2017. november 26., vasárnap

Selena B. Lowell Hárman ​mindhalálig! (Selena Lowell naplója 3.)

Pár napja kaptam meg a könyvet s hamar ki is olvastam. Szuper ,letehetetlen könyv. Imádtam.



Selena B. Lowell
Hárman ​mindhalálig! (Selena Lowell naplója 3.) 



Tartalom:

Te miben hiszel? Boszorkányokban, vagy szellemekben? 
Mi van a vámpírokkal és a vérfarkasokkal?

2012-t írunk… 
Magyarország egyik eldugott kis falujába nyugodt, de halott szívvel tér vissza Selena Lowell vérfarkas kedveséhez. Boldogságukat hamarosan beárnyékolja Selena egyre több jövőbelátó álma: vámpírmestere Marcus, vámpírférje Erik, és a legnagyobb ellenség, a Vihar farkasok felbukkanása. Hamarosan a félig vámpír, félig vérfarkas lányt nem vezérli más, csak az érzelmek, a mágia és a vérszomj.

Meddig fogja tudni uralni vérszomját Selena?

Selena Lowell naplója egy olyan történet, amely a mindent elsöprő szerelemről szól, vámpírokkal, vérfarkasokkal és mágiával körítve.

Vélemény:

5/5

Selena B. Lowell könyve Mindhalálig önmagában is szuper el lehet olvasni. Igazán lebilincselő történet ,mely hazánkban Magyarországon azonbelül Miskolcon zajlik vámpírok és vérfarkasok története.  A napló tele van izgalommal , szerelemmel, két férfi iránt érzett erős elszakíthatatlan érzésekkel.  Erik és Ben. A vámpír és a farkas. Selena pedig mindkettőt uralja. Vámpír és vérfarkas is lakozik a testében.  Eleinte Benről mesél,hogy mennyire szereti és mellette szeretne lenni. Mesél napjairól, érzelmeiről,családjáról és farkas barátairól. Közben egy harmadik személy is belépet Selena életében, Raul az ellenség fia. Nagyon sajnáltam, hogy már nem lesz többé benne. Bár ki tudja. Sok minden történhet. Hisz Eriket mindenki hallottnak hitték.   Van itt minden ami kell dráma,szerelem ,romantika és akció. Nekem nagyon bejött ,alig lehetett letenni a könyvet. Mint mondtam önálló könyvként is el lehet olvasni. S ami pluszt adott,hogy könnyű volt olvasni. Nem volt semmi felesleges szöveg. Se több,se kevesebb. 
Hiszen egy egy részletet már olvastam egy csoportban. S akkor már tudtam nekem ez kell. Nagy rajongója vagyok ennek a világnak. Farkasok és Vámpírok nemzetségnek,történetüknek. Nagyon örültem ,hogy Magyar szerző tollából olvashatok ilyen történetet. Mely nagyon izgalmas volt.  A történet másik szereplője Erik. Róla is olvashatunk egy keveset. Marcusról, Selena mesteréről. Függővéges lett  a történet és remélem be is tudom szerezni majd. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok mi lesz hármójukkal. 
Bátran ajánlom annak,aki nagyon szereti vámpírokat és vérfarkasokat. Én imádtam nagyon.


Kedvenc idézet, jelenet:

"Minden ember csak kísérője az életednek.
Van, aki rövidebb, van aki hosszabb időre átutazója életednek, átformálva a lelked, de senki nem válik a tiéddé, a tulajdonoddá. 
Vendégek épp úgy, mint ahogyan Te is vendég vagy mások életében.
Semmi más. Az úton önmagad mész tovább, egymagad formálva  kövektező lépést.
Lesz aki elkísér egy darabon, majd rátalál a saját ösvényére, elköszön, és folytatja a saját útját.
Becsüld meg a perceket, az együtt tett lépéseket, majd emlékezz rájuk jó szívvel.
Ne feledd, csak egy útitárs volt, semmi más!"


"
- Ha már ilyen jó kedved van , Kevin , akkor kérdeznék tőled valamit!
-Kérdezz baby!
-Oké! Mi a különbség a férfi és a nő között?
Kérdő tekintetekre leltem.
- Na mi? - lépett elém Alfonz.
- A nő egyetlen férfit akar, aki teljesíti az összes kívánságát. A férfi az összes nőt akarja, akik teljesítik egyetlen kivánságát...
Hangos nevetés tört mindenkiből, kívéve Kevint, aki elgondolkozó arcot vágott. "




Köszönöm Selena B.Lowell szerzőnek,hogy elolvashattam a könyvet. Mindig meg tisztelő számomra, hogy Magyar szerző könyvét olvashatok és véleményt írhatok. Bátran ajánlom nektek! 


A könyvet itt tudjátok megvenni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése