2018. január 22., hétfő

Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre ( Szigor 1-4 )

~~~ Recenzió ~~~

Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre 
( Szigor 1-4 )

Néhány héttel ezelőtt kaptam meg a könyveket, amit ezúton is köszönöm a lehetőséget Lakatos Leventének, hogy elolvashatom. A könyv népszerű e-könyv sorozata alapján íródott. 





Tartalom:

Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?

Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.

Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?



Véleményem :
5/5


Mikor kézhez kaptam Lakatos Leventétől 3 részes könyvét nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog. Érdekes volt olvasni, ami politikáról, szerelemről és ármánykodásról szólt. 
Izgalmas, fordulatos és teli szenvedéllyel. Beszippantott, nem tudtam letenni. Faltam a sorokat.   Nem hiába lett háromszoros Aranykönyv – díjas. Azt kell, hogy mondjam oda szegezett a fotelhez. Könnyed olvasmány, mindenből annyi van amennyi, kell. Nincs tömve erotikus jelenetekkel, vitákkal stb. Így élvezettel, örömmel olvastam el. 
Igor és Liza szerelmi történetük beárnyékolja a mocskos politika, titkok és a sorozatos döntések.  Igor egy igazi férfi, aki csakis a munkájának él, míg nem találkozik Lizával. Ahogy a kettejük kapcsolata izgalmasan indult, úgy velük izgultam, hogy vajon együtt lesznek-e vagy a politika és titkaik szétválasztja-e őket. Sajnos nem várt csavarral lett vége az első résznek.  Szerző mesterien tudta meg írni Igor és Liza szemszögét.  Mindenesetre nagyon tetszett, izgalmas és szórakoztató. A politikai vonal mindig is tetszett egy adott könyvben. Ezért még jár plusz pont. Szóval hamarosan jövök a következő könyvvel. Nagy izgalommal vetem a második részben. Kíváncsi vagyok mi lesz a folytatásban Igorral és Lizával. 

És még annyit fűznék, hogy a női karaktert nagyon jól írta meg. Nem is gondolná az ember, hogy férfi szerző írta volna.


Bátran ajánlom nektek a könyvet. Nem fogtok csalódni.

Kedvenc idézet,jelenet:


"-Amikor elmész tőlem,apályt okozol. Amikor megjelensz nálam,dagályt hozol magaddal."

"-Igor...- Reszket. - Ne csináld ezt! Ne bánts!
Ó, hol a magázódás, kisasszony?
- Az tud igazán bántani... - Közel hajolok, és az eltátott ajkába morgom a mondat végét: - Aki fontos neked."

"Amennyire jó ötletnek tűnt, most annyira hülyén érzem magamat az újbóli magázódástól. Ideje belátnom, hogy próbálkozhatok bármivel, képtelen vagyok kettőnk közé kerítést emelni, hiszen azt mindketten csak átugrandó akadálynak látjuk. Egyikünk sem a szabálytiszteletről híres. Talán célszerű lenne újra a tegeződést szorgalmaznom, de már nekem is elegem van a saját bizonytalanságomból."


A könyvet itt tudod megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése