2018. január 12., péntek

Recenziós példány érkezett ma

Mai nap folyamán Colorcom Kiadó  recenziós könyveket kaptam. Amit szeretnék is megköszönni. Íme a könyvek, amiket kaptam.



Cristie Andrews Lane
The First – Az Első




Tartalom:


Malorie ​lassan betölti a tizennyolcadik életévét, amikor az ereje kiteljesedik, és ha az ellenségei rátalálnak, élete végéig vérrabszolgaságra ítélhetik. Évszázadok óta védik az olyan természetfeletti lényeket, mint ő, de ez semmire sem garancia, hiszen a lány csak remélheti, hogy furcsa álmai nem a valóságot tükrözik. Biztonsága érdekében kénytelen szüleivel egy kisvárosba költözni. Ekkor lépnek életébe az Emerson testvérek, akik a szomszédos farmon élnek. A megismerkedésük nem éppen a legjobb módon indul, ugyanis Malorie-nak nagyon is fel van vágva a nyelve, az egyik Emerson fiúnak pedig nem tetszik a lány ellenséges viselkedése.

Vajon hogy alakul Malorie élete az új városkában?

Összebarátkozik a fiúkkal, netán szerelem is kialakul közte, és valamelyik Emerson között?

Sikerül megvédeni a lányt az ellenségtől?

Mit jelentenek a furcsa álmok, és milyen hatással lesznek a fiatalok életére?



  E.M. Miller: 
Az örökség



Tartalom:

Középkor: A magyarországi vámpírtársadalom vezetője segítséget kér a Kamarilla vezetőjétől,mert titokzatos eltűnések és egy gyilkosság borzolja a falu lakosainak idegeit és mindennapjait. A Falu boszorkánya , Amanda ekkor megjósolja Morpheusnak Julietta érkezését,de sem ő, sem pedig társai nem hisznek neki. Majd amit mesének hittek 460 évvel később valósággá válik. 
Julietta Speer és barátnője élete egy csapásra megváltozik,miután levelet kapnak egy ügyvédi irodától, miszerint házat örököltek Magyarországon. Mindeközben újjáéled a gonosz ,és izgatottan várja két ellenfelének a megérkezését. Titokzatos,rímekbe szedett üzeneteket küld számukra.


A könyveket itt tudjátok megvenni: 

2 megjegyzés:

  1. Remélem egyszer dedikálhatom neked az Örökséget-:)) Kívánok hozzá izgalmas perceket-.)) E.M.Miller!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm. Igazán megtisztelő lenne a dedikálás. :)

      Törlés