2017. november 1., szerda

Tomcsik Nóra könyvei hozzám is beérkezett

Tegnap már megkaptam Tomcsik Nóra könyvet.  A változások kora és Az elveszett ifjúság c. könyveket Izgatottan vártam, mert pár részletet olvastam belőlük s nagyon meg tetszett a történet. Így hát meg vettem. Már csak idő kell, hogy elolvashassam. A könyvekről már írtam nektek.  
De újra megosztom nektek, hogy miről is szól a könyv.A könyvem:A változások kora 1.részTartalom:


Anglia ​az 1910-es évek hajnalán. 

A szegény sorsú Henry, abban a reményben, hogy pénzt és rangot szerezve elveheti a gróf kisasszony Sarah-t, Londonba utazik. Sarah azonban választás előtt áll. Az egyszerűbb életet választja-e Henryvel, vagy elfogadja a birtok új örökösének, Jacobnak házassági ajánlatát és ezzel a grófnői címet? Bátyja, George ugyanis lemond örökségéről és papnövendék lesz Lancesterben, ahol hamarosan megismeri a tragikus körülmények közt elárvult, ám mindig derűs Annát. Mindeközben George és Sarah húga, a bájos és lázadó kamasz, Charlotte arról álmodozik, hogy Henry egy nap őt veszi el feleségül. 
Mind az öten más-más tervekkel és ábrándokkal vágnak neki a körülöttük egyre gyorsabban változó világnak, ahol a társadalmi elvárások és előítéletek mellett leginkább önmagukkal kell újra és újra megküzdeniük. 
A dolgok aztán váratlan fordulatot vesznek, mikor Henry New Yorkba érkezve radikális, rendszerellenes szervezkedések és lázongások közepébe csöppen. Az egyre aggasztóbb történések után Henry kénytelen arra a következtetésre jutni, hogy mindez csupán valami sokkal veszedelmesebb esemény előszele, mely így vagy úgy, de majd mindannyijuk életét megváltoztathatja.


Az elveszett ifjúság 2.rész


A történet folytatódik…

Sok nehézség és hosszú útkeresés után Henry, George, Anna, Sarah és Charlotte élik a gondtalan ifjúság éveit. Küzdenek álmaikért, vívódnak, lázadnak, szerelmesek, kiábrándulnak vagy épp lelkesednek. 
Pont, mint bármelyik fiatal, épp csak rossz korban születtek… 
Amikor kirobban az I. világháború, minden átértékelődik: szerelmek, barátságok, viszályok és a régi ábrándok is. Az egyetlen, igazi cél a túlélés és, hogy az egyre nagyobb embertelenségben ne veszítsék el végleg önmagukat.


A könyveket itt tudjátok megvásárolni a Szerző oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése