2018. január 19., péntek

Lilly Shade: Az örökös

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm Álomgyár Kiadónak és Lilly Shade-nek, hogy elolvashattam a könyvet. Nagyon kellemesen csalódtam. Mert bizony megnéztem molyon az értékelést. Igazán meglepődtem. Hiszen nekem nagyon tetszett a történet. Könnyen olvasható, igazi kis romantikus könyv. Teljesen megfogott s egy nap alat kiolvastam.Szóval bátran ajánlom nektek a könyvet. 




Lilly Shade: Az örökös



Tartalom:

Egy ​tökéletes férfi és egy különleges lány. Vajon mit rejthet a hibátlan álca? 
William, a milliárdos üzletember Seattle-be utazik, hogy megtalálja elhunyt nevelőapja egyetlen vér szerinti gyermekét, akit ténylegesen megillet a férfira hagyott örökség. Miközben piszkos módszereivel a valódi örökös után kutat, összehozza a sors egy dacos, szemtelen, fiatal lánnyal, aki egyedi szépségével azonnal megbabonázza őt. William felrúgva saját szabályait, enged Jessica csábításának. 
Ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, William rájön, hogy Jessica nem egy átlagos lány, a múltját sötét titkok rejtik, ami után a férfi hiába nyomoz, folyton zsákutcába fut. 
Merőben eltérő személyiségük, életvitelük és a köztük lévő korkülönbség nehéz döntés elé állítja őket. 
Megéri ennyit szenvedni egy boldog kapcsolat lehetősége miatt? 
Ha fény derül minden titokra, képesek lesznek ugyanúgy nézni egymásra, mint azelőtt? 
Lilly Shade története nemcsak arra bizonyíték, hogy nincsenek véletlenek, de arra is, hogy a sors sem mindig kegyes. A tökéletes nem valódi, és ami annak látszik, csupán álca. Az ilyen álcák pedig a legsötétebb titkokat rejtegetik.

Vélemény:
5/5

Ez a történet igazán vérbeli romantika. Semmi csöpögés, szirupos rész nem volt. Nagyon élveztem. Függetlenül, hogy kétszer íródott a jelenetek. Egyik William, másikban Jessica gondolatai voltak. Nicole-t bírtam, tetszett, hogy a húgát védi. És James, no ő aztán nem fél Williamtől. Kimondja, amit gondol. Kíváncsi vagyok ki a valódi örökös. A pénz a cég kire fog szállni? Sikerülni fog William terve? 
Sok kérdésem van, s várom a válaszokat a következő történetben.
Szerző nagyszerűen írta meg mindkét részről az érzéseiket, félelmeiket és a gondolataikat. Szeretem a váltószemszöget.  Számomra érdekes volt ez a megközelítés, hogy ugyanazt olvasom, de más szemszögből. De ez nem von le semmi rosszat. Sőt! Nagyon is jól van ez. Szinte faltam a betűket, tetszett, vártam a következő résznél melyikük mit gondol a másikról. Magáról a történetről, ami William tervez nem sokat tudni. Illetve a könyv vége felé van említés. De úgy érzem nagyon sok potenciál, van. Ellenségekből bőven van. A molyos értékeléseken le vagyok döbbenve. Nem értem ezt a hatalmas leértékelést. Pedig igazán jó kis olvasmány. Az, hogy első könyves szerző attól megérdemelne egy esélyt. Én meg adok minden könyvnek az esélyt. Elolvasom, s aztán eldöntöm jó-e. Ez pedig jónak, sőt lehető legjobbnak. Nem mondom, hogy nem találtam irritáló karaktert, de el tudok vonatkoztatni. 
Azt hittem egy történet lesz. Sajnos kiderült, hogy függővéges a könyv. Emiatt kicsit csalódott vagyok. Hiszen a könyv 2016-ban lett kiadva.  Bízom benne, hogy lesz folytatás. Mert nagyon megérdemelné a könyv és főleg William és Jessica párossal mi fog történni.

Szóval ajánlom minden romantikus lelkű olvasóknak. Nekem bejött. 


Kedvenc jelenet,idézet:


"Úgy tűnik, komolyan gondolja... Kezemet a gombokhoz emelem. Rápillantok. Biccent egyet, mintha biztatna, hogy folytassam. Lassan gombolgatok, egészen a nadrágom derekáig. Ott már be van tűrve az anyag. 
Látom, ahogy Goldery egy pillanatra lesüti a szemeit, majd mintha elszámolna háromig, ismét rám koncentrál.
– Bocsánat – mormolja, majd felemeli a kezeit.
Tátva marad a szám, amikor széthúzza az ingemet. A szívem hevesen dobogni kezd. Szinte hallom, ahogy ver, és félek, hogy ő is hallja. Végigsimít a melleim között, és halad egyre lejjebb. Beleborzongok gyengéd érintésébe. Száját résnyire nyitja, szemét ismét lesüti egy pillanatra.
– Nem vészes, Miss White. Azért majd kenje be valamilyen bőrnyugtató krémmel.
Szóval ezért jöttünk el idáig? Hogy megnézze, megsérültem-e? Ahogy elemeli a kezét, felsóhajtok.
Az eladónő hangosan köhécselve megáll a fülke előtt." 

"Most, hogy eljött a pillanat, hogy végre egyedül lehetek az irodámban, bármilyen zavaró tényező nélkül, már nem is kell a magány. Már nem akarok egyedül lenni. Inkább a nyüzsgő, fáradalmas nap az értetlen emberekkel, mint az a borzasztóan rossz fájdalom a mellkasomban."


A könyvet tudjátok megvásárolni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése