2018. január 25., csütörtök

Lakatos Levente: A pillangók ébredése ( Szigor 5-7. )

~~~ Recenzió ~~~

Folytattam tovább a második részével A pillangók ébredése címmel. Ezúton is szeretném megköszönni még egyszer a Szerzőnek, hogy kezembe vehettem a könyvet.



Lakatos Levente: A pillangók ébredése 
( Szigor 5-7. )



Tartalom:

Liza ​szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt.

Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.

A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.

A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?


Véleményem:
5/5


Letaglózó, felemelő, izgalmas és váratlan döntések voltak a könyvben. Mely Igor és Liza mindenek felett igyekeznek távol maradni egymástól. De sajnos nem sikerült a sors kissé meg heccelte őket.
Liza egy félresikerült buli után barátnőivel elmegy Rodoszra, ahol később összefut pártja ellenségében. De legjobban Igorral fut össze. Innentől kezdődik, igazán izgalmas romantikus történet. Mely végre megismerhetik úgy igazán egymást. Kitárulkozhatnak egymás előtt, mielőtt valóság elnyomja, elszakítja egymástól.  Gyönyörű helyeken játszódik meseszerű, ízig-vérig szerelmi kaland. Igor eközben rájön most már több neki Liza. Sokkal több. Szerelmes lett. 
Liza kínlódik magában, hisz gyerekkorától mindenki csak terelgette. Nehezen bízik meg a másikban. De úgy érzi Igor az igazi. 
Szerelem egy játék mely ketten játsszák az élet nagy színpadán. És a főszereplő Igor és Liza. Óvatosan lépkednek, mérlegelve hoznak döntéseket. Mert nem csak ők ketten, de pártjuk is elbukhat. Érdekfeszítő és izgalmas, ahogy a politika beleszól az életükbe. Ármány, sok titok és keserű pillanatok jönnek ezután.  
Ahogy eddig is az utolsó oldalon újabb csavart dob a szerző az olvasó elé. 
Kíváncsian várom a következő könyvben a fejleményeket. Sok kérdésem van, s bízom benne, hogy mindre megkapom a választ. Szurkolok nagyon Igor és Liza végre egymás mellett legyenek boldogok. 

Ajánlom nektek, ha még nem olvastad, vagy csak szemezel vele. Mert nem fogod tudni letenni s folyamatosan kérni fogod a következőt. 


Kedvenc idézet,jelenet:

"- Az ízlésednek semmi köze ahhoz, hogy  képes vagy-e megélni a pillanatokat - mondja mosolyogva. Felveszi a napszemüvegét, majd kézen ragad, és tovább sétálunk. - A szépséget meg kell élni."

"- Hogy mondhatsz ilyet? - háborog. - Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek megvan a maga szépsége. Ha nem a külcsín, akkor a belbecs. Ritkán mindkettő. A te szemeddel van baj, ha nem találod meg. Igaz ez emberre, állatra és összességében a  természetre."

" - A reszketésed - bököm ki a végső megfejtést, mire a tekintete még lesújtóbbá sötétedik. - Amennyire törékeny, annyira bátor vagy. Nem riadsz meg attól, hogy szembenézz a félelmeiddel. Ha ez a tulajdonságod, nem volna, most például nem sétálnánk itt együtt ebben az  unalmas városban - mondom , miközben a kézfejemmel végigsímitok a napfényes orcáján. - Úgyhogy igen, azt szeretem, ha reszketsz. Mert akkor tudom, hogy éppen a félelmeddel bírkózol, és utána még erősebb leszel."


A könyvet itt tudod megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése