2018. január 26., péntek

Lakatos Levente: A hatalom szabályai ( Szigor 8 - 10. )

~~~ Recenzió ~~~

Lakatos Levente hétnek vége szakadt, sajnos. Igazán élveztem Szigor sorozatot. Ezúttal is nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy elolvashattam. Igazán megtiszteltetés volt részemről, hogy egy háromszoros Aranykönyv – díjas szerzőtől olvashatok könyvet. Ez a néhány nap feletethetetlen lesz. Liza és Igor története végig kísér majd, és későbbiekben újra fogom olvasni.. 

Szóval köszönöm Leventének csodálatos perceket. Köszönöm a lehetőséget!





Lakatos Levente: A hatalom szabályai
( Szigor 8 - 10. )



Tartalom:

Egyszer minden történet véget ér. 
Egyszer minden titokra fény derül. 
Egyszer minden szerelem elmúlik?
Liza és Igor boldogságáért magyar olvasók ezrei szurkolnak. A Szigor-trilógia zárókötetében végre kiderül, hogy az imádott páros jövője eggyé forr vagy a politikai csatározások veszteségeként örökre búcsút, kell inteniük egymásnak. Ami biztos: eljött az ideje annak, hogy végre mindketten megtanulják a hatalom szabályait.


Véleményem.:
5/5


Hihetetlenül gyorsan befaltam a könyvet. Nem tudtam elszakadni Igor és Liza történetétől. Egyre izgalmasabb és feszültséggel volt tele. Sorba derülnek ki a titkok, és vajon a kiderült titkok után együtt marad-e a páros?
Egyre több áskálódások, veszélyesebb döntések születnek. Igor egyre több döntést hoz az életében. Liza pedig a félelem és kétségbeeséssel küszködik. Vajon Igor megbízható?  
Ahogy halad a történet úgy jönnek a gondok, és újabb emberek tűnnek fel. Liza testvére, Igor körül változás van kialakulóban. Sándor pedig titokban szövetkezik egy csoporttal.  
Azt hiszem ennél izgalmasabb könyvet, nem olvastam. Az utolsó részben minden kiderül. Minden helyére kerül.  
A könyv vége felé viszont hiányoltam, mondjuk pl. 1 évvel később részt. Kíváncsi lennék, hogyan alakultak főhőseink élete. Sikerült-e elérniük a kitűzött célokat. Szóval ezt hiányoltam csak. De amúgy tökéletes volt. Az egész sorozatot imádom.   Ez a pár napszámomra felejthetetlen volt. Nehéz lesz ezután más könyvet kezembe fogni. Azt hiszem, később újra fogom olvasni. Mert nem lehet egyszer elolvasni. Nagyon jó volt, igazán kellemes perceket okozott. Igor és Liza szerelmi történetük kalandos, veszélyekkel teli időszak volt.


Kedvenc idézet, jelenet.:


" A szerelemnél nincsen felemelőbb érzés a világon. Függővé tesz, elvakít. De a család az, amire mindig támaszkodhatsz. A biztonságért pedig általában lemondásokkal fizetünk."

" A női boldogságnak négy szabálya van. Az első , hogy soha ne hódolj be a férfinak, soha ne fogadd el, hogy ő bármiben is feljebbvaló nálad - kezdi a számolást a jobb keze ujjaival. - Soha ne tűrd el, hogy a párod bárhogyan is bántson. A harmadik, hogy ne mentsd ki folyton a férfiakat a szarból. Negyedik szabály, hogy soha, de soha ne fogadd el, hogy rajtad kívül más nője legyen. Ha más kell neki, menjen hozzá,de akkor rólad mondjon le!"



A könyvet itt tudod megvásárolni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése