2017. november 16., csütörtök

Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!

~~~ Recenzió ~~~

Tomor Anita: Helló újra, kedves exem!





Végre elolvastam. 2 nap alatt, mert annyira jó volt. Nagyon - nagyon élveztem. Szeretném meg köszönni Szerzőnek Tomor Anitának a lehetőséget, hogy elolvashattam mindkét könyvét. Nagyon élveztem, imádtam olvasni. Bízom benne a  többi könyv is nagyszerű lesz. 

Tartalom:

Nora ​fiatal szingliként éli az életét. Azt hiszi, maga mögött hagyta a múltját, és elegendő távolságra van a régi pasijától, aki hét évvel ezelőtt szó nélkül otthagyta. Egészen addig, amíg össze nem fut vele újra. Onnantól kezdve az élete a feje tetejére áll. 
Patrick híres autóversenyző. Szereti a nőket, és a nők is szeretik őt. Az egész világon ismerik a nevét. Jóképű, talán túlzottan is. Megvan mindene, kivéve egy dolgot. Norát. Megszokta, hogy mindig mindent megkap, amit csak akar. És most, hogy újra meglátja a csinos exbarátnőjét, egészen biztos benne, hogy mi kell neki. Nora gyűlöli, és ő ezzel tisztában van. Tudja, hogy újra meg kell hódítania. Vadászösztöne a lány folyamatos visszautasításai miatt csak még erősebben tör elő. Ostromot indít, amit lehetetlenség hárítani. 
Nora nem tudja kiverni a fejéből Patricket, pedig kitartóan próbálkozik. A férfi üzenetei és szenvedélyes megnyilvánulásai néha már az őrületbe kergetik. Patrick nem hagyja, hogy felejtsen. Pedig ő másra szeretne koncentrálni. Gyereket akar. Mégpedig egyedül. Csalódott a férfiakban, ezért nem vágyik új párkapcsolatra. Patrick közelében lenni pedig pláne nem akar. 
Egy nap Emma, a barátnője felveti az ötletet: miért ne lehetne Patrick a gyerek apja? Elvégre Patrick csak egy dolgot akar: szexet. Mi lenne, ha megkapná? Mi lenne, ha mindenki megkapná, amit akar? Ő egy gyereket, Patrick pedig őt egy éjszakára. 

Vélemény 

5/5

Azon gondolkodtam, miként írjam meg a véleményem a könyvről. Hosszabbat vagy rövidebbet. Sajnos nem lehet úgy megírni, hogy spoiler ne legyen benne. Nagyon élveztem az olvasást. Teljesen ki kapcsolódtam. Tetszett a civakodás Patrick és Nora között. Imádtam azokat a kis sms-eket, amiket egymásnak küldözgetnek. S kis aranyos becenevek, amit Nora ír Patrick-nek. Nagyon élveztem. Nagyon hamar beszippantott, egyszerűen le sem tudtam tenni. Ízig – vérig romantikus, csepp erotikával és kis drámával keverve. 
Egy kérdésem volna, mitől olyan izgis az a lift? Régebben is olvastam pár romantikus könyvet. Mindenki bezsong, ha bemegy a liftbe. (Kíváncsi fejet vágok). Bátran, örömmel ajánlom nektek ezt a könyvet. Igazán kikapcsol, megnevetett. 
Emmát eleinte nem csíptem, de később, ahogy haladt a történet úgy megkedveltem. Nora viszont kéreti magát rendesen. Ezt meg tudom érteni, hiszen Patrick elhagyta 7 évvel ezelőtt. Nem igazán mer bízni, hinni benne. 
Patrick igazi sármőr, aki tudja, mit akar s el is éri azt. Pont ilyen férfi kell. Magabiztos, céltudatos. Igazi férfi.  Azért szerettem volna kicsit többet tudni a versenyről. Timről nem is beszélve. Olyan rövid kis jelenete volt a könyvben. Derill nem semmi fickó volt. Féltékeny és irigy. Nem jó kombináció. 

Összességében nagyon jó volt olvasni. Élvezett volt. Ajánlom nagyon mindenkinek, aki szereti vérbeli romantikát. 

Kedvenc idézet, jelenet:


"- Nem hiszem el, hogy rávettél erre! - pánikoltam az anyóülésen.
- Régen szeretted a sebességet - csitított, miközben beindította a motort.
- Most is szeretem. Nézni a tévében!"

"
- Mit szólnál, ha megnéznénk egy filmet?
- Remek ötlet.
- Egy marsi Mentőexpedíció jöhet?
- Hát persze. Matt Damon jöhet bármikor - hecceltem.
- Én a helyedben nem szemtelenkednék, egy olyan pasival fekszel egy ágyban, aki legszívesebben  most rögtön lehámozná rólad ezt a hólinget! - froclizott.
-Inkább indítsd azt a filmet, Szővegelős!"

"
- Minden pasi meghibbant körülöttem!"

"
- Hála az égnek! - sóhajtottam fel magamban. - Vége, túléltem! - örvendeztem. Egy pillanattal későb jött a borzalmas felismerés:- A lószart van vége! Még nagyon nincs vége! - Sápadtam el ismét. - Most jön csak  az igazi futam. Ez eddig semmi nem volt. Most kezdődik az időmérés. Patrick eddig csak gyakorolt!"

"
- Emma, ugye most épp azt meséled Norának, hogy Christopher hogyan kötözött ma reggel az ágyához, és hogyan markolászta a fenekedet? - szellemeskedett idétlenül Patrick, aki közben odajött hozzánk. Láttam az arcán, mennyire jó szórakozik a saját hülye viccein.
- Dehogy! Arról panaszkodtam Norának, hogy milyen szar egy helyre hoztál minket, itt még szexboltok sincsenek. Most hogy szerezzünk be ülep nélküli forrónacit,bimbószorító csipeszt, ostort, meg egyéb szexuális segédeszközöket? 
A Patrick háta mögött álló Christopher erre hangosan felröhögött"


Szóval nagyon ajánlom mindenkinek. 

A könyveket itt tudjátok beszerezni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése