2018. január 4., csütörtök

Libris pontokat váltottam be még két ünnep között...

...és őket hoztam haza tegnap. Sokat vacillátam melyiket is válasszak, de végül erre a kettőre esett a választásom. Mivel elég régóta listámon vannak, na meg kíváncsi is voltam már. Így úgy döntöttem akkor ezt a két könyvet hozom el. Hayden Moore –t szerzőtől már olvastam, a Csendkirályt s bízom bennem, hogy nem fogok csalódni. Becca Priortól csak csupa jókat olvastam s ezért is mertem megvenni. V. E. Gabrieltől azért hoztam, mert oda vissza vagyok a szellemes könyvektől. S ebben van jócskán és érdekes a történet is. Szóval igen csak felcsigázott engem. 


Becca Prior · Hayden Moore
Talált CelEB / Nem játék

Tartalom:


TALÁLT ​CELEB

Arthur Chapman egy médiabirodalom feje. Fiatal, sikeres, és elviekben a legkapósabb agglegény a városban. De ha leveszi az álarcát, akkor inkább egy félénk, rejtőzködő fiú, aki retteg, hogy leleplezik a homoszexualitását. 
Amikor véletlenül elüti a kis tacskót, nem is sejti, hogy az élete pillanatok alatt káosszá változik. 
Szövevényes bűntény nyomára bukkan, majd rejtélyes körülmények között elveszti egy barátját. Nyomozni kezd az ügyben, bár tudja, hogy hatalmas kockázatot vállal. 
Segítségére sietnek a Külvárosi Állatmentők, azonban az események így is nem várt fordulatot vesznek. 
A szerelem is váratlanul érkezik, de Art még bizonytalan, és nehéz döntéseket kell meghoznia. Rájön, hogy más értékeket kellene szem előtt tartania, mint amiket eddig fontosnak érzett. 


NEM JÁTÉK
Egy ostoba műsornak indult az egész. Wesley Sullivan sosem vállalta volna el, hogy versenybe száll a Nagy Ő kegyeiért, ha nincs megszorulva, és nem reméli, hogy a műsor új lendületet adhat megrekedt karrierjének. 
Mire észbe kap, már ott áll szabott öltönyében, huszonnégy, mindenre elszánt versenyzőtársa mellett. Egy dolgot határoz el: hogy senkit sem enged közel magához. 
Anthony Woodward sem fogadta volna el a tévés valóságshow főszerepét, ha a coming out, a fájdalmas szakítás és az idegösszeomlás nem tépázza meg felfelé ívelő karrierjét. Abban pedig egészen biztos, hogy összetört szívét senki nem dobogtathatja meg. Aztán mindkettejük elhatározása egy másodperc töredéke alatt foszlik semmivé, amikor először akad össze a pillantásuk. 
Két sebzett fiatal találkozik lehetetlen körülmények között. Két tehetséges srác keresi saját magát a hollywoodi hazugságok sűrűjében. Vajon sikerül megharcolniuk önmagukkal, egymásért?A könyvet itt tudod megvenni: V.E. Gabriel: Lélekbéklyó


Tartalom:

Peter ​kezdetben biztosan tudta az alapszabályokat: a lélek a szemnek láthatatlan, nincs alakja, nem tud beszélni. Akkor mégis ki az a lány, akinek a lelke minduntalan felbukkan mellette? 
500 évvel ezelőtt a brit felsővezetők úgy gondolták, nem elegendő a halálbüntetés a gyilkosoknak. Három, különleges adottságú férfi képes volt a haláluk után is itt tartani a bűnös lelkeket – crittereket –, hogy örökre a Földön ragadjanak. Büntetésük az örök magány lett, mivel így sem egymással, sem az emberekkel nem tudtak kommunikálni. 
A 17 éves Peter különleges képessége, hogy meg tudja szabadítani ezeket a lelkeket a béklyóiktól. Kezdetben nagyon élvezi a feladatát…

…de egy idő után azt tapasztalja, hogy egyre erősebbé válnak a critterek, és a korábbi módszerek már kevésnek bizonyulnak… Ki lehet az a titokzatos lány, akinek a lelke Peterhez szegődik, és akivel alkut kötnek? Vajon ki az a XIX. századi sorozatgyilkos, akinek a szellemével szembe találja magát Peter? Hogyan képesek ezek a megbéklyózott lelkek élő embereket irányítani?


A könyvet itt tudod megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése