2017. november 10., péntek

Veda Sylver: Törékeny boldogság

Veda Sylver: Törékeny boldogság

Még szeptember elején vettem meg a könyvet. De mostanra tudtam a véleményt feltenni. Részemről nagyon tetszett a történet s szívesen olvasnék még Szerzőtől. Bízom benne nem az első könyve lesz. 




Tartalom:


Rebecca Dewitt maga mögött hagyva múltjának sötét foltjait, New Yorkba költözik barátnőivel, hogy új életet kezdjen. Ez azonban nem könnyű. Ami egyszer megtörtént, azon már nem lehet változtatni és ezek a dolgok az életünk részévé, válnak. Sebek maradnak, melyek könnyen felszakadhatnak. Matthew Daniells sikeres, gazdag, kiegyensúlyozott férfi, akinek élete fenekestül felfordul, mikor véletlenek sorának köszönhetően találkozik a szeleburdi, fiatal lánnyal, aki azonnal rabul ejti a szívét. De vajon képesek lesznek megbirkózni a korkülönbség okozta konfliktusokkal, lebontani a lány emelte falakat, és túlélni, ha lehull a lepel a titkokról?

„Egy izgalmakkal teli romantikus történet. Szenvedéllyel, fordulatokkal. Imádtam. Egy könyv, ami megmutatja az élet bizonytalanságát és egyben a reményt az újrakezdéshez.” ~Bree S.

“Szívmelengető, kedves történet, aminek a szereplői pillanatok alatt belopták magukat a szívembe. Minden percet élveztem velük. Biztos, hogy még újraolvasom.” ~Nora T.




Véleményem 

5/5

Kicsit lassan indult el a történet. Viszont nem az a szokványos szerelmi történet.  Meg ismerhetjük Beccát. Akinek sajnos nagyon sok fájdalmat és lelki sebeket kellett cipelnie. Óriási traumán esett át mielőtt New York-ba költözött volna barátnőivel Kate-el,Audrey-val. Gyerekkoruk óta együtt vannak. S együtt költöztek fel. 
Később Matt-et, karjaiba esve ismerkedik meg Becca. S igazán innentől kezdődik az izgalmas történet. 
Szeretem váltószemszögeket.  Hol Matt, hol Becca szemén keresztül látjuk a történéseket.  Közben megismerhetjük Matt legjobb haverját Sly-t. Akit kicsit néha kupán vágtam volna.
Történet előre haladtával kiderülnek Becca fájdalmas titkai. Miket kellett át élnie. Hogyan élte túl. De Matt mellette áll.   Nagy kérdés feltettem magamba. Vajon ki bírja a szerelmük újabb viták és bizalmatlanság.
Igazán izgalmas, fordulatos volt a történet és igen komoly dologról írt. Hiába érezzük magunkat keménynek, ha lelkileg nem jövünk helyre.  Vajon Becca túl tudd lépni múlt árnyain? Fájdalmát, kétségbe esést vajon felválthatja-e boldogság, szerelem?
Matt vajon elég türelmes, hogy mellette álljon?

Nekem nagyon tetszett. Volt olyan rész, ahol megkönnyeztem. 


„Másnap délutánig tartottam a frontot, amikor is Kate közölte, ha nem hívom fel végre Matt-et, azt úgy értelmezi, hogy nem is érdekel igazán, és akkor megteszi ő. Rányomul helyettem. 
– Nem hiszed? – nézett rám kihívó tekintettel. Nemet intettem, mire hátravetette a fejét. – Pedig ismersz.”


"– Klausztrofóbiás vagy? – pillantott rám Matt összeráncolt homlokkal. 

– Csak ha sokáig kell zárt helyen… 
Belém fojtva a szót hatalmas hévvel csókolni kezdett. A lift oldalához szorított és két kezével a vállaim mellett megtámaszkodott. Egyik térdét a combjaim közé fúrta. Amint reagálni tudtam és a hajába túrtam, szétnyitotta a kabátomat, fürge ujjaival picit megemelte a pulóveremet, alá nyúlt és a hasamat kezdte cirógatni. Eleinte lassú, nyugtató mozdulatokkal simogatott, majd érintései egyre sürgetőbbek, már-már birtoklóak lettek, amitől kéjes érzés kezdett elhatalmasodni rajtam. Miközben tovább csókolt, keze felfelé kalandozott és már a melltartóm pántjánál járt, mikor a lift megállt. Zihálva húzódott 
hátrébb tőlem. A tekintete elsötétülve izzott a vágytól. 
– Azt hiszem, ezt nem gondoltam át jól – szólalt meg rekedten."


A könyvet itt tudjátok megvásárolni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése