2018. január 17., szerda

Emy Dust könyvei érkeztek ma

Mai nap folyamán Emy Dust szerzőtől érkezett két könyv. Amit nagyon köszönöm! Hamarosan neki is fogok majd állni, olvasni. Hisz részleteket olvastam Emy Szerzői csoportjában, ahol ti is beléphetek majd. Bátran ajánlom nektek a könyveket. 
Igazi vérbeli romantikát, drámát és izgalmat tartalmaz a történet. Tele szenvedéllyel, szerelemmel és küzdelemmel. Emy nagyon tehetséges írónő. Fantasztikusan tudja megírni a történeteit. 

Szóval, íme a könyvek. 



Emy Dust

- Bilincsben zárt szerelem
- Szerelemmel szabadulva
- A kezdet ( Összetört jövő 1 )
- Megtalállak ( Összetört jövő 2  )



Bilincsben zárt szerelem



Tartalom:

Megan Prescott vágya, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen 
és rendőr legyen. Egy szenvedélyes éjszaka magával ragadja 
egy ismeretlennel, majd egy újbóli találkozás mindent felfordít 
az életében. Menekülne az érzelmei elől, de már késő. Nem csak 
saját magával kell megküzdenie, hanem a körülötte felbukkanó 
titkokkal és hazugságokkal. Képes lesz rá, megannyi veszteség 
és csalódás mellett, amik napról napra érik őt?

Fordulatokkal teli történet 
Akció, Szenvedély, Dráma, Erotika , Humor

Megan és Brian története 
Egyes jeleneteket Brian szemszögéből is megismerheted.



Szerelemmel Szabadulva


Tartalom:


Jack Gleeson kiváló rendőr, barát és szenvedélyes férfi. Szereti a nők társaságát, nem a szíve vezérli a kapcsolatokban. Egy nap valaki belép az életébe akaratlanul is. A lány elutasító viselkedése kihívás Jack számára, ismeretlen múltja több problémát és akadályt gördít eléjük. Lesz még valaki, aki a múltból visszatérve mindent megtesz, hogy ők ne lehessenek együtt. Képesek megküzdeni egymással, egymásért?

A Bilincsbe zárt szerelemből jól ismert Jack saját útja a szerelemhez, nevetéssel, drámával, akcióval és a tőle elmaradhatatlan erotikával.

Jack és Victoria története


A kezdet ( Összetört jövő 1 )



Tartalom:

Lili kislányként megtapasztalhatta, milyen egyedül maradni. Csak egy valaki volt az életében, aki a legjobb barát és család szerepet is betöltötte. De létezik barátság férfi és nő között? És mi történik ha megjelenik egy másik férfi? Tudta, hogy megérkezett oda ahova mindig is vágyott, de az élet közbeszól és elvesz mindent. Mégis fel kell állnia, nem tehet mást, mert ő itt maradt. Bele kell törődnie a magányba. De van kiút a legmélyebbről? Hány tragédiát vagyunk képesek elviselni? És ha a sors visszaadja amit elvett, de nem úgy, mint amilyen volt? Beletörődik a boldogtalanságba, vagy kockáztat?



Megtalállak ( Összetört jövő 2  )



Tartalom:



Sam Davis egy magabiztos sikeres üzletember, megtalálta a szerelmet egy fiatal lány személyében, az élete tökéletesnek mondható. De egy váratlan balesetnek köszönhetően elveszíti emlékeit és a múltba zuhan vissza, ahol régi szerelme csúnyán átverte őt. Amanda Cole ezt ki is használja. Mindent megtesz, hogy Sam emlékeiben a lány végleg eltűnjön.

Sikerül visszatalálnia önmaghoz és az igaz szerelméhez, aki végig ott van mellette, csak ő nem tud róla? Vagy örökre hazugságban marad azzal, aki önző módon magának akarja őt? A múltból előkerülő titkok, nagy küzdelem elé állítják.

Egy férfi küzdelme a szerelemért!

Küzdelem, hogy megtalálja önmagát!



A könyvet itt tudod megrendelni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése