok, amikor minden tagunk posztolhat; szerzői bemutatkozások; olvasóink napja és vannak olyan napok, amikor különböző témákat beszélünk ki, vagy megosztjuk egymás közt kedvenceinket. De szívesen fogadunk minden új ötletet és javaslatot!

Köszönöm szépen a válaszokat. Kívánom továbbra is sok sok olvasót és szerzőt.

Aki szeretne a csoportba beképni az alábbi linken megteheti. Bátran ajánlom nektek. Itt tudok sok sok infót szerezni a könyveről , történetek részleteiről. Írókról érdekességeket , megjelenésekről színte bármit.

Saját szerzeményeimről külön postban fogom meg írni , hogy ebben a csoportban melyiket szereztem be.