2017. november 20., hétfő

Könyvek érkeztek hozzám hétvégén

Az elmúlt napokban kaptam könyveket,molyos ajándékként , vettem vagy Mikulás meglepett engem egy két könyvvel. Tartsa meg a szokását. :)

Szóval íme a könyvek.



Molyos ajándék:



On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal?

Tartalom:

Mia Anne tizenhat éves, és nem túl lelkesen Pestre költözik apja munkája miatt. 
Egyik éjjel azonban különös fantasy világgal álmodik, ahol ő egy mágus, és onnan kezdve álmában egy helyes, pimasz lovagot bosszant. 
Bele lehet zúgni valaki állába? 
Kósza csavargó kölyökből lett lovag, semmi kedve egy lányba beleszeretni, és feladni a nehezen kiküzdött életét. Ám nyugtalanítja a szemtelen varázslólány, túl sokszor kalandoznak felé a gondolatai. 
Legszívesebben sose látná őt viszont, de a lány hatalmas veszélyben van, két világ akarja holtan látni. 
Mitől férfi a férfi, és lovag a lovag? 
Amon, az apa, világhírű agykutató zseni, ám nincsenek érzelmei, és a gyereknevelést is könyvekből oldja meg. Budapestre rendelik, Közép-Európa legnagyobb titkos laborjába, a négyes metró alá, ahol a katonaság kétségbeesetten próbálja megakadályozni a két világ között lévő mágikus Fal átszakítását. 
De ki lehet az ellenség? Mi erősebb, a mágia vagy a tudomány?

On Sai: Esővágy

Tartalom:

Exkluzív válogatás On Sai novelláiból 

Bölcsesség, derű, kínzó önvizsgálat, rakoncátlan, pajkos humor, hatalmas vállalás. 
On Sai világokat alkot számunkra, hogy megkönnyítse létünket a teremtett világban, és hogy ablakokat nyisson világainkra, ajtókat belső útjainkhoz. 
Hol képet kapsz, hol gondolatbonbont, nyugtalanító kérdést; 
hol egy üde ötletet, felszabadító élcet. 
Tizenhárom történet, tizenhárom feledhetetlen élmény, mely elkísér! 
Boldogan nyújtjuk át számodra, Kedves Olvasó. 

Csemegézz, érezz, érts!

A könyet itt tudod megvenni:




Mikulás hozta nekem 

Ludányi Bettina: Az egyetlen menedék



Tartalom:

Tudod milyen rettegve a párnára hajtani a fejed? Sikoltozva felébredni az éjszaka közepén?

Anabelle Wilson tudja. A támadás óta csupán árnyéka egykori önmagának. Kétségbeesetten próbál felejteni, de a torkában lüktető félelem és a szeme előtt villogó képek arról a borzalmas éjszakáról nem engedik továbblépni. Senki nem tudja, mi állhat a támadás hátterében. Anabelle-t nem hagyják nyugodni a fejében kavargó kérdések, de amikor feltűnik egy ismeretlen, feketébe öltözött férfi a lakása előtt, már tudja, hogy valódi célponttá vált.

Egyetlen ember van csupán, aki képes megadni a biztonságot, aki mellett megnyugszik, és akinek az érintése képes elvenni a borzalmas emlékeket. Nathaniel Clark nyomozó már évek óta bezárta szívét, de Ana közelsége és személye újra életre hívja lelkében a szerelmet.

A könyvet itt tudod megvenni:



Selena B. Lowell:Hárman mindhalálig!



Tartalom:


Te miben hiszel? Boszorkányokban, vagy szellemekben? 
Mi van a vámpírokkal és a vérfarkasokkal?

2012-t írunk… 
Magyarország egyik eldugott kis falujába nyugodt, de halott szívvel tér vissza Selena Lowell vérfarkas kedveséhez. Boldogságukat hamarosan beárnyékolja Selena egyre több jövőbelátó álma: vámpírmestere Marcus, vámpírférje Erik, és a legnagyobb ellenség, a Vihar farkasok felbukkanása. Hamarosan a félig vámpír, félig vérfarkas lányt nem vezérli más, csak az érzelmek, a mágia és a vérszomj.

Meddig fogja tudni uralni vérszomját Selena?

Selena Lowell naplója egy olyan történet, amely a mindent elsöprő szerelemről szól, vámpírokkal, vérfarkasokkal és mágiával körítve.

A könyvet itt tudod megvenni:




Barbara Whest: A hallgatás mérge



Tartalom:


Miután szüleit elveszíti egy autóbalesetben, Sophia minden vágya, hogy elmenekülhessen a világ elől, és szabadon gyűlölhesse családjának gyilkosát, a világhírű Harry Jonest. Arra viszont nem számít, hogy a bíróság rokonok híján éppenséggel pont az iszákos, nőcsábász férfit nevezi ki gyámjának, ami hatására minden terve dugába dől. 
Míg a két fiatal próbálja megszokni a kialakult helyzetet, Harry a folytonos merevedéseivel, Sophia pedig a gyűlöletével küzd, hogy valahogy megoldják a felmerülő problémákat. Eközben megjelenik még valaki, aki mindkettejük pusztulását kívánja. Vajon pont a közös ellenség fogja közelebb hozni a fura család tagjait?


A könyvet itt tudod megvenni:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése