2017. november 14., kedd

Tomor Anita: Álmodtam már rólad

Nemrég fejeztem be a könyvet. Elvarázsolt nagyon. Igazán jó kis romantikus, kaland és történelemmel vegyített történet volt. Volt itt minden, ami kell, hogy kikapcsolódjon az ember. Elszakadjon a szürke hétköznapoktól. Számomra felért egy pihentető kúrával.   Lentebb bővebb véleményt olvashattok a könyvről.


Itt meg is köszönném Szerzőnek Tomor Anitának a könyvet. Megtisztelő számomra, hogy elolvashattam.  Bátran merem ajánlani a könyvet. 



Tomor Anita: Álmodtam már rólad



Tartalom:

Liv hallani sem akar új pasiról, a régi pasijáról még úgy sem. Megcsalták, otthagyták. Éppen elég volt átélni mindezt egyszer. A diplomájához már csak egy kambodzsai régész gyakorlat hiányzik, de mielőtt elutazna, találkozik Daviddel. Ez a pasi túl sármos, túl pimasz és túl rámenős. Nem lehet megszabadulni tőle. Ráadásul egy túltequilázott éjszaka után, Liv reggel egy hajón „ébred" David mellett az ágyban. Úgy érzi, nagyon gyorsan el kell tűnnie. El a férfitól, a lehető legmesszebb, mielőtt egy újabb „belehabarodok, szerelmes leszek, majd kidobnak" katasztrófa bekövetkezne. De hogy tudsz eltűnni egy hajóról, és hogy tudod megértetni a pasival, akivel az éjjel lefeküdtél, hogy csupán egy egyéjszakás kaland volt, ha ő nem akarja megérteni? Van ennél rosszabb? Naná hogy van! Ha kiderül róla, hogy a legjobb barátnőd bátyja, Angkor-wat kutató régész, akivel a következő három hónap minden átkozott napján találkozni fogsz, és még a tetejében: rendkívül vonzó és állati jó az ágyban. 
Izgalmas, fordulatokkal teli kalandok várnak az olvasóra Kambodzsa rejtelmes őserdejében. Liv nem is sejti, milyen rémálomba keveredett azzal, hogy megismerte Davidet. Mágnesként vonzzák egymást, de egyikük sem könnyű eset. Vajon, amikor Liv felébred megváltozik a véleménye? Ad esélyt egy újabb szerelemnek? 

Vélemény:

5/5


Szóhoz sem tudok jutni.  Van egy kis romantika, misztikum, rejtély és történelem. Egy kis régészetet is bele csempészet.  Szerző jól keveri a romantikát és a kalandot, misztikumot. Nagyon élveztem, tetszett, ahogy David és Liv civakodtak. Egyre félelmetesebb, titokzatos titkok kerültek napvilágra. Elképesztő mennyi csavar van a történet végén. Kapkodtam, hogy ki lett negatív karakter. A vége pedig, hűha. Akarom a következőt, de nagyon.  Ajánlom minden romantikus, kalandot kedvelő olvasóinknak. Tomor Anita nem okoz csalódást. Sőt igazán felejthetetlenné tette nekem pár órácskát. Ha rajtam múlna 10 csillagocskát, adnék.  Igazából a történet végére senki sem az, aki látszik. Egyedül David és Liv, az aki. Többiek. Nem semmi. Le a kalappal. Igazán ledöbbentem. Nagyszerű ez a könyv.  Az utolsó oldalon azt hiszem olyan fejét, vághattam, mintha azt kérdeztem volna: Most mi van? De tényleg. 
Egy szót tudok mondani: szuper. 

Kérem a következőt!

És, ahogy végeztem a könyvvel annyi kérdésem lett volna.  De nem írom le, mert az spoiler lenne. Csak annyit mondhatok, hogy remélem választ, kaphatok következő könyvben. Mert bizony vannak.  És most jutott eszembe egy dal. Ami pont ehhez a történethez illik. S ráadásul magyar is.

 Szandi.: Álomból valóság

Gondolom mindenki, ismeri a dalt. S aki olvasta a könyvet bizonyára érteni, fogja. Aki nem az sürgősen pótolja. 

Kedvenc ídézet, jelenet:

" -Lótuszvirág, az egyik kedvencem - mondta halkan - Itt Kambodzsában a tisztaság, a megújulás és az újjászületés jelképe. A keleti vallásokban Buddhát gyakran ábrázolják lótuszvirágon ülve, ezzel szimbolizálják a teljes emberi életet. A lótusz iszapos, lápos vizekben nő, de a felszínen gyönyörű virágot hoz. Sokan úgy tartják, az emberi élet is akkor teljes, a ha képesek vagyunk a megtisztulásra, és ha rút környezetünk ellenére is meg tudjuk őrízni önmagunkat, s ha kell, újra és újra képesek vagyunk a megújulásra!"

""(...) Glosszántól az ember nem eshet teherbe.Emberen Lossza - jel sohasem jelenik meg, mert nem házasodhatunk emberekkel. Tiltják a törvényeink. Ezért ért engem is meglepetésként ez az egész. A Lossza - jel tulajdonképpen egy ajándék, éppen ez a szép benne, hogy a természet egyértelműen megmutatja, ki az igazi társad, kit válassz a hitvesedül. Ezért vonzódtunk,vonzódunk egymáshoz olyan nagyon, jobban, mint amennyire az emberek vonzódhatnak egymáshoz."


A könyvet itt tudjátok megvásárolni:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése